18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 vérforraló, pasiőrjítő praktika (18+)
Ha igazán tüzes és szenvedélyes együttlétre vágysz, ébreszd fel párod érzékeit lassú, elnyújtott incselkedéssel!

A tökéletes szerelmi együttlét jóval a behatolás előtt kezdődik. Húzd el az előjátékot, ameddig csak lehet, és ébreszd fel párodban a szunnyadó kisördögöt intim, incselkedő kényeztetéssel. A hosszas ráhangolódás után az együttlét forróbb és szenvedélyesebb lesz, mint valaha!

Fürdő

A szeretkezés előtti tisztálkodás nem csupán szexuálhigiéniai szempont, de egyben a legjobb módja annak, hogy megnyissátok érzékeiteket, és egymásra hangolódjatok. Fürdés során az összes elemmel találkozol, nem csak a vízzel: használd ki ezt a lehetőséget, és izgasd párodat hideg-meleg vízsugárral és selymes szappanhabbal.

A sikamlós test sokkal érzékibb, illetve könnyebben ingerelhető, mint az érdes, száraz bőr. Mielőtt a hálószoba felé vennétek az irányt, egy puha, langyos pamuttörölközővel dörzsöljétek egymást szárazra, a meleg ugyanis fokozza a vérkeringést, így könnyebben kerültök izgalmi állapotba.

Dús piknikkosár

A leghatásosabban úgy izgathatod fel partnered, ha az összes érzékét egyszerre veszed célba. A különféle ételek korántsem csak illatukkal és ízükkel kényeztetnek: a látványuk és tapintásuk is legalább olyan izgató tud lenni, mint elfogyasztásuk. Válogass össze egy egész kosárra való finomságot, és vezesd párodat az érzékeinél fogva!

Az ízlelésre úgy hathatsz a legegyszerűbben, ha kis falatokat készítesz az ételekből, majd bekötöd partnered szemét, és ráveszed, hogy a tenyeredből egyen.

Az édes, lédús gyümölcsök mellett kipróbálhatod a csokikockát vagy a cukrozott gyömbért is: a lényeg, hogy ne csak az ízeket kombináld, de a finom válogatás lehetőség szerint álljon minél különlegesebb állagú ételekből.

A különleges tapintású ételek mellett egyéb segédeszközökkel is fűszerezheted a buja etetős játékot: használd a környezetedben található tárgyakat, és simogasd párodat egy hosszú madártollal vagy valamilyen puha anyaggal.

Fedezd fel a testét!

Az érzéki etetés erotikusabb változata, amikor kedvesedet használod, mint saját, külön bejáratú piknikkosarat. Kérd meg, hogy kösse be a szemed, aztán sorban, különböző érzékszerveid segítségével fedezd fel a testét. Szagold végig bőre minden egyes apró részletét, kutasd fel erogén zónáit ujjaiddal, végül pedig tapintsd végig egész testét a nyelveddel.

A keleti szexuális bölcsesség szerint, ha kellő fantáziával közelítesz hozzá, az egész test egy nagy erogén zóna. Ha tehát kellő ideig cirógatod és csókolgatod partnered testét, anélkül felizgathatod, hogy péniszéhez nyúlnál.

Nyújtsd a percet!

Ne sajnáld az időt: hevítsétek egymást kedveseddel egészen a forráspontig! A szexuális feszültség elnyújtása valódi művészet, az egyszerű ölelésektől kezdve az incselkedő érintésekig, amelyekkel életre keltheted partnered testének minden egyes porcikáját, sokkal több ez puszta szexuális játszadozásnál.

A szerető érintés az érzékiség és a vágyakozás felkeltésének egyik legerotikusabb módja.

Cikkünk Michelle Pauli Káma-Szútra a természetben című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük