18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Furcsa hangok a hüvelyből (18+)
Így kezeld a kínos pillanatot!
Te is tapasztaltál már szex közben különös hangokat? Ez természetes jelenség, ami sokakkal megesik.

Sok nővel megesik, hogy a szeretkezés során félreérthető, a szellentéshez nagyon hasonló hangot hallat a hüvelye. Ezt legtöbbször pironkodás követi, hiszen kevés kínosabb dolog lehet, mint a partner csodálkozó tekintetének kereszttüzében elmagyarázni, hogy mi is volt ez.

Pedig a jelenség maga természetes, és szerencsére nemcsak azt próbálhatod ki, hogy milyen, ha a zavart pillantások helyett egy nevetéssel reagálsz rá, de néhány női praktikával búcsút is inthetsz a furcsa hüvelyi fuvallatoknak.

Mi az oka?

Az aktus közben előfordulhat, hogy a hüvely bejárata megnyílik, és levegőt szippant be. Ez azonban általában akkor esik meg, ha a férfi pénisze veszít a merevségéből, ezáltal nem tölti ki az egész hüvelyt, vagy amennyiben a vagina fala nem eléggé telített vérrel, és ezért nem simul rá a férfi nemi szervére. Később ez a felgyülemlett levegő félreérthető hang kíséretében távozhat a hüvelyből.

Akkor is könnyen juthat levegő a hüvelyedbe, ha a szeretkezés előtt a párod az ujjaival izgat, de túl korán hatol beléd, amikor a nemi izgalom hatására beinduló folyamatok erre még nem készítették fel a testedet. Sokan azonban úgy gondolják, hogy a jelenségnek a hüvelyi izmok edzettségéhez is lehet köze, és akinek feszesebb a vaginája, azzal ritkábban fordul elő ez a kínos probléma.

Hogyan kezeld a helyzetet?

Bár van, aki teljesen váratlan eseményként írja le a hüvely hangoskodását, sok nő maga is érzi, amikor levegővel telítődik, ebben az esetben ugyanis tapasztalható, hogy a behatolás alkalmával ez a fölösleges anyagtöbblet nyomja a hüvely falát. Amennyiben hasonló érzést tapasztalsz, még időben figyelmeztetheted párodat, és a mosdóba kivonulva diszkréten elintézheted a dolgot. Valószínű ugyanis, hogy, ha leülsz vagy leguggolsz, a hüvelyed eléggé kinyílik ahhoz, hogy a fölösleges levegő nagyrészt kipréselődjön belőle, de a rekeszizmaid megfeszítésével rá is segíthetsz erre.

A legtöbb nő jól ismeri azonban azt a helyzetet is, amikor a hüvelyi szelek váratlanul jönnek, és a férfi arcáról lerí, hogy nem igazán tudja pontosan behatárolni a hangok eredetét. Ekkor a nő villámgyorsan próbálja mérlegelni, hogy magyarázkodjon, vagy próbáljon úgy tenni, mintha mi sem történt volna, de ez a pillanatnyi szünet is elég a zavarhoz. Amennyiben hamarabb következik be a jelenség, minthogy említést tettél volna róla a párodnak, nem árt, ha készenlétbe helyezed a humorérzékedet.

Ami biztos: ekkor elmagyarázni a jelenség anatómiai okait botorság lenne, tehát próbálj könnyed és rövid reakciót adni, ugyanis a férfi éppen annyira fog fennakadni a dolgon, amennyire te. Bármikor adódhatnak kínos, nem várt balesetek a szex során, kezdve azzal, hogy a pénisz kicsúszik a hüvelyből, egészen a tárgyalt eseményig, azonban mindez nem állhat a gyönyör útjába, ha ti nem hagyjátok, és inkább nevettek egy jót az egészen. A test dolgait el kell fogadni, és, ha te természetesnek tartod, párod sem fog másképp hozzáállni.

Kényes kérdések a szexről

Neked is van olyan kérdésed, amit még a barátnőiddel sem szívesen beszélnél meg? Minden nő tarsolyában akad ilyen: a leggyakoribbakra rövid összeállításunkban Gyimesi Andrea szexuálterapeuta válaszol. Nézd meg videónkat!

Előzd meg!

Amennyiben azonban nem szeretnél túl sűrűn találkozni a hüvelyből távozó levegővel, a legjobb, ha teszel ellene. Az intim izmok rendszeres edzése elvileg nem csak az orgazmuskészség javítására jó, de ezt a problémát is orvosolja hosszútávon. Végezz tehát naponta Kegel-gyakorlatokat: tölts 10-15 percet azzal, hogy először lassan, majd egyre gyorsabb tempóban megfeszíted és elernyeszted a hüvelyed falát. Vagy próbáld ki a gésagolyót, melynek szintén az a funkciója, hogy erősítse a vaginád izmait.

Más szakemberek azonban a körültekintő előjátékot és a maszturbációs technikákat javasolják megelőzésképpen, ezen belül is a hüvelyre irányuló praktikákat, tehát vagy a játékszerekkel, vagy az ujjal történő izgatást. Nem elég azonban, ha magányosan megtapasztalod, hogy mitől önt el a nemi vágy a legkönnyebben, de ezt a tudást a párodnak is érdemes továbbadnod, illetve arról sem árt gondoskodnotok, hogy az ő férfiassága is teljes mértékben harcra kész legyen, ha a behatolásra kerül a sor.

Amennyiben kellőképpen kívánjátok egymást, nem lesz gond a hüvelyed vérbőségével és a párod szerszámával sem - feltéve, ha nem küzd komolyabb merevedési problémákkal - ebben az esetben pedig a vákuum is hibátlan, tehát nem alakul ki a levegős probléma.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük