18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 vágyfakasztó szexpraktika (18+)
Amikor látod a huncut villanást partnered szemében, itt az ideje egy kis felnőttes játéknak. Engedd szabadjára fantáziádat!

Valljuk be, a szex ugyanazzal a partnerrel egy idő után  rutinszerűvé válhat. Ismerős a panasz? Ha az utóbbi időben nemi életed kissé ellaposodott, itt az ideje, hogy ezen változtass. Az izgató praktikákon és párod örömén túl fordíts egy kis figyelmet magadra is, és találj ki huncut trükköket azért, hogy te jobban élvezd szenvedélyes éjszakáitokat! Kezdetnek adunk néhány tippet.

Jelmezek

A jelmezes szerepjáték nemcsak a drámapszichológusok számára érdekes. Néhány segédeszközzel a hálószobát könnyedén Lara Croft barlangjává vagy akár luxusbordéllyá varázsolhatod: miért ne váltanád valóra legizgatóbb fantáziádat? Minden nő szeretne legalább egyszer életében a hivalkodóan buja kurtizán bőrébe bújni. Ne hagyd ki az élményből párodat sem!

Ha ruhatáradból hiányoznak a kellékek, jelmezt vehetsz, kölcsönözhetsz, de akár rögtönözhetsz is magadnak. A pasid orvos? Vedd fel a köpenyét - garantált, hogy a következő napot vigyorogva fogja végigdolgozni.

A jelmezt nem kell teljesen valósághűen és komolyan megkomponálnod, sőt, jobb is, ha inkább viccesre veszed a figurát. Játék közben azonban figyelj azokra a rejtett gondolatokra és vágyakra, amelyeket kihoz belőled a szerep, és amelyekről talán sejtelmed sem volt.

Lágy kötözés

A beöltözősdit remekül feldobhatod és kiegészítheted egy kis kötözős játékkal. Partnered kezét és lábát gyengéden kötözd az ágy lábához, vagy a lépcső korlátjához. Ehhez nem muszáj szexi, prémes bilincset használnod, tökéletesen megteszi egy nyakkendő vagy selyemsál is, ha viszont bilincset használsz, feltétlenül jegyezd meg, hová teszed a kulcsot!

A lágy kötözés esetében a kéj elsősorban pszichikai eredetű, és kiegészülhet azzal is, hogy a megkötözött félnek nem kell úgy éreznie, viszonzással tartozik. Attól se kell tehát megijedned, ha te kerülsz a kötél végére. Ilyenkor maradéktalanul saját érzéseidre koncentrálhatsz, és nem kell bűntudatot érezned, amiért nem adsz cserébe semmit. Van olyan nő, aki a szeretkezésben nem tud orgazmusig jutni, de egy kis kötözős szerepjáték minden gátlását feloldja.

Társasjáték

Nem feltétlenül kell azonban kivetkőznöd önmagadból, vagy éppen beöltöznöd valaki másnak ahhoz, hogy izgalmasabbá tedd a szexet. Poroljátok le a karácsonyi családi összejövetelre fenntartott társasjátékokat, és játsszatok!

Kaphatók is olyan játékok, amelyekbe bele van építve a vetkőzés vagy a szexi csábítás, de a régi kedvencek játékszabályait is hozzáigazíthatjátok igényeitekhez. A standard büntetések és zálogok helyett találjatok ki valami pikánsabbat, a szerencsekártyákat pedig alakítsátok át úgy, hogy tükrözzék titkos vágyaitokat!

Vadidegenek

Ha párod nem annyira lelkesedik huncut ötleteid iránt, a következő módszerrel felszíthatod a régi szenvedélyt. Egy nevezetes dátum alkalmával lepd meg partneredet, és titokban foglalj magatoknak szobát egy szállodában. Hívd meg egy adott időpontra egy közeli vendéglőbe, de add értésére, hogy ez afféle vakrandi lesz, és el fogjátok játszani, hogy még sosem találkoztatok. Miután megérkezel a vendéglőbe, mutatkozz be. Ha már túl vagytok pár pohár boron, kezdj el kihívóan flörtölni partnereddel, akárcsak régen, első találkozásotok idején.

Miután rendeztétek a számlát, a vendéglőből kilépve ne mondd el partnerednek, hogy hová mentek. A szállodában jelentkezzetek be álnéven, majd biztosítsd párodat afelől, hogy minden igényét hajlandó vagy kielégíteni.

Kérdezd meg, mire vágyik - és tedd meg! Ha nem estek ki szerepetekből, akkor mindketten megmutathatjátok oroszlánkörmeiteket, ami csodásan heves és izgató együttléthez vezethet.

Cikkünk Judy Bastyra Szex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük