18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az 5 legdurvább szexbaki, amit a férfi elkövethet
Csak 18 éven felülieknek!
Nem csak a nő hibájából mehet tönkre egy bimbózó románc: a férfi ballépése lehűtheti akár a legforróbb pillanatot is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A javíthatatlanul romantikus nő az édes illatú, mámoros és andalító randevú végén már alig várja, hogy kedvese kézen fogva hazakísérje, és a kapualjban megejtett forró csók után szemérmetes-forró hangon fülébe súghassa a varázsszót.

Ezután már minden villámgyorsan történik: kapu, ajtó nyílik, csukódni már talán nem is, ruhák a földön, bugyi szakad, ám ekkor hirtelen közbeszól a férfi.A vággyal teli forró levegő elillan, a nő szeméről pedig lehull a fátyol, mert a pasi ismét mondott vagy csinált valamit, amitől minden ajtó és ablak bezárul, és a romantika élve eltemeti önmagát. Bizony, a férfiak is hibázhatnak, nem csak apró női csacskaságokon bukhat el az első randi.

Forgatókönyv nyomán

A nő számára a szexben a titokzatosság a legizgatóbb. Nem biztos, hogy párod előre szeretné tudni, hogy ha hazaértek, a lakás melyik helyiségében, milyen pozitúrában szeretnéd a magadévá tenni. Vacsi közben tehát jobb, ha a blúza színét és arca kedves vonásait dicséred, és nem azt vázolod fel neki, hogyan képzeled el a folytatást. Az előre megírt forgatókönyvnél már csak az lehet rosszabb, ha előzetes információként elé tárod, hogy estére sajnos haza kell menned, mert a holnap reggeli megbeszélésre öltönyben vagy hivatalos, amit otthon hagytál, de egy búcsúszexre azért felugranál hozzá. A verbális információszolgáltatás helyett inkább lágyan simítsd végig egyetlen ujjaddal a dekoltázsát, és csókold meg úgy, hogy végül ő legyen az, aki felvisz magához.

Akkor a film után, drágám?

Sem a szeretkezést, sem az előtte eltöltött időt nem stopperrel mérik. Ha hazaértetek, és te már rég az ágyban henteregnél kedveseddel, akkor se súgd a fülébe éppen a Szex és New York alatt, hogy utána azért bújjatok már végre össze.A siettetés rengeteg frusztrációt okozhat, és ha párod nyomás alatt érzi magát, könnyen lehet, hogy nem fogja kívánni a szexet. Ha pedig ezek után még a szemére is veted, hogy ígéretét nem tartja be, az a legrosszabb, amit tehetsz. Azt neked is el kell ismerned, hogy a vágy nem megy parancsszóra. Ha tehát ő kibírja, míg te meccset nézel, te se ártsd bele magad a Született feleségekbe, vagy egyéb, a női lelket építő esti sorozatba.

Pinokkióval az ágyban

A fából faragott kisfiú története megejtő, ám senki nem kívánna bábuval ágyba bújni. Kedvesednek ugyanolyan jól esik, ha kedvtelésednek hangot adsz, ahogy te is szereted hallani az ő élvezetét. Ne csak a hálószoba küszöbéig tartson a szenvedélyed, érzelmeidről akkor se feledkezz meg, ha már együtt vagytok, például csodáld buja idomait, a szemkontaktus pedig még erőteljesebben felkorbácsolhatja a vágyakat.

Nőgyógyásznál, otthon

Ha orális terepre tévedsz, akkor is van pár aranyszabály. Nőgyógyászhoz egy nő sem szeret járni, és kimondottan kerüli a lehetőségét annak, hogy ezzel az élménnyel ágyban, párnák közt kelljen szembetalálnia magát. Éppen ezért el a szemekkel: ne nézegesd kedvesed anatómiai felépítését azt méricskélve, hogy akkor vajon hol lehet számára a legkellemesebb, ha nyelveddel illeted. Nézd a szemét, fogd a mellét, csak ne méregesd személytelenül, akkor már az is jobb, ha nem találod el a legérzékenyebb pontját, és kicsit tovább tart a kényeztetés.

Álomkór

A női lélek rejtelmeivel sajnos még a szeretkezés után sem árt bajlódnod kicsit. Ha nem akarsz reggel a küszöbön ébredni, állj ellen a gonosz kísértésnek, és a legandalítóbb gyönyör utáni pillanatban ne zuhanj mellette mélyen hortyogó álomba.

A szex utáni beszélgetések párod számára a meghittség élményét adják, másrészt viszont csúnya veszekedéseket is elkerülhetsz azáltal, hogy ebben a békés pillanatban beszéltek meg olyan problémás kérdéseket, amik máskor biztosan parázs vitához vezetnének.

Ezt is szeretjük