Kiközösítették a kisfiút a szeme miatt: a különleges, mentett cica megváltoztatta az életét

A hétéves kisfiú és cicája bizonyítják, hogy van, amikor egy kisállat szeretete képes megváltoztatni egy ember életét.

heterokromias kisfiu

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az oklahomai Madden Humphreys-nak már kicsi kora óta folyamatosan szembe kellett néznie a rosszindulatú megjegyzésekkel és a kiközösítéssel. A kisfiúnak heterokrómia miatt az egyik szeme kék, a másik zöld, ráadásul ajak- és szájpadhasadékkal született, aminek nyomait a mai napig az arcán viseli.

Madden gyakran sírva ment haza az iskolából, mert csúnyának nevezték az osztálytársai, és állandóan kigúnyolták a külseje miatt. Édesanyja szíve majd' megszakadt attól, hogy látja a gyermekét szenvedni. Amikor a kisfiú könyvet írt arról, hogy nincsenek barátai, magányos, és ezért csak egyedül játszhat, tudta, hogy ez így nem mehet tovább. Tennie kellett valamit.

Tökéletes hasonmása a mentett cica

Christina a Facebookon bukkant egy igen különleges, örökbe fogadható cicára, Moonra, aki teljesen úgy néz ki, mint a fia: nemcsak, hogy az egyik szeme kék, a másik zöld, de még a szájpadhasadék nyoma is látható az orra alatt. Rögtön tudta, hogy be akarja fogadni, mert tökéletes társa lenne fiának. Ezért egészen Minnesotáig utaztak a barátok, a család és néhány nagylelkű idegen segítségével, hogy hazavihessék a szőrmókot.

Az viszont biztos, hogy megérte a 11 órás út: a mentett négylábú és Madden első pillantásra egymásba szerettek. Rögtön szoros kapcsolat alakult ki közöttük, azóta pedig még jobban kötődnek egymáshoz. Az édesanya elmondta, hogy a cica csakis a kisfiú ölében hajlandó aludni, senkihez nem bújik, csak hozzá, és Madden boldogabb, mint valaha. Azóta sosem magányos, úgy érzi, a cica lett a legjobb barátja.

A kisfiú azóta sosem magányos

Christina úgy gondolta, a különleges macska tökéletes társ lesz a gyermekének, ám kiderült, hogy ennél jóval többet jelent számára: megtanította neki elfogadni a külsejét, azt, hogy ő másképp néz ki, mint a többiek, és ez egyáltalán nem rossz, sőt, nagyon is jó dolog. Nemrég egy Instagram-oldalt is létrehozott, ahová imádni való, közös fotókat posztol Maddenről és Moonról.

Ráadásul nemcsak a népes rajongótáborra gyúr, de szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy mennyi gyereket bántanak a külseje miatt, és arra buzdít mindenkit, hogy segítsenek annak, aki ilyen helyzetbe kerül.

Bár oldaluk alig másfél hónapja indult, már több mint 23 ezer követőjük van, akik teljesen odavannak a kisfiú és kedvence képeiért. 

Életmentő négylábúak

Az állatok tényleg elképesztő dolgokra képesek: nemcsak a magányra jelentenek gyógyírt, de akár még önmagukat is képesek lennének feláldozni imádott gazdájukért. A következő kutyusok igazi hőstettet hajtottak végre: megmentették gazdijaik életét, méghozzá nem is akárhogyan.

Ezt is szeretjük