18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Hogyan vedd rá az anális szexre? (18+)
Mi a jó az anális szexben? Egyáltalán hogy hozd szóba, és mit kell tudni, mielőtt belevágnátok? Ezekre mind válaszolunk.

Szinte minden férfi ellenállhatatlanul vonzódik az anális szexhez. Míg sok nő számára tabu a téma. A legtöbben a pasikhoz hasonlóan kíváncsiak az újszerű élményre, azonban tele vannak görcsökkel, amiket csak fokozatosan lehet feloldani.

Ha azonban segítesz párodnak a gátlások leküzdésében, mindkettőtöknek gyönyörteli élmény lehet a szex ezen formája. Légy hozzá türelmes, ha először nem is enged hátsó közeledésednek, a kíváncsiság őt is hajtja.

Mi a jó az anális szexben?

Először is tisztázd barátnőddel, hogy tévedés azt hinni, a nők nem élvezhetik az anális szexet. A nőknek is vannak idegvégződéseik a végbélben, amit ráadásul csak egy nagyon vékony fal választ el a hüvelytől. Ha tehát partnered kellőképpen felengedett, és ügyeltek a megfelelő síkosításra, neki is lehet orgazmusa.

Másrészt a nők élvezhetik az anális szexet azért is, mert ugyanolyan kíváncsiak, mint te. Ami régen tabu volt, ma már nem az: egyre több nő beszél az anális szexről, úgyhogy valószínűleg a barátnőd is hallott már ezt-azt. Könnyen lehet azonban, hogy nem a legpozitívabb beszámolókkal találkozott. Ha ugyanis valaki nem megfelelő partnerrel próbálkozik, igen fájdalmas élmény lehet az anális behatolás. Sok nőnek van ezzel kapcsolatban kellemetlen tapasztalata, legtöbbször a partnerük miatt, aki erőszakosan próbálkozott, vagy addig könyörgött, míg a nő végül bedobta a törölközőt ahelyett, hogy közös megegyezéssel vágtak volna bele a dologba. Hogy az ilyen kellemetlenségeket elkerülhessétek, mindenképpen beszélgessetek sokat a témáról, mielőtt kipróbálnátok.

A tabu

Nem csoda azonban, ha barátnőd eleinte ódzkodik az popsiszextől. A merev, ódivatú beidegződés szerint ugyanis a szex ezen formája mocskos, és csak olyan pasik akarják, akik nem törődnek a nővel. Ennek nyomán párodnak is lehetnek fenntartásai, amiket semmiképpen ne hagyj figyelmen kívül: fordíts elég időt rá, hogy előítéleteit leküzdhesse.

Ami téged izgat, partnerednek kellemetlen lehet: a rendkívül szűk végbélnyílásba való behatolás körültekintő előjáték nélkül korántsem kellemes.

Mivel az ánusz nem termel síkosító váladékot, ha szárazon próbálkoztok, az tényleg fájhat. Ráadásul azért is ijesztő a nő számára, ha hátulról enged magába, mert ezzel az irányítást teljesen a te kezedbe adja. Ebben a helyzetben neki nehéz mozogni, és azt sem látja, mi történik hátul. Éppen ezért, ha mindketten gyakorlatlanok vagytok ebben, akár komoly sérüléseket is okozhatsz.

Hogyan kezdj bele?

Lassan. Használj nagyon sok síkosítót, és először csak a kisujjadat helyezd be, és azzal izgasd, amíg barátnőd el nem lazul. Nagyon ügyelj arra, hogy ne legyen kényelmetlen neki. Ne térdeljen, mert ilyen helyzetben a farpofák túlságosan közel vannak; inkább fektesd egy nagy párnahalomra, így a feneke magától megnyílik. Kezdheted izgató masszázzsal is: masszírozd párod popsiját olajjal. Nem is hinnéd, a gondos odafigyelés mennyi erotikus energiával bír! Ezúttal semmiképpen nem úszhatod meg a kényeztető izgatást, mert ha egyből az ánuszra rontasz, a nő reflexből begörcsöl, és akkor automatikusan zár minden izom. Ne akarj rögtön behatolni. Lehet, hogy barátnődnek a gondolatot is meg kell szoknia, hogy odanyúlsz. Ha így van, akkor hetek alatt kell elnyerned a bizalmát, mindig egy kis lépést téve a cél felé.

Ha elnyerted, akkor se kapcsolj túl nagy sebességre. Hidd el, sokkal jobb lesz, ha nem erőlteted a dolgot. Ha szex közben anélkül foglalkozol a popsijával, hogy bármit is várnál, egyre kíváncsibb lesz.
Ha pedig rábólint, esetleg ő ajánlja fel, légy nagyon óvatos. Először az ujjadat és sok síkosítót használj, és fokozatosan lazítsd el az izmokat.
Azzal is enyhítheted gátlásait, ha mindig óvszert használsz.
Az óvszer azt sem engedi, hogy bármi a bőrödre kerüljön, úgyhogy használatával elkerülheted a mindkettőtökre veszélyes fertőzéseket is.

Másrészt a legfőbb ok, amiért a nők nem szeretik az anális szexet, az, hogy borzasztó számukra a gondolat, hogy széklet kerülhet a szerszámodra, vagy esetleg jelentkezhet valami "gázos" probléma, úgyhogy rajta is könnyítesz, ha gumit húzol.

Sose felejtsd el, hogy ezzel a pózzal teljesen megadja magát neked. Ettől zavarban lehet, és a szex nem szabad, hogy stresszes legyen, mert az maradandó lelki sérüléseket okozhat. Feltétlenül figyelj arra is, hogy fenekezés után ne próbálkozz tisztálkodás nélkül egyből elölről, mert óvszer ide vagy oda, komoly fertőzés lehet a vége.

Szükséges rossz

Az első alkalmakkor a fájdalom sajnos elkerülhetetlen. Sok nőnél azonban ez is a gyönyör része, úgyhogy ha barátnőd alapból a keményebb szexet szereti, és téged is vonz a dolog, akkor az anális szexszel nagyobb élvezetben lehet részetek, mint a hagyományos módszerrel.

Viszont, ha félénk barátnődet akarod megdumálni, akkor fokozatosan kell közelítened: biztosítanod kell róla, hogy gyengéd leszel, és arról is, hogy ez nem a durvaságról szól.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük