18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Heremasszázs: a legszexibb dolog, amit a pasiddal tehetsz (18+)

Ezúttal párod az est főszereplője? Legyen az alkalom olyan, amihez foghatót még nem élt át.

Bár a kölcsönös gyönyör a legcsodásabb, időnként a szexre is igaz ugyanaz, mint az ajándékozásra: adni jobb, mint kapni. Ha az egyoldalú kényeztetés mellett döntesz, add meg a módját, és lepd meg párodat egy egészen különleges orgazmussal!

Sajátítsd el a heremasszázs technikáját, és számodra is páratlan lesz az élmény, amikor a pasid meghálálja az egyedülálló gondoskodást, arról nem is beszélve, hogy hasonló gyönyörrel előtted szinte biztos, hogy más nem ajándékozta meg.

Egy nő hiúságát pedig mi simogathatná jobban, mint az, amikor a pasi szemében látja, hogy lenyűgözően szexi? Íme, a legbiztosabb módszer, amivel szexistennő lehetsz!

Hogyan végezd a heremasszázst?

Ügyelj arra, hogy a masszázs során minden mozdulatot kellő odafigyeléssel végezz, hiszen a férfiak óriási fájdalmat élnek át, ha a herék megütődnek, összekoccannak, vagy nekicsapódnak valaminek. Ha balesetmentes óvatossággal cirógatod vagy masszírozod őket, akkor egészen más a helyzet. A heremasszázs olyan élvezetes, akár egy jó hátmasszázs, csak éppen a lábak között történik. Azért csak kezdd gyengéden, mert vannak pasik, akik nagyon élvezik, mások viszont kevésbé szeretik, ha érzékeny tájakon fogdossák őket.

Ha a heréket fedő bőr össze van húzódva, először tegyél valami meleg törülközőt rájuk. Várj néhány percig, hogy a herezacskó felmelegedjen, és a herék szabadon lógjanak. Hogy a hangulat ezalatt se legyen túl merev és távolságtartó, ne csak a herékre koncentrálj: addig is, amíg párod melegszik odalent, simogasd a testét, és csókolgasd.

Az első mozdulatok

Ha minden tekintetben felforrósodott a levegő, nyúlj be a herék közé az ujjaiddal, ekkor azt a részét tudod kitapintani a pénisznek, amit a herék takarnak. Masszírozd ezt a területet, és egészen addig hatolj el, ahol a végbélnyílás kezdődik. Van egy pontja a pénisznek ezen a részen, ahol számos ínszalag, izomrost és idegvégződés fut össze.

Ha ezekre a pontokra nyomást gyakorolsz az ujjbegyeddel, miközben a szokásos részt masszírozod a másik kezeddel, azzal az egész hímtagra - a medence aljától a makkig - olyan finom és kellemes élményt szabadíthatsz rá, amit sok férfi nagyon élvezetesnek talál. Persze esetleg egy átlagos orális szex közben is masszírozhatod ezt a területet.

Tipp
Ezt a műveletet nemcsak sikamlós terepen végezheted, de, ha szeretnél biztos lenni benne, hogy nem okozol párodnak akaratodon kívül fájdalmat, egy kis síkosítót is alkalmazhatsz. Elképzelhető azonban, hogy párodnak nem kimondottan kellemes érzés, ha túl nedves ezen a tájon, úgyhogy csak annyit használj, hogy az élvezeten maradjon a hangsúly!

A legforróbb technikák

Ha az alapokkal már tisztában vagy, érdemes néhány további mozdulatot is elsajátítanod. Bemutatunk néhány fogást, mely elsősorban a herék masszírozására irányul, bár van közöttük olyan is, amelyik a péniszt és a heréket egyaránt kezelésbe veszi. Ahhoz, hogy eljuttasd párodat a csúcsra, váltogasd ezeket a mozdulatokat, és próbáld legalább félig harcra kész állapotban tartani péniszét! Ha kitartó vagy, a lassú masszázs meghozza eredményét.

11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához

Nézegess képeket!

Elolvasom

Egyszerű masszázstechnika

Fedezd fel az ujjaiddal a herék közötti területet. Légy gyengéd az elején, és nagyon figyelj párod reakciójára. Amikor már tudod, hogy mi az, ami kielégíti, akkor azt csináld gyakran.

Egyes férfiaknak ez olyan érzést okoz, mint egy kis hátmasszázs és egy kis orgazmus keveréke, de az is lehet, hogy szívesebben veszi partnered, ha közben a péniszével is játszol. Ha már egyszer ráéreztél, akkor próbálj nem változtatni a nyomáson és az ujjaid helyzetén, mivel a gyönyör és a fájdalom közötti határvonal ebben a térségben nagyon keskeny.

Pénisz fel, golyók le

Itt is fontos, hogy a kezeid jó síkosak legyenek. Markold meg a pénisz alsó részét az egyik kezeddel, majd fogd össze a hüvelyk- és a mutatóujjaddal a herezacskónak azt a részét, ahol az ágyékhoz kapcsolódik. Ettől a herék egy kicsit kidudorodnak majd, és az őket borító bőr megfeszül. Szorítsd össze mindkét területet egy picit, majd végezz felfelé irányuló mozgást a péniszt tartó kezeddel, amíg a másik óvatosan mindig az ellenkező irányba húzza a heréket.

Keressétek meg azt a sebességet, mely mindkettőtöknek kedvező, és onnantól kezdve már nyugodtan ismételheted a húzásokat. Légy azonban óvatos, ugyanis ez a mozdulat nem minden pasi kedvence. Van, akinek minden érdeklődése elszáll a gondolattól, hogy húzgálni szeretnéd a golyóit, míg mások kifejezetten érzékinek tartják ezt a vadabb technikát.

Dörzsölés

Képezz egy gyűrűt a hüvelyk- és a mutatóujjaddal ott, ahol a herezacskó az ágyékhoz kapcsolódik. Gyengéden szoríts rajta annyit, hogy a herék egy kicsit kidudorodjanak, de persze ne annyira, hogy fájjon. A másik kezed ujjaival óvatosan simogasd a heréket: ebben a helyzetben minden egyes mozdulat sokkal érzékibb lesz.

Ritmikus simítás

Ülj partnered mellkasára, arccal a lábai felé. Fektesd el a péniszét a hasán úgy, hogy a makkja a köldöke felé mutasson. Helyezd az egyik, jól síkosított kezedet a lába közé úgy, hogy az ujjaid végei a heréi alá kerüljenek. Húzd felfelé a kezedet, és útközben érintsd a heréket és a péniszt. Ezt ismételd meg a másik kezeddel, majd ritmusosan váltogasd a jobb és bal karod.

Cikkünk Paul Joannides A nemi örömszerzés enciklopédiája című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük