18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az elmúlt század legszebb erotikus filmjei, melyeket látnod kell

Íme, néhány kihagyhatatlan, vérforraló klasszikus.

Dia

 	A nap szépe  	A nap szépe Luis Buñuel 1967-es filmje, mely Joseph Kessel 1928-as novellája alapján készült, Catherine Deneuve főszereplésével. A főhős, Séverine Serizy főállásban háziasszony és feleség, ám szabadidejét prostituáltként tölti.  	Kapcsolódó cikk: 	A mozitörténet 18 legbujább filmje »

A nap szépe

A nap szépe Luis Buñuel 1967-es filmje, mely Joseph Kessel 1928-as novellája alapján készült, Catherine Deneuve főszereplésével. A főhős, Séverine Serizy főállásban háziasszony és feleség, ám szabadidejét prostituáltként tölti.

Kapcsolódó cikk:
A mozitörténet 18 legbujább filmje »

Dia

	A lét elviselhetetlen könnyűsége	Philip Kaufman 1988-as filmje Milan Kundera azonos című regényéből készült. Tomas megrögzött agglegény, és igyekszik elkerülni, hogy bármelyik nőhöz is kötődjön, az életébe lépő Teresát azonban mégis feleségül veszi. Viszont megtartja szeretőjét, Sabrinát is. A két nő megismerkedését a '68-as forradalom keresztezi.

A lét elviselhetetlen könnyűsége

Philip Kaufman 1988-as filmje Milan Kundera azonos című regényéből készült. Tomas megrögzött agglegény, és igyekszik elkerülni, hogy bármelyik nőhöz is kötődjön, az életébe lépő Teresát azonban mégis feleségül veszi. Viszont megtartja szeretőjét, Sabrinát is. A két nő megismerkedését a '68-as forradalom keresztezi.

Dia

 	Rövidfilm a szerelemről  	Az 1988-ban készült lengyel filmdráma Tomek, a fiatal fiú és a nála idősebb szembeszomszédja, Magda bontakozó kapcsolatának története, mely úgy indul, hogy a fiú távcsővel figyeli a nő mindennapjait.  	Kapcsolódó cikk: 	15 csúnya, de vérforralóan szexi pasi »

Rövidfilm a szerelemről

Az 1988-ban készült lengyel filmdráma Tomek, a fiatal fiú és a nála idősebb szembeszomszédja, Magda bontakozó kapcsolatának története, mely úgy indul, hogy a fiú távcsővel figyeli a nő mindennapjait.

Kapcsolódó cikk:
15 csúnya, de vérforralóan szexi pasi »

Dia

	Szivárvány	A Szivárvány című, 1989-es, angol filmdráma egy fiatal lány felnőtté válását mutatja. Kosztümös alkotás, az 1900-as évek elejéről.

Szivárvány

A Szivárvány című, 1989-es, angol filmdráma egy fiatal lány felnőtté válását mutatja. Kosztümös alkotás, az 1900-as évek elejéről.

Dia

 	Vad orchideák  	A Vad orchideák című amerikai film 1990-ben készült. Egy jogásznő furcsa, brazíliai kalandjait mutatja be. Emily tárgyalásai közben találkozik egy titokzatos üzletemberrel, akihez reménytelenül vonzódni kezd, de a szálak messzire vezetnek.  	Kapcsolódó cikk: 	15 szexre csábító hely a világban »

Vad orchideák

A Vad orchideák című amerikai film 1990-ben készült. Egy jogásznő furcsa, brazíliai kalandjait mutatja be. Emily tárgyalásai közben találkozik egy titokzatos üzletemberrel, akihez reménytelenül vonzódni kezd, de a szálak messzire vezetnek.

Kapcsolódó cikk:
15 szexre csábító hely a világban »

Dia

	Keserű méz	Keserű méz Roman Polanski 1992-es filmje. Nigel és Fiona egy indiai hajóúton ismerkedik meg a furcsa párral, Oscarral, a tolókocsis íróval és érzéki feleségével, Mimivel. Az író aprólékosan meséli el szerelme történetét Nigelnek, akit egyre inkább lázba hoznak a hallottak.

Keserű méz

Keserű méz Roman Polanski 1992-es filmje. Nigel és Fiona egy indiai hajóúton ismerkedik meg a furcsa párral, Oscarral, a tolókocsis íróval és érzéki feleségével, Mimivel. Az író aprólékosan meséli el szerelme történetét Nigelnek, akit egyre inkább lázba hoznak a hallottak.

Dia

	Szeress Mexikóban	Az 1992-es film Tita és Pedro szerelméről szól. A lány nem mehet férjhez, mert neki kell a családja gondját viselnie, ezért Pedro az ő nővérét veszi el. Tita azonban mágikus eszközzel gyakorol hatást az érzelmeikre.	Kapcsolódó cikk:	16 buja színésznő, aki mindent megmutatott »

Szeress Mexikóban

Az 1992-es film Tita és Pedro szerelméről szól. A lány nem mehet férjhez, mert neki kell a családja gondját viselnie, ezért Pedro az ő nővérét veszi el. Tita azonban mágikus eszközzel gyakorol hatást az érzelmeikre.

Kapcsolódó cikk:
16 buja színésznő, aki mindent megmutatott »

Dia

	Zongoralecke	Az 1993-ban készült Zongoralecke a néma Ada tragikusnak induló története, akinek a zene az élete, ám érzéketlen férje eladja a zongoráját. Az új tulajdonos zongoraleckéket kezd venni a nőtől.	Kapcsolódó cikk:	Minden idők 16 legszexisebb nője »

Zongoralecke

Az 1993-ban készült Zongoralecke a néma Ada tragikusnak induló története, akinek a zene az élete, ám érzéketlen férje eladja a zongoráját. Az új tulajdonos zongoraleckéket kezd venni a nőtől.

Kapcsolódó cikk:
Minden idők 16 legszexisebb nője »

Dia

	Párnakönyv	A Párnakönyv, Peter Greenaway 1996-os filmje megosztotta rajongóit és kritikusait. A főhős, Nagiku életében a szexualitás és a kalligráfia összefonódik, amikor szeretője testére fest.

Párnakönyv

A Párnakönyv, Peter Greenaway 1996-os filmje megosztotta rajongóit és kritikusait. A főhős, Nagiku életében a szexualitás és a kalligráfia összefonódik, amikor szeretője testére fest.

Dia

	Eleven hús	Az 1997-es Eleven hús egy szövevényes szerelmi háromszög története Pedro Almodóvar rendezésében, spanyol temperamentummal fűszerezve.	Kapcsolódó cikk:	Az erotika története képekben (18+) »

Eleven hús

Az 1997-es Eleven hús egy szövevényes szerelmi háromszög története Pedro Almodóvar rendezésében, spanyol temperamentummal fűszerezve.

Kapcsolódó cikk:
Az erotika története képekben (18+) »

Dia

	Tágra zárt szemek	Stanley Kubrick 1999-es filmjében, a Tágra zárt szemekben egy házaspár bonyolódik egyre vadabb érzéki kalandokba. A főszerepet Nicole Kidman és Tom Cruise játszotta.

Tágra zárt szemek

Stanley Kubrick 1999-es filmjében, a Tágra zárt szemekben egy házaspár bonyolódik egyre vadabb érzéki kalandokba. A főszerepet Nicole Kidman és Tom Cruise játszotta.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük
Fotó: