18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Így érheted el hamarabb az orgazmust (18+)

A legalkalmasabb szexpózok

Az orgazmus tanulható, a gyors gyönyörhöz csak csiszolnod kell a technikán.

A női orgazmus jóval komplexebb, elérése több időt és odafigyelést igényel, mint a spontán alakuló férfigyönyör, ezért nem ritka, hogy egymásnak esve a pasi sima úton kielégül az aktus végeztével, míg a nő számára ez kevésnek bizonyul. Bár nagyon érzéki az utólagos kényeztetéssel kapott gyönyör is, azért valljuk be, sokkal intenzívebb élmény még a partner karjaiban átélni azt.

Egy amerikai kutatás szerint a nők csupán 25%-a találkozott a többiek szemében csak mítoszként létező hüvelyi orgazmussal, ez viszont nem jelenti azt, hogy akinél kudarcot vallottak a G-pont-kísérletek, ne lenne képes akár a hancúr kellős közepén a csúcsra jutni.

A megfelelő pózok és az aktus közben bevetett orgazmustechnikák ugyanis hozzásegíthetnek ahhoz, hogy még a párod ölelésében elérd a gyönyört.

Orgazmusra kódolva

Tény, hogy az aktus közbeni örömért meg kell dolgozni: kicsi az esély arra, hogy előjáték nélkül, egy gyors numera alatt spontán bekövetkezzen, ezért lassítsd le a pasid, ha rögtön rád ugrana. Haladjatok a megszokott forgatókönyv szerint, ám a vágydopping utolsó fázisát húzzátok el közvetlenül a behatolás előtt: feküdj a hátadra, mintha csak klasszikus misszionáriusra készülnétek, de a lábaidat ezúttal zárd össze, a partnered pedig úgy célozza meg a bejáratod, hogy ne csússzon be teljesen, inkább csak simogasson a szerszámával.

Ezzel különösen fokozza az izgalmadat, hiszen a csikló környéke tele van érző receptorokkal, kézi vezérléssel is hamar felforrósíthat, de a péniszét használva megsokszorozza az élvezeted. Ráadásul így bármelyik pillanatban meglephet a behatolással, ami izgalmassá teszi a játékot: hagyd, hogy elidőzzön a hüvelybemenet környékén, és csak lassan engedd közelebb, mintha csak kóstolgatna, így garantáltan kívánod majd a mielőbbi beteljesülést.

Kezedben a gyeplő

A zavartalan és mielőbbi csúcsra jutásod kulcsa elsősorban a csiklód lesz, ezért mindenképpen olyan pózt kell találnotok, amelyből kényelmesen elérhető az apró gyönyörzóna a pasid számára. A klitorális orgazmus ugyan nem tart hosszú percekig, ám annál intenzívebb, így az előjátékban alkalmazott csiklóizgatást át kell vezetnetek az aktus közbeni élvezetekre. Erre az egyik legalkalmasabb testhelyzet a lovagló póz, ekkor ugyanis kedved szerint irányíthatod a behatolás mélységét és a tempót, vagyis könnyebb lesz orgazmusközeli állapotba kerülnöd, ha a saját ritmusod szerint haladtok. Nyugodtan váltogasd a mozdulatokat, ne ragadjatok le az előre-hátra vagy a föl-le mozdulatsornál, írj le lassú köröket a csípőddel, majd hajolj előre, hogy a csiklód találkozzon a párod szeméremcsontjával, és jöhet a kézbeli segítség is.

Gyönyörhozó kutya

Nemcsak a férfifantáziát birizgálja az ösztönöket felszabadító négykézlábas testhelyzet, de a te kedvenced is lehet, ha megtanulod kihasználni az előnyeit. Ebben a pózban ugyanis nemcsak a csiklód válik elérhetővé, de a partnered pénisze egészen mélyre hatolhat, így minden adott egy hüvelyi orgazmushoz. A szexológus szerint aktus közben is a csikló lesz az izgalmi faktor, akár anélkül, hogy hozzáérnél: ilyenkor ugyanis a hasüregbeli rész az, amit inger ér a pénisz által, vagyis a hüvelyi orgazmushoz sem kizárólag a G-ponton keresztül vezet az út. Gátizom-erősítéssel sokat tehetsz a sikerért, és az sem mellékes, milyen szögben találkozik a medencéd a pasid ölével: a fekvő kutyában például kevésbé tud mélyre hatolni, mint a térdelő változatban.

Merőleges élvezet

Létezik egy remek kis pozitúra, amelyhez nem szükséges extra erőnlét, és akrobatamutatványt sem kell produkálni, mégis fűszeresebb kicsit, mint a megszokott testhelyzetek, ráadásul majdhogynem orgazmusbiztos. A férfi az oldalára fekszik úgy, hogy a teste éppen merőleges a partnere lábaihoz képest, és az egyik könyökén támaszkodik.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Húzd fel a térded, és pihentesd a lábad a pasid testén úgy, hogy csak a két szeméremterület érintkezzen, a másik lábad pedig nyújtsd a vállára: a lényeg, hogy a terpesz miatt a szerszáma mélyre hatolhat benned, mialatt a szabad kezével hozzáfér a melledhez vagy a csiklódhoz.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük