18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 3 legátlátszóbb szerelmes SMS, aminek ne dőlj be

Az első randi után máris landol egy SMS? Nincs ennél jobb jel - vagy mégis? Tudd meg, mennyire őszinte!

szerelmes SMS az egyik legfigyelemreméltóbb műfaj - a Romána filléres füzetek továbbélése a technikai forradalom után. Ki megkapja, kívánós lesz. Vagy nem. Az alant található hármas elkövetése után ragad majd még a billentyűzet is: tessék vigyázni, ha csirizes a fickó gombja a maroktelefonon. Mi az, amikor a hapi nem az érzelmekre, hanem a bugyira játszik, vagyis inkább ellene?

Vigyázat: hősszerelmes

Szeretnélek érezni, csókjaiddal lélegezni. Simogatni arcod, csókolni szád. S várni, hogy végre együtt lehessünk már.

Egyes hígvelejű fickók nem tudnak eléggé lemenni kutyába egy jó hancúrért. Aki két randi után ilyesmit ír, pötyög, megfűszerezi esetleg a cukorborsó, pudingmadár, nagyszívű pocakdodó kifejezések valamelyikével, vagy hihetetlenül optimista, kegyeltje az égieknek, akinek a szájáról a vigyor sosem lohad le, vagy szimplán egy hülye. Nem normális. Belefulladt az utolsó agysejtje is a férfias gőzök fejben felgyülemlett felhőjébe.

Nála csak az az árvább, aki hisz neki. Ráadásul nem átallja körbemutogatni az üzit az irodában. Persze kik vagyunk mi, hogy ezért leszóljunk bárkit is. Irigy kutyák, akik nem értik a szerelmet. És akkor csodálkozunk, hogy dühöng a cukorbetegség.

Humortalan informatikus

Ezt az SMS-t, ha kitörlöd, szeretsz, ha nem érdekel, istenítesz, ha válaszolsz, szeretkezni akarsz velem. Na, hogy döntesz?

Úgynevezett informatikus-humor: már csak azért is, mert a neten való anyaggyűjtésünk közepette botlottunk bele. Nem tudunk azóta másra, mint zsíros, félhosszú Bon Jovi-frizurára, piros kockás flanelingre, fogszabályzóba ragadt sportszeletre gondolni. Hiába nyomkodjuk serényen a fejünkben a ctrl+alt+del billentyűkombinációt. Ilyen tehát, amikor a számítógépgurut, minden alaplapok szultánját megbolondítja a gigabáj!

Jópofáskodva lukra játszani, mit ne mondjunk, hálás műfaj. Egyes pasik még holmi piszkos kis pimaszságokat is megengednek maguknak - fene sem tudja, miért nem hajtják el őket még azon melegében. Elképesztő, de ismerünk olyan lányt, ki egy Mit jelent a Szia? Szeretnék Izzadni Alattad! után simán bugyit villant, és fényes esküvőt vizionál.

Szeretnél csábító lenni a férfiak szemében? – Ezek az alapdarabok segíthetnek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Érzelmes szószátyár

…igen, nagyon szeretlek, senki mást nem szerettem így, és éppen ezért megyek el, mert, ha maradok, az álom valósággá változik, és akkor majd birtokolni akarlak, azt akarom, hogy az enyém legyen az életed...

Nem a romantika felett kívánunk pálcát törni, hiszen az a férfitól sem idegen, ha lelkének egy eldugottabb sarkában vert is sátrat. Azonban az őszinte vallomás és a komiszul túlcsorduló - idézett - érzelmek között nem árt különbséget tenni: a telefonba pötyögött plágium rosszabb, mint a semmi. Főleg, ha Coelhótól érkezik. Az őszinte, szerelemmel vert pasi legalább zavarba jön, nem is tudja, mit írjon, mert, ha tényleg megindultak benne az érzelmek, és feljebb lifteztek a cipzárnál, a férfihiúság útját állja a hasonló szavaknak.

Nem ontja magából a szerelmi vallomásokat: ha van érzelem, gyakran azt is úgy kell kitaposnia a lánynak, míg egy elsietett szeretlek el nem hagyja a pasi száját. Aki más szavaival írja, és filozofál, az gyanús. Nagyon gyanús.

Idézettel bugyira cselezni kényelmesebb, mint Dévényi Tibornak lenni egy pöttyös labdával megvesztegethető gyermeksereg közepén. Mert egyrészt ugye, milyen művelt ez a fiú!

Másrészt ugye, milyen érzelmes, szíve helyén vattacukor, lapockáján angyalszárnyak! Ákos-összes, frappáns Varró Dani-limerick, pajzánabb Villon-villantás: 120 karakternyi libabőr, kapuralövés, gól.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük