Gondold meg, hogy leállsz-e ezzel a férfival
4 rossz szokás, ami nem változik az idővel
Nem mindegyik rossz szokást lehet levetkőzni, ezért dönts óvatosan!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A párválasztás nem egyszerű dolog, hiszen olyan társat találni, akivel nemcsak az érdeklődésed és életviteled hasonló, de akinek még az idegesítő szokásai is csak mellékesnek számítanak, nagyon nehéz.

Ugyanakkor a rossz szokásoknak vannak olyan fajtái, amelyeket ritkán sikerül levetkőzni, így jobb, ha az ezekkel felruházott pasikat inkább elkerülöd.

Amikor ne kötelezd el magad

Mivel az idő általában véges, felesleges olyan kapcsolatra pazarolnod, amiben a másik félnek nehezen, illetve egyáltalán nem megváltoztatható allűrjei vannak.

Ezek nem minden esetben pusztán idegesítő megnyilvánulások, hanem olykor még veszélyesek is lehetnek. Ha a következő esetek közül bármelyik is felmerülne a párkapcsolatodban, jobb, ha mélyen elgondolkodsz a továbbiakról.

Én minden felett állok

A férfiak egy része hajlamos arra, hogy kigúnyolja a női nemet, aminek legtöbbször a női intelligencia áll a központjában. Ha a párod örökké rajtad köszörüli a nyelvét, és sértőnek érzed a viselkedését, jobb lesz, ha odébbállsz. Ennél nagyobb horderejű, ha nemcsak leminősít és alárendeltjének tekint, de durván beszél veled, netán hajlamos az agresszív cselekedetekre is. Ebben az esetben ne várj csodát, kutyából nem lesz szalonna.

Nem bírom nélküled

A se veled, se nélküled típusú kapcsolatok sajnos nem vezetnek sehova. Ha már többször megpróbáltátok együtt, de a vége mindig szakítás lett, akkor eljött az ideje a továbblépésnek.

Egy érett, tartós kapcsolat ugyanis nem működhet így, ráadásul csak az időtöket vesztegetitek, és a végén mindketten pár nélkül maradtok. Ne foszd meg magad egy boldog szerelem lehetőségétől.

Függőségek

Ha a párod valamilyen függőségben szenved, akkor kétszer is gondold meg, hogy érdemes-e kitartanod mellette. A drog-, alkohol- vagy szexfüggők mindig a szenvedélyüket helyezik előtérbe.

Vágyaik kielégítése pedig köztudottan fontosabb számukra, mint a család - bár van, akinek sikerül orvosolnia a problémát szakember segítségével. Ha vállalod a megpróbáltatásokat az elvonó idejére, esélyt adhatsz a folytatásnak, de ebben a másik fél együttműködésére is szükséged van.

Sztereotípiák

Érdemes fontolóra venned azt is, összekötöd-e az életedet egy súlyos előítéletekkel rendelkező férfival. A más etnikai csoportokkal és a homoszexuálisokkal szemben érzett ellenszenv gyakran személyiségformáló, pontosabban -torzító tényező.

Az előítéletes embereket általában annyira lefoglalja a saját ellenségképük, hogy nem képesek odaadó társsá válni. Jellemzően tele vannak dühvel és gyűlölettel, ami nemcsak az életvitelükre, de az identitásukra is hatással van.

Cikkünk megírásában Dr. Sol Gordon Honnan tudhatod, hogy megtaláltad a nagy ŐT? című könyve segített, mely az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg.

Szerinted meg lehet egy pasit változtatni?

Ezt is szeretjük