Melyik férfi keres rád a Facebookon? Most megtudhatod
Felkeltetted valakinek az érdeklődését? Talán az exed nyomoz utánad? Így derítsd ki!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy nemrégiben készült tanulmány szerint a Facebook használatának nagyobb része abból áll, hogy férfiak nézegetik számukra ismeretlen nők képeit. Ez azért is lehet furcsa, mert összességében több nő van jelen a közösségi hálón, ők viszont nem annyira a pasikra, sokkal inkább más, általuk ismert nők tartalmaira kattintanak.

Különböző reklámok ígérik időről időre azt, hogy egy alkalmazással megnézheted, ki keresett rád a Facebookon. Az oldal szabályozása ezt nem teszi lehetővé, már csak azért sem, mert a lebukásveszély jócskán csökkenthetné az oldal népszerűségét.

Árulkodó jelek

Bizonyos jelekből azonban kitalálhatod, kik nézik gyakran az oldalad. Íme, a három legelterjedtebb módszer.

Ha frissítgeted egy kicsit a profilod, nézd meg, kik azok az emberek, akik újra meg újra feltűnnek oldalt. Általában ők azok, akik adott idő alatt a legtöbbször néztek rá a profilodra.

Hívd meg az ismerőseidet egy eseményre. Amikor látod, hogy kik fogadták el, és kik nem, illetve kik nem jeleztek, minden kategóriában az első öt látogat téged a leggyakrabban.

Ha pedig egy betűt beírsz a keresőbe, először annak az embernek a nevét adja ki, akit az adott betűvel kezdődő nevek közül a legutoljára néztél meg. Ha nem ez a helyzet, akkor ő az, aki téged nézett meg legutoljára.

Teszteld!

Ezenkívül, ha megnézed a hírfolyamodat, és vannak kiemelt híreid, ebben azok szerepelnek majd, akik a leggyakrabban lekattintják a linkjeidet.

A legegyszerűbben úgy tesztelheted a módszereket, hogy megkéred valamelyik barátodat, hogy nézze meg többször a profilod, és utána beveted valamelyiket. Ha e-mailt írsz neki, és megnézi, az is látogatásnak számít. Ha megnézed, kiket javasol ismerősnek a Facebook, és olyasvalakit találsz, akivel nincsenek közös ismerőseid, valószínűleg az illető nemrég nézte meg a profilod.

Az ex nyomában

Egy felmérés szerint az exek jelentik a legnagyobb kísértést a Facebookon, egy nemrégiben napvilágot látott eredmény szerint a megkérdezettek 88%-a követte az exe aktivitását a Facebookon, miután az elhagyta őt. Sokan attól sem riadtak vissza, hogy egy közös barátjuk profilján keresztül értesüljenek az eseményekről, miután törölték volt szerelmüket.

Megnézted, ki nézett meg? Te szoktál nyomozni a Facebookon?

Ezt is szeretjük