Milyen a fürdőnadrágja?
Ilyen a pasi egy kapcsolatban
A strandon mustrálgatva a pasikat többet is megtudhatsz róluk, mint gondolnád.

Dia

	Színes sort	Az a pasi, aki vibráló színű, feltűnő fürdőnadrágot választ, tudatni akarja a világgal, hogy ő minden, csak nem konzervatív és unalmas. Szereti és követi is a divatot, és talán kicsit túl sokat is foglalkozik vele és saját külsejével. Hajlamos néha kisgyerek módjára viselkedni. Jó humora van, és lételeme a vidámság. Kapcsolatában is ez viszi előre. Olyan párt választ, akivel tudnak együtt nevetni. Néha kissé komolytalan, és nem szívesen beszél a távoli jövőről. Ritkán lel olyan nőre, akihez igazán tud kötődni.

Színes sort

Az a pasi, aki vibráló színű, feltűnő fürdőnadrágot választ, tudatni akarja a világgal, hogy ő minden, csak nem konzervatív és unalmas. Szereti és követi is a divatot, és talán kicsit túl sokat is foglalkozik vele és saját külsejével. Hajlamos néha kisgyerek módjára viselkedni. Jó humora van, és lételeme a vidámság. Kapcsolatában is ez viszi előre. Olyan párt választ, akivel tudnak együtt nevetni. Néha kissé komolytalan, és nem szívesen beszél a távoli jövőről. Ritkán lel olyan nőre, akihez igazán tud kötődni.

Dia

	Hawaii mintás szörfnadrág	Az abszolút laza pasi szerelése, aki csajozni azonban soha nem rest. Nem erőssége a hűség. Szeret a figyelem központjában lenni, igazi partiarc. Rengeteg barátja van, és imád szórakozni. Nem bírja, ha bárki korlátozza. Bár vannak nagyon romantikus húzásai, soha nem adná fel a hobbijait vagy baráti viszonyait egy nőért. A jó megoldás, ha néha - de semmiképpen sem erőszakosan - a párja is elkíséri, és beilleszkedik a pasi baráti körébe.

Hawaii mintás szörfnadrág

Az abszolút laza pasi szerelése, aki csajozni azonban soha nem rest. Nem erőssége a hűség. Szeret a figyelem központjában lenni, igazi partiarc. Rengeteg barátja van, és imád szórakozni. Nem bírja, ha bárki korlátozza. Bár vannak nagyon romantikus húzásai, soha nem adná fel a hobbijait vagy baráti viszonyait egy nőért. A jó megoldás, ha néha - de semmiképpen sem erőszakosan - a párja is elkíséri, és beilleszkedik a pasi baráti körébe.

Dia

	Boxer fazon	Ő Bond. James Bond. Ha ilyet látsz egy pasin, akkor egy igazi gentlemannel állsz szemben, aki igényes, ad magára és környezetére, és az élet minden területén iszonyúan tudatos. Kapcsolatában szenvedélyes, ám mindig maradhat egy része az életének, amit nem oszt meg párjával. Jellemzi a titokzatosság, de épp emiatt izgalmas is a vele való párkapcsolat. Mindig tud meglepetést okozni. Ami pedig a lepedőakrobatikát illeti, mestere a dolognak.

Boxer fazon

Ő Bond. James Bond. Ha ilyet látsz egy pasin, akkor egy igazi gentlemannel állsz szemben, aki igényes, ad magára és környezetére, és az élet minden területén iszonyúan tudatos. Kapcsolatában szenvedélyes, ám mindig maradhat egy része az életének, amit nem oszt meg párjával. Jellemzi a titokzatosság, de épp emiatt izgalmas is a vele való párkapcsolat. Mindig tud meglepetést okozni. Ami pedig a lepedőakrobatikát illeti, mestere a dolognak.

Dia

	Mintás sort	Ha a képen láthatóhoz hasonló meglepő színek és minták jelennek meg a sortján, a pasi különc figura, aki szeretne kitűnni a tömegből. Ha azonban a sort nem rikító színű, hanem egyszerű kockás, a pasi inkább beleolvadna a tömegbe. Az előbbi típus párként igényli, hogy kedvese lássa meg benne, hogy különleges. Életében inkább saját maga, mint kapcsolata az első számára. Ha a nadrág kockás, a pasi egyszerű, nem nagyon érdekli a divat. Kapcsolataiban örök szerelmet és biztonságot keres.

