Képeken a világ leghíresebb festőinek múzsái: ezek a gyönyörű nők inspirálták őket

Mutatjuk azokat a csodás nőket, akik világhírű festőket inspiráltak. Ilyen volt Picasso, Klimt vagy épp Renoir múzsája.

festok muzsai cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A történelem leghíresebb férfi festői közül rengeteget gyönyörű asszonyok inspiráltak, akik sokszor maguk is tehetséges művészek voltak.

Néhányan életük különböző szakaszaiban más-más múzsákat választottak maguknak, de voltak olyanok is, akiket egy vagy két hölgy kísért végig útjukon.

Képeken a híres festők múzsái

Képeken mutatjuk azokat a nőket, akik olyan híres festők életére, műveire gyakoroltak nagy hatást, mint Picasso, Klimt, Renoir vagy éppen Salvador Dalí. Megnézheted, milyenek voltak az asszonyok valójában, és azt is, hogy a művészek hogyan ábrázolták őket alkotásaikon.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary, Pinterest, PinterestPinterest, en.wikipedia.org, hu.wikipedia.org, en.wikipedia.orgPinterest, en.wikipedia.orgPinterest Pinterest, Pinterest.

Ezt is szeretjük