4 szerelemgyilkos tett, amit ne nézz el a pasidnak
Bármit megtennél partneredért? Némi áldozat nem árt, de ne tűrj el mindent a kapcsolatban. Tudd meg, mikor és mire mondj nemet a férfinak!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy kapcsolatban nem mindig ugyanazt akarja a két fél, ezért olykor valakinek fejet kell hajtania, hogy engedjen a másiknak. Ha azonban túl gyakran adod be te a derekad, a párod viszont nem hajlandó a kompromisszumra, gondolkodj el, hogy jól van-e ez így.

Talán olyan dolgokat is megtesz párod, melyek ellen joggal tiltakozhatnál: ha nem így teszel, idővel érzed majd, hogy egyre nehezebben boldogulsz, miközben pasid egyre többet vár el. A párkapcsolatban is tudni kell nemet mondani: tudd meg, mi az, amit már ne nézz el párodnak!

Kinek kell a mosogatószivacs?

A háztartás vezetése nem kizárólagosan a te feladatod. Amikor este ugyanolyan fáradtan érsz haza, mint párod, egyáltalán nem magától értetődő, hogy egyedül állj neki vacsorát főzni, mosni és mosogatni. Ha neki kényelmesebb a tévé előtt pihenni, mint a konyhában segíteni, add a tudtára, hogy ketten fele annyi idő alatt végeznétek a rendszeres tennivalókkal, ha pedig minden a helyére került, esetleg egy kis huncutkodásra is maradna energiád. Sok pasi úgy érzi, hogy mosogatószivaccsal a kezében kevésbé férfias, ha pedig a nőies munkákat is elvégzi, többé nem lesz szexuálisan vonzó.

Ha azonban magadra hagy a házimunkával, te leszel annyira kimerült, hogy nem marad időd arra, hogy még azzal is törődj, hogy csupasz legyen a lábad, és a legszexibb hálóruhában keltsd fel az érdeklődését.

Az nem megoldás, ha beletörődsz a helyzetbe, és lemondasz kedvenc szépségápolási praktikáidról, hogy mindenre jusson idő, ha ugyanis nem érzed jól magad a bőrödben, az sokkal mélyebb konfliktusokhoz vezethet, mint a mosott ruhák. Az egyetlen megoldás, ha biztosítod párodat afelől, hogy rendkívül szexin áll a kezében a mosogatószivacs, miközben kedvenc ételét húzod elő a sütőből.

Hanta boy

Néhány titok mindenkinek akad a tarsolyában, de bizonyos dolgokat megőrizni nem ugyanaz, mint állandóan másképp tálalni a valóságot. Ha azzal szembesülsz, hogy alig tudsz biztos információkat partneredről, mert a legegyszerűbb dolgokat illetően is folyamatosan hazugságon kapod, jobb, ha nem törődsz bele, hogy sötétben kelljen tapogatóznod.

Ha nem beszél a munkájáról, és állandóan ködösít, az nem azért a legrosszabb, mert bármikor tarthatsz tőle, hogy megcsal, hanem azért, mert a kényes helyzetekben sem számíthatsz rá. Hogyan várd el egy férfitól, hogy az éjszaka közepén érted menjen, ha azt sem tudod, merre járhat éppen? A vérprofi füllentőt azonban lebuktatni sem könnyű, ha viszont a baráti beszélgetések során többször is apróbb ellentmondásokat fedezel fel párod elbeszéléseihez képest, fogj gyanút, és járj a dolgok végére. Ne hagyd, hogy az orrodnál fogva vezessen!

Kedvesség helyett bántó szavak

Néhány pasi időnként mintha nem tartaná elég férfiasnak a kedvességet. Pedig a szép szavak minden nőnek kellenek, ezzel ellentétben párodnak sem esne jól, ha barátai előtt kényes helyzetbe hoznád. Neked sem kell eltűrnöd, hogy ő ezt tegye: várd el, hogy nőként kezeljen! A konfliktusokat otthon, szépen is meg lehet beszélni.

Ne viseld el az olyan mondatokat, hogy a nők túl sokat gondolkodnak, vagy te úgysem érthetsz meg bizonyos dolgokat. Ha alapvető problémája van a gyengébbik nemmel, vajon miért legelteti a szemét a mélyebb dekoltázsokon? Egy szexibb alsóneművel te is pillanatok alatt megszelídítheted, de elsősorban ne a testedet vesd be, hanem az érveidet! Ha bánt, vagy nyilvánosan megaláz, vagy ízetlen tréfákat űz a te károdra, állj ki magadért: nem a legszebb dolog társaságban veszekedni, de add a tudtára, hogy ezt nem engedheti meg magának veled szemben.

Csak az a szex

A nemi vágy természetesen nem lehet éveken keresztül lankadatlan, ha pedig jobban belegondolsz, biztosan előfordult, hogy egy stresszesebb nap után párod a lepedőakrobatika helyett inkább a pihenést választotta. Ugyanúgy megteheted ezt te is. Ha nem vágysz az együttlétre, nem kell minden alkalommal a síkosító után nyúlnod, és fantáziaképekkel játszadoznod, hogy megjöjjön a hangulat, sőt fejfájást sem kell füllentened. Teljesen normális, ha nincs éppen kedved hozzá, és ezt neki is meg kell értenie.

Egy-két alakalommal nem baj, ha szeretkezés helyett a kezedet vagy ajkaidat veted be, de ügyelj rá, hogy mindezt ne azért tedd, hogy a szex is le legyen tudva, hanem azért, mert örömmel juttatod el a csúcsra.

Cserébe te is joggal várhatod el, hogy amikor épp párod nem tud helytállni a párnák között, ő is megtalálja a módját, hogy más eszközökkel okozzon neked gyönyört.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

De mindez csak akkor működik, ha kölcsönös, és nemcsak te veted be magad az esti örömök érdekében, hanem a pasidtól is megkapod ugyanezt a törődést, de időnként mindketten fújhattok visszavonulót. 

Ezt is szeretjük