Mintás sort

Ha a képen láthatóhoz hasonló meglepő színek és minták jelennek meg a sortján, a pasi különc figura, aki szeretne kitűnni a tömegből. Ha azonban a sort nem rikító színű, hanem egyszerű kockás, a pasi inkább beleolvadna a tömegbe. Az előbbi típus párként igényli, hogy kedvese lássa meg benne, hogy különleges. Életében inkább saját maga, mint kapcsolata az első számára. Ha a nadrág kockás, a pasi egyszerű, nem nagyon érdekli a divat. Kapcsolataiban örök szerelmet és biztonságot keres.

Dia

	Fecske	A jó öreg fecske még mindig nem tűnt el a strandokról, ám manapság inkább az idősebb korosztály választja. Ha a pasi, akit látsz, mégis ilyet visel, két verzió lehetséges. Az egyik, hogy egy konzervatív férfival van dolgod, aki kapcsolataiban is régimódi, és a tenyerén hordozza párját. A másik variáció, hogy odavan a saját magáért, és valójában inkább férfitangát viselne, hogy izmos testét minél kevesebb textil fedje. Ő egy kapcsolatban elég önző lehet. Nézz a pasira, és rá fogsz érezni, melyik érvényesül a kettő közül.

Fecske

A jó öreg fecske még mindig nem tűnt el a strandokról, ám manapság inkább az idősebb korosztály választja. Ha a pasi, akit látsz, mégis ilyet visel, két verzió lehetséges. Az egyik, hogy egy konzervatív férfival van dolgod, aki kapcsolataiban is régimódi, és a tenyerén hordozza párját. A másik variáció, hogy odavan a saját magáért, és valójában inkább férfitangát viselne, hogy izmos testét minél kevesebb textil fedje. Ő egy kapcsolatban elég önző lehet. Nézz a pasira, és rá fogsz érezni, melyik érvényesül a kettő közül.

Dia

	Térdig érő fürdőnadrág	Aki térdig érő, de nem túl feltűnő nadrágot választ, tipikus pasi. Nem sokat törődik a divattal, számára a kényelem és a funkcionalitás az első. Mint ember sportos, kötelező tevékenységeket azonban nem szívesen végez. Párkapcsolatban a nadrág viselője laza. Nem szereti a kötöttségeket, a nyafogós nőket. Olyan barátnőre vágyik, aki hasonló hozzá, akivel sokat nevethet és álmodozhat. Hűséges típus, de ha gond merül fel, hamar továbbáll.

Térdig érő fürdőnadrág

Aki térdig érő, de nem túl feltűnő nadrágot választ, tipikus pasi. Nem sokat törődik a divattal, számára a kényelem és a funkcionalitás az első. Mint ember sportos, kötelező tevékenységeket azonban nem szívesen végez. Párkapcsolatban a nadrág viselője laza. Nem szereti a kötöttségeket, a nyafogós nőket. Olyan barátnőre vágyik, aki hasonló hozzá, akivel sokat nevethet és álmodozhat. Hűséges típus, de ha gond merül fel, hamar továbbáll.

Dia

	Fehér sort	A különleges fokhagymamártás - így lehetne definiálni. Ha egy pasi fehér alsóban megy a strandra, azt üzeni, ő stílusosabb, egyedibb, jobb és szebb mindenkinél. A fehér fürdősort figyelmeztető jel lehet arra, hogy egy olyan pasit mustrálgatsz, aki saját magát is sokat nézegeti a tükörben. Kapcsolataiban partnerétől elvárja, hogy hozzá hasonlóan tip-top legyen a nap 24 órájában. Gyakran önző, és hajlamos a hűtlenkedésre, mert imádja, ha oda vannak érte. Tisztelet a kivételnek.

Fehér sort

A különleges fokhagymamártás - így lehetne definiálni. Ha egy pasi fehér alsóban megy a strandra, azt üzeni, ő stílusosabb, egyedibb, jobb és szebb mindenkinél. A fehér fürdősort figyelmeztető jel lehet arra, hogy egy olyan pasit mustrálgatsz, aki saját magát is sokat nézegeti a tükörben. Kapcsolataiban partnerétől elvárja, hogy hozzá hasonlóan tip-top legyen a nap 24 órájában. Gyakran önző, és hajlamos a hűtlenkedésre, mert imádja, ha oda vannak érte. Tisztelet a kivételnek.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: