18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Meddig tart a jó szex? (18+)
Legyen egy forró gyorsmenet, netán hosszasabb összebújás, a jó szexhez a megfelelő partneren kívül időre is szükség van. Tudd meg, mennyire!

Ami a jó szex időtartamát illeti, az általánosan elfogadott igazság az, hogy egy tökéletes együttlét addig tart, amíg mindkét fél el nem jut a csúcsra. Mégis van úgy, hogy a dolgok nem egészen úgy alakulnak, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Ha azonban a kudarcba fulladt szexszel kapcsolatban is hinni lehet az einsteini relativitáselméletnek, akkor az, amit te csupán egy elkapkodott, ötperces gyorsmenetnek hittél, valójában egy órákig tartó, romantikus szeretkezés volt. Legalábbis a pasi szemében.

De most a nő szemüvege mögül próbáljuk megközelíteni a kényes helyzetet, és megfejteni a gordiuszi csomót, ami a jó szexet és az időt körüllengi.

Hosszú gyönyör

A közhiedelemmel ellentétben létezik az a pasi, aki a lassú, átszeretkezett éjszakák híve, sőt. Egy általános felmérés szerint a férfiak nagy hányada úgy gondolja, egy igazán jó szex átlagosan 45 percig tart.

Hogy ebből mennyit szánnak a talány megfejtésére, hogy a furfangos női ruhadarabokat hogyan lehet egyben levarázsolni a partnerről, az már más kérdés, de ezek szerint a pasikból sem veszett még ki a romantika. A legtöbb férfi számára az együttlét csak úgy lehet igazán élvezetes, hogyha neked is jó, vagyis legalább egyszer átéled az orgazmust.

A fő hangsúly azonban ebben az esetben is csak ritkán van az előjátékon: a hajbabrálós, simogatós pepecsmunkát szeretik a férfiak elsietni, hogy minél hamarabb a lényegre térhessenek. Pedig a női élvezet kulcsa nem kis részben éppen az aktust megelőző kényeztetés, és könnyen lehet, hogy egy olyan pasival, aki szex előtt fél órán át azzal van elfoglalva, hogy erogén zónáidat a lehető legvégsőbb határokig izgassa, elegendő csupán öt perc ahhoz, hogy olyan gyönyört élj át, amilyenre a dolgok közepébe vágva csak kevés esélyed van.

Egy forró gyorsmenet

Sok férfi mégis úgy áll a dologhoz, hogy, ha megkívánja, akkor azonnal akarja. Ha tehát a zászló jelez, akkor a pasi számára ideje a félig-meddig ruhában megejtett vad ízelítőn továbblendülni, majd a húrok közé csapni. Időben ilyenkor a szeretkezés pár perctől egészen negyed óráig terjedhet, ahhoz azonban, hogy valaki egy egész koncertet játsszon végig, elég profinak kell lenni - gondolunk itt a férfira.

Egy forró gyorsmenethez tehát elengedhetetlen a megfelelő partner, mert ahhoz, hogy a rövidség ne menjen a minőség rovására, a pasinak minden idegszálával figyelnie kell rád.

A férfi persze úgy van vele, hogy szorult helyzetben neki öt perc is elegendő, ilyenkor azonban a képből te teljes mértékben kimaradsz. Ez az az ominózus eset, amikor a férfiagy lejjebb vándorol a gerinc mentén, és valahol combtájékon köt ki, átvéve az irányítást az események fölött. Ha azonban nem egy önző szeretőbe botlasz, és a pasit nem kizárólag saját vágya hajtja, akkor rövid idő alatt is fergeteges szeretkezésbe bonyolódhattok, olykor akár olyan áron is, hogy elmarad az egetrengető orgazmus. Ez korántsem azt jelenti, hogy a jó szexnek nem feltétele a végső gyönyör, de időnként akadhat egy-két viharos kivétel, amikor a szenvedély és a hevesség legalább olyan kielégítő lehet.

Élvezet

Alapvetően azonban a szex akkor jó, ha mindkét fél számára gyönyörteli élmény. Hogy ehhez öt perc vagy két óra szükséges, az egyénenként és alkalmanként változó, de biológiai tény, hogy a nőknek általában több időre van szükségük az orgazmus eléréséhez.

Egy átszeretkezett éjszaka pedig mindkét oldalról garantáltan toplistás élmény, de az, hogy a hosszúra nyúló pásztorórába hány összebújás fér bele, az nincsen rögzítve sehol.

Van olyan férfi, aki csak egy heves, kielégítő gyorsmenet után képes arra, hogy immár tisztább fejjel rád is jobban odafigyeljen, ha azonban ez az egy feltétel teljesül, akkor az éjszakában hiba nem lehet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük