18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ezeket a szexpózokat szeretik a legjobban a férfiak (+18)

Íme, a magyarázat

Ismerd meg, melyik pozitúrával tehetsz leginkább a párod kedvére.

Ahogyan a mondás tartja: ahány ház, annyi szokás, nos, ez pontosan igaz a szexpózokra is.

A férfiak nagyon különbözően ítélik meg a pozitúrákat, mindegyiküknek más a kedvence, ám abban egyetértenek, hogy a következő testhelyzetnek toplistásnak számítanak.

Léha cowgirl

- A barátnőm és én is szeretünk új dolgokat kipróbálni a szexuális életünkben, de nekem egyértelműen a lovagló póz a kedvencem: imádom, hogy átadhatom neki az irányítást. - Ádám, 29

A lovagló póz mindig sikert arat a pasiknál, ugyanis élvezik, hogy ebben a pozícióban te vagy a domináns fél, a te kezedben van az irányítás, és a ritmust is te határozod meg. Ilyenkor a párod teljesen önfeledten átadhatja magát az örömteli pillanatoknak, nem kell a figyelmét saját maga és közted megosztani, koncentrálhat kizárólag a saját gyönyörére.

Az is mellette szól, hogy a pozitúra szó szerint szabad kezet enged mindkettőtöknek, a finom érintések és simogatások csak még tovább csiholhatják az amúgy is égő tüzet. Ráadásul a férfiak vizuális típusok, szeretnek mindenről képet kapni, ha pedig ezt a pozíciót választjátok, akkor igazán lenyűgöző látványban lehet részük, hiszen minden egyes porcikádat megcsodálhatják.

Klasszikus misszionárius

- Lehet, hogy maradi vagyok, de szerintem nincs annál izgatóbb, mint amikor egész testemmel érzem a barátnőm testét. Én a misszionárius pózra szavazok. - Bence, 27

A misszionárius póz örök klasszikus, és annak ellenére, hogy sokan unalmas testhelyzetként gondolnak rá, a pasik kifejezetten szeretik. Persze fontos számukra, hogy itt ők irányíthatják az aktus menetét, de nem ez az elsődleges, amiért annyira kedvelik ezt az összefonódást.

A misszionárius póz nagyon bensőséges és intim, közben látjátok egymás arcát, bármikor csókot válthattok, egymás fülébe suttoghattok. Bár ez klisének hangzik, a pasik is szeretik a romantikát és a meghitt perceket, ezért is annyira kedvelt ez a póz. Ráadásul a legnagyobb gyönyört nyújtó pozícióról is van egyben szó, mert a párod egészen mélyre tud hatolni, ha kicsit megemeli a derekadat, és olyan távlatokat nyithat meg a szex terén, amikről csak álmodtál.

Kutyapóz

- Kalandos, és egészen új élményt nyújt, ezért a kutyapóz a kedvencem. - Krisztián, 28

Habár néha a pasik is szeretik az egyszerűséget és a bensőségességet a szeretkezés során, olykor a vadabb énjük is előbújik, ilyenkor pedig a kutyapóz jut rögvest eszükbe. Ahogyan a lovagló felállás során a mellek látványa, úgy a kutyapóz során a női fenék látványa az, ami sokkal izgalmasabbá teszi az egyesülést.

Ugyanakkor ez a pozíció sem csak a hátsó feled tüzes látványáról szól, hiszen a férfi kezei szintén szerepet kapnak az aktus során, a mellek érintése pedig még tovább csigázza az ellenkező nem tagjait. Itt nincs kiemelt szerepe egyikőtöknek sem, közösen határozhatjátok meg az iramot, nem beszélve arról, hogy így szintén egészen mélyen merülhet benned a párod, ami egyformán nagy gyönyört nyújt mindkettőtöknek.

Neked van kedvenc pozitúrád?

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük