Hová visz randira a pasi?
Ennyire gondolja komolyan!
Az első randin minden apróság árulkodó lehet, így partnered viselkedése mellett az is, hová visz. Tudd meg, melyik hely mire utal!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első randira a legtöbb nő nagy műgonddal készül. Ha pedig te kedveskedsz azzal a pasinak, hogy órákat bíbelődsz a sminkeddel, hogy ne legyen túl harsány, de ápoljon és eltakarjon, ráadásul még a cipőd sarkát is aszerint választod, hogy véletlenül se legyél benne illetlenül magas, ő megtehet annyit, hogy a lehető legtökéletesebb randihelyszínre visz.

Mivel egy sebtében felkapott ing és a farmer nem sokat árul el arról, mennyire vagy számára fontos, a pasi esetében a helyválasztás a mérvadó. Ez alapján nemcsak azt tudod eldönteni, lovagod mennyire van tisztában a randizás íratlan aranyszabályaival, de már az első alkalommal következtethetsz arra is, vajon tervez-e komolyabb folytatást.

Romantikus park - igazi szenvedély

Melyik nő ne álmodozna andalító sétáról egy romantikus parkban? Mostanra a fák zöldbe borultak, meleg van, minden körülmény adott tehát, hogy lovagod a szabadba vigyen randizni. Ha kérés nélkül így dönt, joggal remélheted, hogy nem azért teszi, hogy a miniszoknyára vetkőzött lányokat bámulja.

A park romantikus klisé, de ez még nem jelenti azt, hogy unalmas vagy ciki randihelyszín lenne: ha ide hív kiszemelted, bátran készülhetsz arra a szikrázó pillanatra, amikor először megfogja a kezed, és minden bizonnyal az első csók is elcsattan közöttetek. Mindez pedig nem arról árulkodik, hogy komolytalan szándékkal közeledik feléd az illető. A romantikus randihelyszínek netovábbja nem az egyéjszakás kaland felvezetője, sokkal inkább a szerelemé, hiszen ki tudna ellenállni az érzelmeknek a tavaszillatú friss levegőn?

A kevésbé romantikus, inkább realista oldalról nézve a park az a hely, ahol sem a kávé, sem a zene nem tereli el a figyelmet arról, hogy ketten vagytok, és kezdenetek kellene egymással valamit. Ha már első alkalommal hasonló helyre sétáltok, lovagod valószínűleg pontosan tudja, mit akar: téged, hosszabb távra.

Kávézó, étterem - kétesélyes

A kávézó és az étterem sokoldalú randihelyszín, mely lehet kedves, személyes választás, de kissé megúszós döntés is a pasi részéről. Egy stílusosan berendezett, zegzugos helyen a félhomály segíthet, hogy túljussatok kezdeti zavarotokon, de, ha ez még nem lenne elég, a kávé mellé egy izgaloműző rövidet, az étel mellé pedig egy finom bort is lehet rendelni. Ha partnered hasonló helyre hoz, az arról árulkodik, hogy kicsit talán ő is zavarban van, ha viszont fontosnak tart annyira, hogy a kedvenc kávézójába vagy éttermébe hívjon meg, az csak jót jelenthet.

Ez esetben rajtad áll, hogy lesz-e második randi, netán komolyabb kapcsolat a dologból: légy mosolygós és nyitott, és biztos lehetsz benne, hogy újra keres majd.

Amennyiben azonban az említett kávézó vagy étterem nem a városi kis ékszerdobozok közé tartozik, hanem az egyre divatosabb kávézóláncok egyike, netán egy olyan hely, ahol csillapíthatatlanul üvölt a zene a hangszóróból, akkor ne remélj sok jót a randitól. Aki hasonló helyre visz, az a találkozó beszélgetős részén legszívesebben igen hamar átesne, hogy a többit nála vagy nálad folytathassátok.

Arról nem is beszélve, hogy ha az étterem nem egy különleges, romantikus hely, hanem olyan, ahová valóban csak futólag járnak enni az emberek, talán azért esett erre a választása, hogy a gyors falatozás után valamilyen ürüggyel távozhasson, amennyiben nem jössz be neki.

Az a pasi, aki randi tekintetében annyira sem erőltette meg magát, hogy egyedi helyszínre vigyen, nem érdemli meg, hogy napokon keresztül fixírozd a telefonodat, vajon keres-e még. Ha nagyon igyekvő, adhatsz neki még egy esélyt, de légy óvatos, ugyanis könnyen lehet, hogy partnered csak a könnyű prédát lesi.

Szórakozóhely - nem az igazi

A szórakozóhely - ha nem egy túlordíthatatlan diszkóról van szó - jó ötletnek tűnhet, hiszen a zene ellazít, a tánc pedig pillanatok alatt testi közelségbe hozhat. Mégsem árulkodik komoly szándékról az, ha a pasi hasonló helyre visz randizni, ide ugyanis akkor megy az emberek többsége, ha ismerkedni szeretne, nem pedig akkor, ha talált magának valakit.

Amennyiben a barátai is jelen vannak, azt gondolhatnád, jó jel, hogy máris bevisz a társaságba, azonban ez sem nem egészen így van. Könnyen lehet, hogy csak egy csaj vagy az éjszakában, egy kívülálló, aki a pasibuliba csöppent, és jelenleg biztosan megszerezhetőnek tűnik, de nem kapcsolat, sokkal inkább egy könnyű éjszaka céljából. Arra, hogy másnap mi lesz, esze ágában sincs gondolni a szórakozóhelyes pasinak, a második randi pedig már eszébe sem jut.

Ne lepődj meg tehát azon, ha partnered nem csupán téged simogat a tekintetével, hanem más nőket is: amennyiben hasonló férfiba botlottál, jobb, ha nem fűzöl hozzá nagy reményeket, és még azelőtt továbbállsz, hogy csalódást okozna.

Nem olyan nehéz megtalálni azt a randihelyszínt, ami tökéletes díszlet lehet az ígéretes kezdethez: ne érd be tehát kevesebbel, mint amire a szíved mélyén vágynál. Ha ugyanis a pasas már az első alkalommal mellélő, valószínűleg később sem derül ki róla, hogy ő az igazi.

Ezt is szeretjük