18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 ágyrengető szexpóz (18+)

Ha irányítani szeretnél

Ne hagyatkozz mindig a párodra. Vedd a kezedbe az irányítást, és élvezd ki vadító hatalmad, mindkettőtök örömére.

Eleged van abból, hogy mindig mindenben párod mondja ki az utolsó szót? Vedd a kezedbe az irányítást, és győzd le ott, ahol ezt a legkönnyebben megteheted: az ágyban, párnák között. Írd felül az összebújás szokásos forgatókönyvét, és vigyél egy kis színt a szexbe.

Kerekedj felül partnereden, és alakítsd úgy az együttlétet, ahogyan az számodra a legélvezetesebb: hidd el, neki sem lesz oka panaszra!

Legyél felül!

Ha te vagy felül, akkor a gyönyör érdekében könnyedén kiaknázhatod helyzeti előnyödet. Erőteljes, irányító kedved azonban párod számára is izgató lehet, különösen akkor, ha kapcsolatotokban egyébként övé a domináns pozíció.

Ha a kezedbe veszed az irányítást, az érzéki lehetőségek igen változatosak lehetnek. Ebben a helyzetben a hímvessző behatolásának mélységét és szeretkezésetek ritmusát is te szabályozhatod, megszabva és elősegítve az orgazmushoz vezető utat.

Fordulj párod felé, miközben lábaidat kissé felhúzod, hogy szabadon mozoghass, és ülj kedvesed ölébe. Miután partnered kellőképpen felizgult, vezesd be péniszét a hüvelyedbe, majd borulj rá párodra.

A férfi számára kimondottan kedvező ez a pozíció abból a szempontból, hogy aktus közben nem kell teljesítményére ügyelnie, ám annál intenzívebben átélheti a szerelmeskedést. Ebben a helyzetben ugyanis nem csak saját, de partnered izgalmi állapotát is könnyedén szabályozhatod.

Lovagló pozíció

Foglalj helyet párodon lovagló pozícióban, miközben mindkettőtök keze szabad marad. Így lehetőséged van arra, hogy masszírozd partnered mellkasát, vagy előrehajolva csókolgathatod felsőtestét és mellbimbóit. Aktus közben előre-hátra ringatózhatsz, csípőddel pedig körkörös mozgást is végezhetsz, ha pedig a hüvelyi izmaidat is összeszorítod a hímvessző körül, párod élvezete garantáltan mennyei lesz.

Amikor felemelkedsz, és a pénisz elhagyja hüvelyed, egy pillanatra meg is állhatsz, és egyszerre izgathatod kezeddel partnered és önmagad. Ha a helyzet úgy hozza, akár hátra is dőlhetsz: ebben az esetben remekül meg tudsz kapaszkodni párod bokájában.

Ebben a helyzetben a szeretkezést minden szempontból te irányítod, ami garantálja számodra a kielégülést, partnerednek pedig roppant izgató. Meg is fordulhatsz, így párod gyönyörködhet a popsid látványában.

Ülőhelyzet

Ülj párod ölébe úgy, hogy lábaidat a háta mögött a padlóra támasztod. Ebben a pozícióban a te mozgástered a nagyobb: ha talpad a padlón nyugtatod, könnyedén mozgathatod a törzsedet. Csípőd és felsőtested forgatásával pedig akár csiklód ingerlését is tökélyre fejlesztheted.

Ha a földön ülsz, lábaddal kicsit emeld meg magad, élvezd a pillanatot, aztán ereszkedj vissza a hímvessző hegyére, majd emelkedj ismét fel, mielőtt még párod a kezébe venné az irányítást, és mélyen beléd hatolna.

Mivel ebben a pozícióban a behatolás egyébként sem különösebben mély, érdemes lehet kísérleteznetek a dőlésszöggel. Amellett azonban, hogy ez a helyzet szinte maradéktalanul a kezedbe adja az irányítás lehetőségét, helyszín szempontjából is lehetőséget ad a változatosságra. Gyakorlatilag bárhol kipróbálhatjátok, ahol hosszabb ideig el tudtok üldögélni, akár széken, akár a földön.

Térdelőhelyzet

Ülj egy székre, partnered pedig térdeljen eléd. Lábaidat kulcsold a derekára: így megragadva könnyedén irányíthatod majd lökéseinek ritmusát. Ebben a pozícióban ügyelni kell a magasságok összehangolására, ezért érdemes eleve olyan széket választani, ami egy szintbe hozza csípőtöket. Némi finomhangolást azonban csípőd előretolásával is végezhetsz.

Ha sikerül mindent jól elrendezni, roppant érzéki élményben lesz részetek, mellesleg ez a pozíció arra is tökéletesen alkalmas, hogy akár ruhástul legyetek gyorsan egymáséi. A behatolás alapvetően mély, azonban, ha egyik lábadat átveted párod vállán, ez még tovább mélyíthető.

Cikkünk Judy Bastyra Szex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük