7 mindennapos dolog a nőtől, ami minden pasit kiakaszt

Neked van olyan szokásod, mellyel a párod vagy férficsaládtagod agyára mész?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nincsen tányér csörrenés nélkül, ezt szokták mondani, a házasságban, kapcsolatban tehát előfordulhatnak veszekedések. A vita azonban sokszor nem a két emberen kívül álló dolog, hétköznapi teendő vagy befizetetlen számlák miatt robban ki, hanem sajnos emberi hibák, eltérő szokások, eltérő látásmód eredményeként.

Egy kapcsolatban mind a nőnek, mind a férfinak lehetnek olyan dolgai, melyek időről időre kellemetlen szituációkhoz vagy akár vitákhoz vezethetnek. 

A következőkben jöjjön hét olyan szokás, mellyel a nők a pasik agyára mennek. Neked szokásod valamelyik ezek közül? Ha igen, hagyj fel vele!

Kombinálás

A nők sokszor beleképzelnek különféle helyzetekbe olyasmiket, amik valójában a férfiak fejében meg sem fordultak, és, ha ennek hangot is adnak, bizony kerekedhetnek belőle viták. A nők például hihetik, hogy az elmerengő férfi szakítást fontolgat, és kétségbeesetten kezdhetik faggatni a párjukat, miközben ő talán csupán azon morfondírozott, van-e még spagetti a hűtőben.

Házasság sürgetése

Ha van valami, amitől a férfiak képesek lennének Makótól Jeruzsálemig hanyatt-homlok rohanni, az a házasságot sürgető nő vagy család. Minél inkább noszogatják a pasit, ő annál bizonyosabban meg van győződve róla, hogy az egybekelés majd csak évek múlva kerülhet sorra.

Végtelen készülődés

Bár a nő azért készül sokáig, mert a férfinak szeretne tetszeni, emiatt ő gyakran sokáig várakozik, amit egy pasi sem szeret. Még rosszabb, ha a nő egy randiról késik el a nagy szépítkezés miatt. Utóbbi, ha több öt percnél, nagyon kiverheti a biztosítékot a legtöbb férfinál.

Tisztaságmánia

Nagyon sok nő eredendően tisztaságmániás, ami a pasikat könnyen az őrületbe kergetheti. A nem azonos elvárások a tisztaságot illetően problémát jelenthetnek. Ha például a nő kényszeresen gyakran mos kezet, és ugyanezt a szintű tisztaságot szeretné a férfin is tapasztalni, az konfliktushoz vezethet, mint ahogyan az is, ha a férfi nem pakol el vagy takarít maga után, amikor egy helyiséget valamivel összekoszolt. A férfiak sokszor érzik úgy, elegük van ebből.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ünnep ünnep hátán

Bár a nők számára a különböző évfordulók és alkalmak nagyon fontosak lehetnek, sok férfi számára mindez teljesen felesleges, hisz azok a napok is csak olyanok szerintük, mint a többi, mindössze ugyanaz a dátum, mint egy évvel azelőtt. A nem egyező elképzelések vitákat szülhetnek, mert, ha ünnepelni jó is, a pasik a csillárra mászhatnak a rengeteg megjegyzendő, megünnepelendő jeles dátum miatt.

Nyilvános babusgatás

Ez alatt persze nem a kézen fogva sétálást, egy simogatást vagy egy csókot kell érteni, hanem például azt, amikor egy baráti összejövetelen a nő gügyögni kezd a párjához, mindenkinek arról beszél, milyen kis cukimuki ő, és így tovább. Ha otthon a férfi örül is a babusgatásnak, társaságban jóformán senki nem szereti, ha pelenkás kisbabaként kezelik, hiszen mindenki, de főleg a párja szemében a férfi erős alfahím vágyik lenni.

Pakolás

Amikor találkozik egy rendmániás nő és egy hanyag férfi, akkor bizony, lehetnek galibák, pláne összeköltözés után. A férfinak ugyanis meglehetnek a szokásai, hová dobja le a pénztárcáját, a mobilját, a kulcsát, mikor hazaér, vagy a farmert, amit még másnap fel szeretne venni, a nő pedig jóhiszeműen elpakolhatja ezeket, hogy a lakás rendben legyen. Ha később a pasi nem találja a szokott helyen a cuccait, az sok férfit a falra kerget.

Ezt is szeretjük