18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Egyetlen apróság, ami óriásit lendít a szexen: mostantól dupla olyan jó lesz
Nem kell nagy ördöngösségre gondolni, de amit tesz, az csoda.

Ki ne szeretne még fergetegesebb együttléteket, még forróbb és szexibb hangulatot a párkapcsolatában? Valószínűleg mindenki, és szerencsére a szexualitás számtalan módot kínál ennek megvalósítására anélkül, hogy bármilyen extra eszköz vagy játékszer kellene hozzá.

Elég néhány apró fondorlat, és a szex új lángra lobbanhat a párkapcsolatban. Izgató lehet például, ha elmondjátok egymásnak, mit fogtok adott pillanatban csinálni az ágyban, hogy a másik elolvadjon a gyönyörtől, illetve feltüzelhetitek egymást bókokkal is. Most pedig mondunk egy harmadik, az előző kettőhöz hasonló huncutságot.

Tegyétek ezt napközben!

Mint tudhatod, az ember egyik legfőbb erogén zónája az agya. Nagyon sok múlik tehát azon, hogy milyen ingerek érik a direkt szexuális ingerlésen kívül. Lényeges, mit lát és mit hall, hiszen egy jól irányzott vizuális vagy hanghatás csodákat tehet.

Hála a technikának, ma már nem csupán otthon, illetve a hálószobán belül izgathatjátok egymást. Kezdjétek el már napközben az előjátékot egy üzenettel, amit a másik mobiljára küldtök. Írjátok le, mire készültök este, vagy éppen valamilyen meglepetést terveztek, amihez nem kell majd ruha.

Például küldhetsz egy fotót a falatnyi bugyiról, amiben este várni fogod a párod - tanácsosabb, ha nem úgy készíted a képet, hogy a bugyi rajtad van, hiszen úgy egy intim fotót adnál ki a kezedből, méghozzá örökre -, vagy leírhatod neki, konkrétan hogyan szeretnéd őt este eljuttatni az orgazmusig. Nem fog tudni másra gondolni, amíg haza nem ér.

Minél huncutabbak vagytok, annál hatásosabb a dolog, persze érdemes tudnotok, mi az, ami még izgató, és mi az, ami már nem fér bele a másiknak. Így elkerülhetőek a kellemetlen helyzetek.

Lehetőségek egész tárháza áll rendelkezésetekre, hogy egész nap telefonon, e-mailben, Facebook-üzenetben izgassátok egymást. Próbáljátok ki! Meglátjátok, hogy mire hazaértek, nem bírtok majd magatokkal, és pillanatokon belül a hálószobában fogtok kikötni. Arról nem is beszélve, hogy az egész napon át tartó szóbeli és vizuális izgatás fantasztikus szeretkezést ígér.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük