18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 szextitok, amit minden pasi megtart magának
Nem biztos, hogy a pasitól minden kérdésedre választ kapsz, de most kiderítheted az igazságot. Tudd meg tőlünk, amit a párod nem árul el!

Esett már szó róla, hogy a szerelemben és a hálószobában nem minden titkot tanácsos megosztani. Ahogy neked is lehetnek apró, elhallgatott félelmeid és tapasztalataid, úgy a párodról sem biztos, hogy minden bizalmas információt tudsz.

A pasi szereti megőrizni a tartását, még akkor is, ha előtted gyengeségeit is megmutathatná. De nemcsak a kellemetlen dolgok maradnak homályban: vannak a múltnak bizonyos részletei, melyekről úgy gondolja, jobb, ha nem kerülnek terítékre. Mi eláruljuk, amiről ő nem beszél!

Pocakos, szőrös aggodalom

Akármilyen hihetetlen, nem csak neked támadhatnak aggodalmaid, amikor meztelenül, minden szépséghibátokkal együtt mutatkoztok egymás előtt az ágyban. Akad férfi, akinek legalább olyan fontos a pocaktéma, mint neked, ha pedig nem számolhatóak a kockák a hasán, bizony őt is elfogja az aggodalom a nagy ágyjelenet előtt. Ha azonban nem is az úszógumi, a méret kérdése életében legalább egyszer minden férfinak okoz fejfájást, és a szőrtelen reklámmacsóknak köszönhetően immár a dús mellkasbozót sem biztos, hogy büszkeséggel tölti el őket.

Mivel azonban nem lenne valami vonzó és térdremegtetően szexi, ha a hálószobában pocakjáról, dús szőrzetéről és méretéről várna tőled elismerő szavakat, mindezt inkább meg sem említi, hanem vállalja, ami a ruha alatt van.

Amikor saját pici pocakod miatt aggódsz, és irigykedve figyeled pasidat, akinek semmi baja sincs önmagával, jusson eszedbe, hogy a legfontosabb, hogy elfogadd önmagad. Másrészt az is hasznos lehet, ha szégyenlősséged nem ismétlődő probléma az ágyban, ezen a téren ugyanis igaznak tűnik, hogy amiről nem beszéltek, az nincs. Ahogy számodra párod teste vonzó annak ellenére, hogy nem hajaz a plakátfiúk kinézetére, úgy ő sem várja el tőled, hogy úgy nézz ki, mintha egy magazin címlapjáról léptél volna le.

Leia hercegnő és te

A Star Wars bájos hercegnőjétől Angelina Jolie-ig számos nőalak szerepel a férfiak fantáziájában, de róluk többnyire minden további nélkül beszélnek is. A csinos álomhölgyekre nincs okod féltékenynek lenni, hiszen te sem hessegeted el a gondolataidat, ha éppen Brad Pittel vagy Hugh Jackmannel hoznak össze. Hasonló partnerekről mindenkinek joga van ábrándozni, ha viszont szóba kerül, a pasi sem igyekszik kerülni a témát, de van fantáziájának egy olyan szelete, amit nem oszt meg veled.

Ha rólad és a szobatársadról ábrándozik, vagy legforróbb szexjeleneteitek előtt arra gondol, bárcsak dominához illő ruhában lejtenél elé, azt nem biztos, hogy megosztja veled. Ezek azonban csak a szelídebb verziók: számos vad képzelet megfordulhat a férfiak fejében a többes felállástól kezdve egészen a szexrabszolgaságig. Mindez azonban a pasikkal együtt jár, és ő is tudja, hogy, ha előadná történeteit, rosszallás is lehet a jutalma. De nem is biztos, hogy élvezné veled a valóra vált pornójeleneteket, mindenesetre a fejében megfordulnak.

Szexből sohasem elég

A férfiak szexuális étvágya sokszor nagyobb, mint a hölgyeké, de párkapcsolatban vannak olyan gálánsak, hogy egy fáradt estén, fejfájós partnerükön ne kérjék számon, hogy hol marad a ráadás. Meglehet, hogy szeretkezéseitek tökéletesek, és párod mindent megkap tőled, amire vágyik, csak éppen többször szeretné. Ezt a panaszt azonban valószínűleg soha nem fogod hallani, mert a pasi úgy van vele, hogy nincs szüksége arra, hogy szexmániásnak bélyegezzék, illetve téged sem szeretne kellemetlen helyzetbe hozni.

Tisztában van vele, hogy neked legalább olyan fontos az, hogy elégedett legyen szexuális teljesítményeddel, mint neki, hogy kielégítsen, és csupán emiatt az aprócska szépséghiba miatt nem akar veszekedést és lelki problémákat. Ami a számokban hibádzik, megoldja ő magának egy kis magányos mozidélutánnal, vagy egyszerűen elfogadja, hogy nem annyiszor kívánod a szexet, mint ő.

Szex az exekkel

Párodnak garantáltan volt a múltban is emlékezetes szexélménye, és az sem biztos, hogy eddig te nyújtottad a legjobb teljesítményt. A pontos számokról és az exekről azonban garantáltan nem fog beszélni, ha pedig előhozakodsz a témával, csak egyetlen lehetséges férfiválasz van, épp úgy, mint a pocaktémában: te vagy a legjobb.

Függetlenül az igazságtól ezt fogod tőle hallani, hiszen nem akar megbántani. Az, hogy párod téged választott, bizonyára nemcsak a szex miatt van, hanem, mert te vagy számára a megfelelő partner.

Lehet valaki virtuóz az ágyban, ha nem működnek a meghitt beszélgetések, az még a férfigyönyörre is rányomja a bélyegét. A legjobb tehát, ha nem töröd a fejed az exeken, hanem megpróbálod élvezni, amit párod nyújt: ne azt vizsgáld, honnan szerezte szexuális tapasztalatait, hanem azt fogadd el, hogy minden tudományával téged szeretne kényeztetni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük