Hogyan csókol meg a férfi? Kiderül belőle, mennyire szeret
Rengeteget elmond az érzelmeiről.

csokolozas cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A csókolózás az egyik legintimebb dolog két ember között, meghatározza a vonzalmat, kifejezi az érzéseket és a szeretetet, ráadásul egy kapcsolat sem működik jól nélküle. Sokféle csók létezik, és mindegyik árulkodik arról, hogy milyen a pár kapcsolata, és arról is, hogy pontosan mit éreznek egymás iránt.

Legyen szó az elsőről vagy éppen egy hosszú távú kapcsolatban a sokadikról, esetleg a megváltozott csókolózási szokásokról, mindegyik elmond néhány nagyon fontos dolgot. Egyáltalán nem mindegy tehát, hogyan vagy hol csókol meg a férfi. Szenvedélyesen? Csukott vagy nyitott szemmel? A homlokodon vagy az arcodon? Mind mást jelentenek.

Az ajkak és a nyelvek játéka

Ha legtöbbször az ajkával harapja és csókolja gyengéden a tiédet, de a nyelvetek nem vesznek részt a játékban, akkor ez egy egyértelmű, romantikus jele annak, hogy komolyan beléd szeretett, és sokáig veled szeretne maradni. Ezt a módot általában az igazán szerelmes férfiak választják akkor, ha úgy érzik, igen közel kerültek a párjukhoz.

csok.gif

A francia csók pedig inkább a szenvedélyről és az erős vonzódásról árulkodik. Ilyet akkor ad egy férfi, ha érzi, erős köztetek a kémia, és persze akkor is, ha egy kicsit tovább szeretné vinni a dolgokat, például az ágyba. De ez a fajta csók a már meglévő köteléket is erősíti, és fokozza az intimitást.

Csók szinte csukott szájjal

Szinte csak csukott szájjal csókolóztok úgy, hogy az ajkaitok nagyjából szárazon érnek egymáshoz? Nincs nyelvjáték, nincs ajakharapdálás, csak hosszan összeér a szátok, és esetleg néhány apróbb puszival tarkítjátok? Ez arra utalhat, hogy zavarban vagytok, vagy kényelmetlenül érzitek magatokat egymás társaságában. Ha a férfi így csókol, az a kapcsolat első felében még nem ad okot az aggodalomra, de később azt mutathatja, hogy érzelmileg falat húzott maga elé. Ebben az esetben dolgozni kell a kommunikáción, őszintébbé és nyíltabbá kell tenni azt, de az intimitás fejlesztése sem árt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Csak egy gyors puszi

A gyorsan az ajkaidra nyomott puszi nem éppen egy romantikus gesztus, de, ha akkor történik, amikor siettek valahová, vagy köszöntök egymásnak, akkor pozitív jelentése lehet. Ilyenkor arra utal, hogy fontos vagy a férfi számára, és ezt ki is akarja fejezni. Ha viszont szinte csakis ilyet adtok egymásnak, az sajnos nem jó jel: arra figyelmeztet, hogy eltávolodtatok egymástól, gyengült az intimitás vagy a szenvedély köztetek.

Puszi a homlokra vagy az arcra

A homlokpuszi arról árulkodik, hogy a férfi tisztel téged, és próbál óvni minden bajtól. Az a pasi, aki gyakran nyom egy lágy csókot a homlokodra, gondoskodó, és ezzel a gesztussal azt szeretné, hogy te is érezd a törődést. Ki akarja mutatni, hogy szeret, és mellette akármi is történik, biztonságban vagy.

csok2.gif

Az viszont, ha az arcodra ad mindig puszit, inkább baráti közeledésre utal. Ha csak néha-néha teszi ezt, akkor szintén kifejezhet törődést és a szerelem mellett szoros barátságot is, de ha állandóan csak az orcádra kapsz csókot, az sajnos nem mindig jó jel. Utalhat a kapcsolat kihűlésére, arra, hogy a szerelem eltűnt, és már csak a barátság maradt meg.

Ezt is szeretjük