Hogy fogja a kezed a párod? Ezt jelented neki valójában
Szavainál kifejezőbb gesztus lehet, hogyan fogja meg a kezed a kedvesed.

Dia


            	Szorosan, tenyerek összeérintve
            	Ha a tenyereitek érnek össze, a férfi kissé atyáskodó lehet, dominánsabb. Valószínűsíthetően nagyon szeret, éreztetni akarja, biztosan számíthatsz rá, és mindig, minden időben vigyázni szeretne rád.

Szorosan, tenyerek összeérintve

Ha a tenyereitek érnek össze, a férfi kissé atyáskodó lehet, dominánsabb. Valószínűsíthetően nagyon szeret, éreztetni akarja, biztosan számíthatsz rá, és mindig, minden időben vigyázni szeretne rád.

Dia

	Szorosan, ujjak összekulcsolva	Mély érzelmekről és ragaszkodásról árulkodik, ha a férfi szorosan fogja a kezed, ujjaitok pedig egymásba fonódnak. Párod valószínűleg el sem akar engedni többé.

Szorosan, ujjak összekulcsolva

Mély érzelmekről és ragaszkodásról árulkodik, ha a férfi szorosan fogja a kezed, ujjaitok pedig egymásba fonódnak. Párod valószínűleg el sem akar engedni többé.

Dia

	Meg is fogja, nem is fogja	Ha kézfogásotok nem szoros, csak egy-egy ujjatok ér össze, kapcsolatotokban sziklaszilárd lehet a bizalom, párod mégis azt akarhatja, a neked adott, illetve viszonzásképpen várt szabadság mellett is érezd, ragaszkodik hozzád, és mindig melletted van.

Meg is fogja, nem is fogja

Ha kézfogásotok nem szoros, csak egy-egy ujjatok ér össze, kapcsolatotokban sziklaszilárd lehet a bizalom, párod mégis azt akarhatja, a neked adott, illetve viszonzásképpen várt szabadság mellett is érezd, ragaszkodik hozzád, és mindig melletted van.

Dia

	Kézfej és tenyér találkozik	Nem vagytok egy átlagos pár, ezt az is mutatja, ahogy a kezeitek összefonódnak, hiszen kívülről kapcsolódnak össze. Ha a párod keze van belül, több szabadságot igényelhet, ha az övé van kívül, feltehetőleg élvezheti kapcsolatotokban a bizalmat, a lazaságot - a kellő szabadságot meg akarja adni neked, de mindeközben óvni, védelmezni akar.

Kézfej és tenyér találkozik

Nem vagytok egy átlagos pár, ezt az is mutatja, ahogy a kezeitek összefonódnak, hiszen kívülről kapcsolódnak össze. Ha a párod keze van belül, több szabadságot igényelhet, ha az övé van kívül, feltehetőleg élvezheti kapcsolatotokban a bizalmat, a lazaságot - a kellő szabadságot meg akarja adni neked, de mindeközben óvni, védelmezni akar.

Dia

	Szétcsúszóban	Mintha a kezeitek szétcsúszóban lennének - ha a párod így fogja meg a kezed, bár valószínűleg szeret, távolabb érezhet magától, mint korábban. Érdemes lehet kicsit tudatosabban dolgozni a kapcsolatotokon.

Szétcsúszóban

Mintha a kezeitek szétcsúszóban lennének - ha a párod így fogja meg a kezed, bár valószínűleg szeret, távolabb érezhet magától, mint korábban. Érdemes lehet kicsit tudatosabban dolgozni a kapcsolatotokon.

Dia

	Nem fogjátok egymás kezét	Ha a férfi nem fogja meg a kezed, két eset állhat fenn. Az első, ha szerintetek nem kell mindig kézen fogva járni, és kezdettől fogva így közlekedtek. Ebben az esetben párod, ha sokat fordul feléd, mosolyog, gyakran megérint, feltehetőleg szeret. Ha csak egy ideje nem fogja a kezed, sajnos érzelmei kihűlőben lehetnek, kissé távolodhat tőled.

Nem fogjátok egymás kezét

Ha a férfi nem fogja meg a kezed, két eset állhat fenn. Az első, ha szerintetek nem kell mindig kézen fogva járni, és kezdettől fogva így közlekedtek. Ebben az esetben párod, ha sokat fordul feléd, mosolyog, gyakran megérint, feltehetőleg szeret. Ha csak egy ideje nem fogja a kezed, sajnos érzelmei kihűlőben lehetnek, kissé távolodhat tőled.

Blog.hu ajánló
Fotó: