Így tarthatod meg örökre
4 szexi tipp az örök boldogsághoz
Kövesd tippjeinket, legyél következetes, és évek múlva is lángolni fog a szenvedély!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A megismerkedés, az első találkozások és szenvedélyes együttlétek szinte maguktól történnek meg. Csak úgy önműködően, póráz nélkül szabadjára engedve azonban nem lesz örökéletű egyetlen kapcsolat sem. Egy idő után izzadni kell, nemcsak az ágyban, hanem már egymásért is, a mindennapok kegyetlen szorítójában. A szerelem kemény meccs: ahhoz, hogy a jeges kiábrándulás ne arasson kiütéses győzelmet, közös erővel kell küzdenetek.

Szerelem

Ha a bimbózó románc, az ellenállhatatlan vágy idővel nem szökken szárba és szerelembe, az a legnagyobb buktatója egy kapcsolatnak. Pusztán testi vonzalomra ugyanis nem lehet alapozni. A vibráló erotika, az egymáshoz tapadó testek egyetlen éjszakára, vagy néhány lepedőpróbáló szeretkezésre elegendő töltetet biztosítanak, azonban ha a másikból csupán a teste érdekel, akkor azon a ponton túl, hogy a nevénél többet szeretnél megtudni róla, meghal a dolog.

Érdeklődési körötök ugyanis nem egyezik, így a kommunikáció azon fajtája, amit hangszalagjaival űz az ember, legalább annyira működőképes köztetek, mint egy egér és egy elefánt között. A hosszú kapcsolathoz érzelmek kellenek, ami mindenek előtt a bizalomból fakad. Abból, hogy úgy érzed, olyan emberre bukkantál, aki mellett többé nem kell garantált unaloműzőként egyszerre hat partit leszervezned egy estére, és akivel a napsütésben ücsörögni legalább akkora élmény, mintha a világ végére cipelne el, és fejest ugranátok a Niagara vízesésbe.

Szex

Szerelem és szex kézenfogva jár, vagy sehogy, ahogy anno a patinás Bravo magazin is kiokosította erről a kielégíthetetlen tudásszomjjal küszködő tiniket. Az első szerelmi csalódásokon, és az emlékezetes kémcsőtörésekkel járó önkielégítési kísérleteken túl azonban a szexualitás már egészen mást jelent, de vitathatatlanul minden korban és korosztályban ez egyik legfontosabb kulcs a boldogsághoz.

Ha ugyanis az ágyban nem jöttök ki jól, nem kívánod a párodat, vagy nem egy nyelvet beszéltek, az rövid úton véget vethet kapcsolatotoknak. A testi vonzalom egyértelmű jele lehet, hogy biológiailag összeillesz valakivel, tehát alkalmasak vagytok a családalapításra.

Az érzelmi összhang mellé tehát a vágy is feltétlenül szükséges, hiszen nem tölthetitek életetek legboldogabb perceit azzal, hogy rendkívül mélyenszántó filozófiai beszélgetéseket folytattok egymással az ebédlőasztal két végén ülve. A szenvedélyre, a falakat kidöntő forró szeretkezésekre szükség van. A szex vitákat simít el, problémákat old meg, és mindenek előtt a világon az egyik legjobb dolog, ha megfelelő partnerrel veted magad a párnák közé.

Beszélgetések

Nem lehet azonban az összes problémát egy hatalmas orgazmussal megoldani. Egy kapcsolatban felmerülhetnek olyan konfliktusok, amivel eleinte egyikőtök sem mer szembenézni, úgyhogy inkább elfojtjátok magatokban. Pedig ha a dolgok időben felszínre kerülnek, és nem ijedtek meg a kényes témáktól, közös erővel könnyedén átvészelhetitek azokat. Ha azonban egy probléma elmérgesedik, akkor jön a derült égből a villámcsapás, és lehet, hogy a legboldogabb békébe hasít bele egy mindent leromboló veszekedés, vagy egyszerűen csak eltávolodtok egymástól. Ha valakivel a jövőt tervezgeted, ne szégyelld megosztani vele lelki bánatodat akkor se, ha az éppen szexuális jellegű! Ha kapcsolatotok elején még alig bírtatok a vékony falak miatt panaszkodó szomszédokkal, akkor van miért küzdeni, csak meg kell találnotok az okát, amiért elillant a vágy.

A változások szele

Az, hogy úgy döntöttél, valakivel szeretnéd szorosabban összefűzni az életed, nem jelenti, hogy nap mint nap pióca módjára egymáson kell lógnotok. Hagyd meg párodnak a kellő szabadságot, a barátait, a nélküled való bulizásokat, mert impulzusokra és a külvilág pozitív jeleire mindenkinek szüksége van, akár van valódi vagy képzeletbeli gyűrű az ujján, akár nincs.

Te se dobd el a régi életed, és ne alakulj teljes mértékben párod elvárásai szerint, ahogy tőle se várd el, hogy olyan ruhát hordjon, amiben látni szeretnéd. Ha kedvesedet nem fojtod meg a ragaszkodásoddal, akkor nem fogsz egyik reggel arra ébredni, hogy nem a szerelmed fekszik melletted, hanem egy idegen ember. A terhes kapcsolat ugyanis mindenkit arra ösztönöz, hogy kibújjon belőle, és többé ne párjával együtt, hanem tőle függetlenül alakuljon, és élje a mindennapjait.

Ezt is szeretjük