18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Hogyan vezet a pasi?

Olyan az ágyban!

Kiszemelted egy forró flört után gálánsan felajánlja, hogy kocsival hazavisz? Nincs is jobb alkalom arra, hogy felmérd, mire számíthatsz!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tudvalevő, hogy a férfiak életében a két legmeghatározóbb dolog az autó és a nő. Nem csoda hát, ha a szex és a vezetés nem is áll olyan messze egymástól. Természetesen a dolog hátterében az is ott motoszkál, hogy a pasi, ha a volán mögé kerül, legalább ugyanannyira leveti hétköznapi álarcát, mint az ágyban, és gátlások nélkül, személyiségének lényegét adja.

Ha tehát beülsz az anyósülésre, messzemenő következtetéseket vonhatsz le az éjszakát illetően, így ha nem ígér jót a tövig nyomott gáz, még van időd egy sarokkal korábban kipattanni, és hívni egy felettébb biztonságos taxit.

Az autópályabetyár

A pasi, akinek a lábát mintha pillanatragasztóval rögzítették volna a gázpedálra, természetesen nem ott száguld, ahol mindezt zavartalanul megteheti, egészen addig, amíg a rendőrök le nem fülelik, hanem a legzsúfoltabb belvárosi utakon, csúcsforgalomban. Az indexe állandóan kint van, mintha rohanni kellene valahová, és még arra se lenne ideje, hogy a négysávos úton egyenesen haladjon és ne cikkcakkban.

Nos, aki nem a józan ész szabályaihoz mérten vezet, hanem a Deák téren is GTA-t játszik, és arra számít, hogy a kivasalt gyalogosokért peregnek a plusz pontok, az az ágyban sem sokkal megfontoltabb. A gyengédség pedig egészen távol áll tőle, hiszen sem a KRESZ, sem a társadalom szabályait nem érzi magára érvényesnek.

Neki a szex csupa forró, gyors menetből áll, ami számára lehet, hogy kielégítő, de benned korántsem biztos, hogy felcsiklandozza a vágyat. Inkább a taxi: az éjszaka és önvédelem szempontjából egyaránt.

A harmincas hős

Vannak azok a mindenki által kedvelt lakótelepek, ahol az úttesten gyerkőcök rohangálnak, jobb kéz felől mindig akad egy utca, és még a harmincas tábla is ott díszeleg minden sarkon.

Nos, a dörzsölt autós az ilyen környéket igyekszik nagy ívben elkerülni, de nem mindenki ilyen leleményes. Van az a pedáns, alapos és térkép szerint haladó sofőr, akinek ha útjába akad egy harmincas zóna, pirulás nélkül belehajt: ha pedig lassan kell menni, hát csigatempóban halad.

Vigyáz a gyerekekre, nem feledkezik meg a jobbkezes utcákról, és az sem izgatja, ha a háta mögött már könyékig áll valaki a dudában.

Hogy tőle mire számíthatsz az ágyban? Nem bugyiszaggató szexre, az biztos. Örülhetsz neki, ha a vetkőzés után nem hajtogatja gondosan a szék támlájára nadrágját, azt azonban ne várd el tőle, hogy a Káma Szútra legforróbb pózaival fog kényeztetni. Belőle valószínűleg neked kell elővarázsolnod a kisördögöt, ahhoz pedig, hogy ez sikerüljön, igen türelmes párducnak kell lenned. Sok sikert hozzá, de nem reménytelen eset: ha szereted a klasszikus pózokat, hosszú szeretkezésekre számíthatsz, melyek során garantáltan tiéd az elsőbbség.

Gázt neki - de csak ha lehet

Azt nem állítjuk, hogy van olyan férfi Magyarországon, aki nem lépi át a sebességkorlátozást, de igenis akad, aki az ésszerűség határain belül teszi mindezt. Tőle nemcsak a gyalogosok, de még a kismacskák is életben maradnak, miközben arra is jut energiája, hogy fél kezével a szoknyád szélén kikutassa a bejáratot.

Ha a biztonságosabb úti kalandokat kedveled, nem biztos, hogy ő a te embered, de ő az ágyban sem okoz csalódást. Ő az, aki nem veti meg az újdonságokat sem, de a gyengédebb gesztusokat is ismeri. Ha úrrá lesz rajta a vágy, akkor heves szeretkezésre számíthatsz, de azért sosem feledkezik meg rólad sem. Bár az extrémebb helyzetek sincsenek ellenére, és kimondottan kedveli a tabu határait súroló dolgokat, időnként lassú és érzelmes szeretkezésekre is számíthatsz.

Az elvarázsolt

Az autót nem a művészlelkeknek találták ki. A szórakozott manus, aki elábrándozik a jobbkezeseknél, belehajt a pirosba, és megáll a zöldnél, nem autóba való. Ellenben egy biztos: igazi romantikus lélek, aki nem feledkezik meg a rózsáról és a hangzatos vallomásokról sem.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hogy az ágyban ez az érzelmesség mennyire előnyös, az már csak rajtad múlik: hevesség helyett tőle mindig gyengédségre számíthatsz. Olyan fából faragták, aki nehezen enged a pillanat varázsának, ellenben a hosszú előjátéknak igazi mestere! A legtöbb férfival ellentétben képes egy órára belefeledkezni testedbe, csókolgat és simogat, úgyhogy az átszeretkezett, gyengéd éjszakákhoz tökéletes alany!

Ezt is szeretjük