18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Hogyan érd el, hogy a pasi felhívjon?

Tudd meg, milyen női fortélyokkal érheted el, hogy kiszemelted ne csak ígérgessen, de biztosan telefont ragadjon a randi után!

Bár a visszahívás a férfi döntése, nem csak rajta múlik, hogy újra keres-e. Van, aki csak kalandra vadászik, mások pedig nem gondolják komolyan, de, ha egyetlen pillanat alatt elvarázsolod a pasit, még a tétovább fajtát is meggyőzheted arról, hogy a te telefonszámoddal nem bánhat felelőtlenül.

Számos apró női fortély van, melyekre, ha odafigyelsz, akár egy alkalom is elegendő ahhoz, hogy a föld alól is előkerítse a telefonszámod. Tudd meg, mit tegyél, hogy ne maradjon néma a mobilod!

Légy természetes!

Ha szeretnél biztos lenni abban, hogy telefonszámod nem az egyszer elmentett, de soha elő nem kerülő kategóriába kerül a pasinál, légy természetes, és hagyj benne mély nyomot. Nem azzal csavarhatod az ujjad köré, ha az összes női csábító praktikával egyszerre próbálod letámadni.

Természetesen flörtölni nem tilos, sőt, a lehető legjobb eszköz arra, hogy szikrázzon közöttetek a levegő, azonban olyan praktikákat válassz, melyek a személyiségedhez is passzolnak.

A legtöbb pasi imádja a rövid szoknya alól kivillanó hosszú combokat, egy női kéz érintése pedig hátborzongatóan csábító a szemükben.
Ha azonban visszafogottabb vagy, nem muszáj rögtön a legmerészebb praktikákkal próbálkoznod.

Csak úgy lehetsz szexi, ha közben magabiztosnak érzed magad, és mozdulataid őszintének hatnak: egy előre begyakorolt és már kipróbált flörttechnikával éppúgy lehetsz sikeres, mint egy fesztelen beszélgetéssel a legújabb mozifilmekről.

15 szerelemébresztő női praktika

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha érdeklődő vagy, de nem viszed túlzásba a tudatosan alkalmazott fortélyokat, a pasi mielőbb kezdeményez majd egy újabb találkát. Amennyiben pedig mégis úgy alakulna, hogy nem hív vissza, ne csüggedj: keresd meg azt, akire érdemes időt szakítanod!

Nem az önbizalmadról vagy híres? Olvasd el cikkünket, és tudd meg, milyen csábító praktikákkal lehetsz sikeres a férfiaknál!

Ő kérje el a számod!

Ne add könnyen a számod, még akkor se, ha nagyon bejön a pasi: ahelyett, hogy az első koktél mellé, amire meghív, a névjegykártyádat is odacsempészed, hagyd inkább, hogy ő kérje el! Ez esetben nagyobb az esélye annak, hogy legközelebb is lesz alkalmad próbára tenni női vonzerődet, egészen addig, amíg menthetetlenül sikerül magadba bolondítani. Légy szexi, de ne túl rámenős, ha pedig kellőképpen izzik közöttetek a levegő, biztos lehetsz benne, hogy a pasi megküzd a felbecsülhetetlen értékű számsorért.

Bár önmagában az, hogy elkéri a számod, nem garancia arra, hogy a szándékai komolyak, és többet is szeretne tőled, mint egy futó kaland, arra valószínűleg számíthatsz, hogy még keresni fog. Hogy valóban érdekled-e, vagy csak egy forró éjszakára számít, azt még ezután is eldöntheted.

Ha nem csupán a randevúkon, de a hálószobában is szeretnél sikeres lenni, vesd be a legjobb, férfikedvenc szexpraktikákat! Olvasd el tippjeinket, hogy amikor addig juttok, hogy lekerüljön rólad a bugyi is, biztos lehess a sikerben!

(%oldalbox('kalkulator(34195)')%)

Légy türelmes!

Ne feledd, hogy a férfiaknak mindig az kell, ami épp nincs. Ha partnered úgy érzi, könnyedén megkaphat, lehet, hogy nem érzi elég csábítónak a helyzetet, mert nem élheti ki hódítási ösztönét. Éppen ezért hagyd meg neki az első lépés jogát, és ne eskesd meg már a randin, hogy akkor biztosan keresni fog-e. A találkozó után is légy türelmes, és állj ellen a modern technika kísértésének!

Ha a pasi azt látja, hogy az összes létező közösségi portálon, plusz még e-mailben, netán telefonon is keresed, nem csoda, ha túl gyorsnak találja a tempót, és ahelyett, hogy újabb randit kérne, inkább kitörli a telefonszámodat.

A lehető legjobb, ha a randin sem veted fel a következő találkozás lehetőségét, és azt is megvárod, hogy miután hazaértetek, ő keressen, beleértve azt is, hogy a közösségi oldalakon ismerősként felvegyen.

Ha nem kelted benne azt az érzést, hogy most vagy soha alapon igyekszel megragadni a lehetőséget, hogy legyen valakid, sokkal több esélyed van arra, hogy ő lesz az, aki pillanatok alatt beléd bolondul, és alig várja majd, hogy újra hallhassa a hangod!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük