18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 pasivadító szextipp egy nehéz nap estéjére (18+)

Amitől harcra kész lesz

Egy kis hancúrra vágynál? Forrósítsd fel a hangulatot szexi tippjeinkkel akkor is, ha párod fáradt és kimerült!

A férfi sem mindig harcra kész. Ha egy kimerítő, munkával teli időszak alatt azt veszed észre, hogy kissé ellaposodott szexuális életetek, itt az ideje egy kis játéknak.

Ha párod kezdeményezőkedve az utóbbi időben kissé alábbhagyott, vedd a kezedbe az irányítást, és dobd fel együttléteiteket szexi, incselkedő praktikákkal, hogy újult erővel lángoljon fel a szenvedély.

Hiszen egy fáradt, hosszú nap után korántsem biztos, hogy már az összebújáshoz sincs kedve partnerednek. Ha csupán erőtlen ahhoz, hogy ő tegye meg az első lépést, garantáltan hálás lesz szexi közeledésedért. Vedd le válláról a feszültséget fantáziadús ötleteiddel, és lazítsatok egy kicsit, hogy ne csak fülledten erotikus, de könnyed is legyen az este!

Szexi szavak

A szexuális fantáziák hihetetlen erővel bírnak. Intézz hát támadást partnered ellen azon a fronton, ahol a leggyengébbnek bizonyul, és csábítsd el legmerészebb álmaival! Nem azt tanácsoljuk, hogy kötözd magadra a kis kék masnit, és váltsd valóra a pasi legmerészebb vágyait, inkább csak az agyát birizgáld meg egy kis izgató kalanddal. Még csak ágyba sem kell bújnotok a dologhoz, ezzel a programmal ugyanis akár egy hosszasabb, hazafelé vezető autóutat is pillanatok alatt feldobhatsz.

Meséld el párodnak, te milyen szexi helyzetet próbálnál ki szívesen, amihez eddig még nem volt merszed, és faggasd ki őt is. Mire hazaértek, könnyen lehet, hogy partnered nem is lesz annyira fáradt, és szívesen valóra váltaná gondolatbeli kiruccanásotok egyes részleteit. Nem kell azonban rögtön egymásnak esnetek: ha csak egy különleges, intim beszélgetéssel ajándékozzátok meg egymást, hosszútávon az is serkentőleg hathat együttlétetekre, de további praktikák bevetésével még különlegesebbé teheted az estét.

Tipp: ne fogd vissza magad! A legtöbb pasi veszettül izgatónak tartja, ha szexi helyzetekben nem éppen az illemkódex szabályai szerint fogalmazod meg mondandódat. Vetkőzd hát le a gátlásaid, és használj bátran csúnyább szavakat is!

Ruhában

Ha nem szeretnél megállni a szexi fantáziálgatások szintjén, és tovább izgatnád párodat, idézd fel kapcsolatotok hajnalát, amikor egymáson kívül semmi mást nem vettetek észre a környezetből. Nem feltétlenül kell kocsmákban turbékolnotok, mint annak idején, de azt azért kipróbálhatod, meddig bírod feszíteni a húrt úgy, hogy a ruha még rajtatok maradjon. Kezdeményezz egy vérforraló pettinget, és ruhán keresztül izgasd partnered legérzékibb testtájait: a bosszantó elérhetetlenség garantáltan pillanatok alatt hangulatba hoz mindkettőtöket. Ha pedig egyszer a vágy beindult, párod sem a munkára és a nehézségekre gondol majd, sokkal inkább arra, hogyan foszthatna meg minél hamarabb minden egyes ruhadarabodtól.

Lassan a vetkőzéssel!

Ne mondj le olyan egyszerűen a ruháidról. Ha a lehető legerotikusabb irányba szeretnéd terelni a dolgot, akkor kényeztesd partnered egy vetkőzős magánszámmal, vagy vegyél elő pár kockát, és kezdődhet a póker! Ha játékos formában szabadultok meg ruháitoktól, akár sokkal viccesebb és szórakoztatóbb is lehet, mint egy gondosan megtervezett rúdtánc a félhomályban. Az pedig, hogy még a versenyszellemet is életre birizgálod partneredben, csak tovább fokozza az izgalmakat, ez az érzés ugyanis könnyedén átcsaphat szexuális vágyba. Ráadásul ezúttal neked sem kell aggódnod amiatt, ha vesztésre állsz, legfeljebb, amikor már nem maradt rajtad egy ruhadarab sem, elsütheted a következő fegyvered, és kiteheted az asztal közepére Káma-Szútra-kockáidat.

Kockázzátok ki!

Ha pedig már nem maradt rajtatok ruha, ideje a továbbiakról is gondoskodni. Használjatok olyan kockákat, amelyek egyikén testrészek vannak felsorolva, a másikon pedig cselekvések: nem kell mást tennetek, mint dobni és végrehajtani. Nem biztos, hogy a kacagás mellett a gyönyörre is marad még energiátok, de a játékos felvezetés legalább garantáltan feledteti a fáradtságot és a megfelelési kényszert mindkettőtökkel.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha azonban ezek után szeretkezésre kerül a sor, ahhoz is olyan fesztelenül álljatok hozzá, mint az előjátékhoz, és ne légy csalódott, ha csak egy forró gyorsmenetre kerül sor. A heves szeretkezésnek is megvannak a maga előnyei, egy fáradt nap után pedig könnyen lehet, hogy éppen erre a vibráló energiára van szüksége partnerednek.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük