Mi jár a férfi fejében, ha megnyalja a száját? 8 apró rezdülés jelentése
A testbeszédnél már csak a mimika lehet kifejezőbb, ha az ember azt akarja tudni, mire gondol a férfi.

Dia

	Megnyalja a száját	Bár történhet csupán a nedvesítés a céljából vagy lehet berögzült szokás, a száj megnyalása a másik fél iránti érdeklődésre, szexuális vonzalomra, csók iránti vágyakozásra is utalhat.

Megnyalja a száját

Bár történhet csupán a nedvesítés a céljából vagy lehet berögzült szokás, a száj megnyalása a másik fél iránti érdeklődésre, szexuális vonzalomra, csók iránti vágyakozásra is utalhat.

Dia

	Homlokráncolás, hunyorgás	A homlokát függőlegesen ráncoló, illetve hunyorgó férfi erősen koncentrál, érdeklődhet beszélgetőpartnere mondandója vagy akár személye iránt.

Homlokráncolás, hunyorgás

A homlokát függőlegesen ráncoló, illetve hunyorgó férfi erősen koncentrál, érdeklődhet beszélgetőpartnere mondandója vagy akár személye iránt.

Dia

	Felhúzott szemöldök, összeszorított száj	Ez a kombináció arra utalhat, a férfit felbosszantotta valami, amiről legszívesebben azonnal negatív véleményt mondana, ám törekszik visszatartani azt.

Felhúzott szemöldök, összeszorított száj

Ez a kombináció arra utalhat, a férfit felbosszantotta valami, amiről legszívesebben azonnal negatív véleményt mondana, ám törekszik visszatartani azt.

Dia

	Csücsörít	Némi beképzeltségre vallhat: a szinte mindig csücsörítő férfi nagy valószínűség szerint abban a meggyőződésben él, hogy roppant jóképű, és erre még egy lapáttal igyekszik is rátenni. Ha csak néha csücsörít beszélgetés közben, az arra utal, elgondolkodott valamin, fontolgat valamit.

Csücsörít

Némi beképzeltségre vallhat: a szinte mindig csücsörítő férfi nagy valószínűség szerint abban a meggyőződésben él, hogy roppant jóképű, és erre még egy lapáttal igyekszik is rátenni. Ha csak néha csücsörít beszélgetés közben, az arra utal, elgondolkodott valamin, fontolgat valamit.

Dia

	Grimaszolás	A túlzásba vitt grimaszolás egyfajta álarc, amit a férfi azért vehet fel, hogy valódi érzelmeit, saját sebezhetőségét elkendőzze, álmagabiztossággal leplezze. Nem összetévesztendő a gazdag mimikával, ami expresszivitásra, az érzelmek könnyűszerrel való kifejezésére utalhat.

Grimaszolás

A túlzásba vitt grimaszolás egyfajta álarc, amit a férfi azért vehet fel, hogy valódi érzelmeit, saját sebezhetőségét elkendőzze, álmagabiztossággal leplezze. Nem összetévesztendő a gazdag mimikával, ami expresszivitásra, az érzelmek könnyűszerrel való kifejezésére utalhat.

Dia

	Fentről lefelé néz	A fejét kissé hátrabiccentő, fentről lefelé néző férfi fölényes lehet, magát másoknál többre tarthatja, vagy a helyzetet méltatlannak. Ha száját résnyire nyitva hagyja közben, az jelezhet negatív gondolatokat, némi agressziót, amiket nehezen tart féken.

Fentről lefelé néz

A fejét kissé hátrabiccentő, fentről lefelé néző férfi fölényes lehet, magát másoknál többre tarthatja, vagy a helyzetet méltatlannak. Ha száját résnyire nyitva hagyja közben, az jelezhet negatív gondolatokat, némi agressziót, amiket nehezen tart féken.

Dia

	Felhúzott szemöldök, hunyorgás	Amikor egy férfi ezt csinálja, elgondolkodik, mégpedig a nagy bölcselő fejével, és ítéletet hirdet magában egy bizonyos dolgot vagy személyt illetően.

Felhúzott szemöldök, hunyorgás

Amikor egy férfi ezt csinálja, elgondolkodik, mégpedig a nagy bölcselő fejével, és ítéletet hirdet magában egy bizonyos dolgot vagy személyt illetően.

Dia


            	Mindig egyféleképpen
            	A mindig változatlan, mosolytalan, kifejezéstelen arc zárkózottságra utalhat, mindemellett arra is, hogy az arc mögött egy zárt dió lakozik, aki nem akar közel engedni magához másokat még annyira sem, hogy érzelmi reakcióit megismerjék.

Mindig egyféleképpen

A mindig változatlan, mosolytalan, kifejezéstelen arc zárkózottságra utalhat, mindemellett arra is, hogy az arc mögött egy zárt dió lakozik, aki nem akar közel engedni magához másokat még annyira sem, hogy érzelmi reakcióit megismerjék.

Ezt is szeretjük
Fotó: