18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mit tegyél, hogy a csúcson legyél?
Tippek 18 éven felülieknek
Tanuld meg irányítani a tested, és ismertesd meg párodat a gigantikus csiklóval!

Először is egy jó hír: elvileg minden nő képes elérni a legmagasabb fokú izgalom csúcspontját. Legtöbben tudják is, hogyan: ha önmagukat izgatják. Ha azonban egy partner is belekerül az élvezetes játékba, már csak 50%-uk esetében következik be az orgazmus!

Az orgazmus fizikai és lelki tényezők, reakciók komplikált összjátéka, melynek titkát máig sem sikerült igazán megfejteni. Minden nő másként éli meg, és ugyanazon nő esetében is más és más!

Az alsótest bizsergő pulzálásától kezdve az egész testet megrázó, a hajszálaktól kezdve akár a fogínyig ható, robbanásszerű élményig. Néha a test látszólag önálló életet él, olykor csak csendes élvezetről beszélhetünk. Sokaknál ilyenkor összehúzódik a mellbimbó, másoknál nem.

Önkéntelenül adódik a kérdés: ami egyedül olyan simán funkcionál, miért nem működik sokszor a partner jelenlétében? Elsősorban lelki tényezők játszanak szerepet, de természetesen testi okok is állhatnak a háttérben. Mivel a női orgazmust tanulni kell, nem jön magától, mint a férfiaké, sok nő a legegyszerűbb utat választja, vagyis a csikló izgatását. Ez nem baj, de tudni kell, hogy más utak és módok is vannak, ami persze nem csak a nőkön múlik, sőt elsősorban a partner érzékenységén és szexuális kultúráján. Hiszen a női testnek fantasztikus adottságai vannak, mutatják a legújabb kutatások, amikor arról van szó, hogy átélhessük a boldogság érzésének legbizsergetőbb formáját!

Gigantikus csikló

A legmegdöbbentőbb, hogy ausztrál tudósok kiderítették, hogy a csikló sokkal nagyobb, mint eddig gondolták. Ezen szerv kívülről látható része befelé egy tíz centi hosszúságú piramis formában folytatódik, majd két, egyenként maximum kilenc centi hosszúságú nyúlvánnyal rendelkezik, melyek összeköttetésben állnak két másik, a hüvely elülső faláig érő barlangos testtel. Az egész szervet érzékeny idegszálak hálózzák be, melyeknek ingerlésekor az egész csikló megduzzad, és ez vezet végül az orgazmushoz.

Ez a magyarázata annak, hogy sok nő számára a legmagasabb fokú kéjérzetet az jelenti, ha a hímvessző kitölti a vagináját. A hímvessző medencealapi izmok feszítésével és lazításával járó körülzárása ezt az érzést még erősítheti is, ilyenkor beszélünk hüvelyi orgazmusról. Sok nő viszont már saját tapasztalatból pontosan tudja, hogy bizony az igazi orgazmus ennél jóval többet jelent. Az „ellentábor” azon a véleményen van, hogy a fenti módszerrel jobban és biztonságosabban érzik magukat, hiszen aktívan képesek irányítani az egész folyamatot.

Megmutatni a lényeget!

Ahhoz, hogy a kéjérzet új dimenzióit felfedezhesd, elegendő néhány egyszerű gyakorlat elvégzése. A vagina izomzatának erősítésével pontosabban képes vagy érzékelni, mi is történik a genitáliák területén, és így tudatosabban irányíthatod az orgazmust is.

Meg kell említeni a G-pontot is. Az elnevezés a felfedező, dr. Ernest Gräfenbergtől ered. Igenis létezik ilyen, a kutatók egységes véleményre jutottak ebben a tekintetben, miután évtizedekig vitatkoztak. Kétségtelen ugyanakkor, hogy az a kis terület, mely a hüvelyben közvetlenül a szeméremcsont mögött található, a számtalan finom idegszál ellenére nem minden nő esetében egyformán érzékeny. Amennyiben a G-pontot ujjbeggyel, vagy a hímvessző dörzsölésével ingerlik, ez a terület jelentős mértékben megduzzad. Az ekkor keletkező izgató érzések elősegítik a csúcsponthoz vezető utat.

A testi folyamat utolsó fázisa mindig a csiklótól ered - teljesen mindegy, hogy belülről, a hüvelyi izmoktól vagy kívülről ered az izgatás -, és végül eredményezi a robbanásszerű élményt.

A legtöbb férfi azonban - valószínűleg tájékozatlanságból - figyelmen kívül hagyja ezen testrész szerepét. Ilyenkor érdemes őszintén megmutatni vagy elmondani párunknak, hogy mi hoz minket igazán lázba.

Tipp: sok férfi felettébb izgatónak tartja, ha szerelmese együttlét közben ezen a ponton önmagát simogatja. A fizikai stimulációnál talán még fontosabb azonban a felek közti tűz, bizsergés. Íratlan törvény az ágyban: mindent szabad, ami jólesik mindkét félnek!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük