18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 forró fortély, ha irányítani akarsz az ágyban (18+)
Ne hagyd, hogy mindig a pasi irányítson: diktáld te a ritmust, és tedd próbára türelmét!

Az ágyig vezető út még jól működő, kiegyensúlyozott kapcsolatban sem olyan egyszerű. Férfi és nő alapvető ellentéte leginkább ekkor mutatkozik meg, amikor a legkeményebb harcok zajlanak, szenvedélybe oltva.

A férfi azon igyekszik, hogy minél gyorsabban jusson el az ágyig, a nő azonban szeret szép lassan, meggondoltan játszadozni, hogy szinte észre se vegye, amikor a pillekönnyű párnák közé zuhan.

Ahhoz, hogy az ösztönök és a vágyak csatájából győztesen kerülj ki, határozottnak kell lenned. Azonban ez még nem elég, kell egy kis trükk is: párodnak azt kell hinnie, hogy végső soron ő irányít mindent, hogy ezzel férfiúi hiúságát kielégíthesse. Ez ugyanis fontos a jó szexhez.

Ki nevet a végén?

Ha a pasid túlságosan gyors tempóra kapcsolna, neked viszont még annyi időd sem volt, hogy hangulatba kerülj, hűtsd le kicsit! Játssz vele, tettesd azt, hogy cseppet sem érdekel, hogy nem is ismered. Az egyszerű szerepjátékot kezdeményezheted otthon, vagy akár nyilvános helyen is, garantáltan izgató lesz mindkettőtök számára. A banális trükk titka egyszerű: ha hirtelen eltávolodsz a pasidtól, újra a meghódítandó, megszerzendő nő színében fogsz feltűnni előtte.

Ettől persze még az ágyon és meztelen testeden jár majd az esze, de rövid időre felülkerekedik rajta a vadászösztön, ami ezúttal egyes-egyedül rád irányul majd. Nincs ugyanis semmi, amitől a férfiak jobban megőrülnének, mint amikor megérzik, hogy legbecsesebb ékszerüket akár el is veszíthetik.

Számodra is izgató lesz ez az újszerű szituáció, azonban ne aggódj, nem mond le egykönnyen a kezdeményező szerepről! A kocka könnyen fordulhat, és akkor neked kell az ellenállhatatlan, csábos nőt játszanod, akinek lehetetlen nemet mondani.

Vetkőzőshow

Ha az első meccset lejátszottátok, még akkor se engedd magad berángatni az ágyba! Most ugyanis a ruhán a sor. Ezen a téren két választásod van: vagy te mutatsz be neki erotikus vetkőzőshow-t, miközben szigorúan megtiltod, hogy ő bármijét levegye, vagy a fordítottját teszed.

Izgatóan és nagyon lassan vetkőztesd le, úgy, hogy közben nem hagyod, hogy ő rólad akár az övet is levegye. Ahogy egyre fogynak a ruhák, meglátod, a hangulat is mindinkább forró lesz.

Azonban fontos, hogy minden mozdulatot a legnagyobb határozottsággal, szenvedélyesen csinálj, ez nem az a pont, amikor a szűz iskoláslányt kell alakítanod. Nézz a szemébe, érezze, hogy kívánod, de nem érhet hozzád: izzik majd közöttetek a levegő.

Szakadjon a bugyi!

Ha ruháitok lekerültek, a bugyit még mindenképp hagyd magadon, hogy a célirányos támadásokat kicsit visszaverhesd: ha nem fér hozzád, hogy legérzékenyebb pontodon simogasson, kénytelen lesz egész testeden kalandozni, amivel jobban fel tud izgatni, mintha rögtön a lényegre térne. Ő azonban mindeközben már meztelen: játszadozz vele! A férfiak nem annyira körülményesek, mint a nők, nem nagyon szoktak panaszkodni, ha párjuk kihagyja a finom simogatást, és rögtön csak nemi szervükkel kezd foglalatoskodni.

Mindeközben álljatok egymáshoz nagyon közel, hogy halljátok egymás izgatott lélegzetét. Ha lassan simogatod, miközben nem hagyod, hogy letépje rólad a bugyit, párod hamarosan megőrül majd a vágytól. Azonban nem csak ő: az érzés, hogy ezúttal a te kezedben van, hogy bármit megtehetsz vele, annyira kíván már, rád is rendkívül izgatóan hathat. Ekkor pedig a játék lassan a vége felé közelít: nem maradt már hátra más, mint az, hogy engedj neki.

Lehet, hogy ez a bugyi hiányozni fog ezentúl a készletből, ugyanis nem garantált, hogy a heves kis játékot egyben átvészeli, de az biztos, hogy mindkettőtök számára élvezetes pillanatok következnek, immár az ágyban. Ha pedig eddig te irányítottál, immár engedd, hogy partnered diktáljon, több nőuralmat ugyanis nehezen viselne el a férfilélek. Ha tehát azt szeretnéd, hogy a szex előtt kicsit többet törődjön veled, tegyél érte! Ne várd mindig, hogy ő kezdeményezzen minden mozdulatot, inkább vedd át az uralmat, számodra is izgató lesz az új helyzet: legyőzni egy férfit.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük