18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 alig ismert erogén zóna a férfi testén: így kényeztesd őket (18+)
Kevésbé ismert erogén zónák a férfitesten, melyek a felfedezésedre várnak.

A férfitestnek számos érzékeny pontja van, azonban vannak közöttük olyanok, melyekről sok nő nem is tud, ezáltal nem is foglalkoznak velük.

Érdemes kísérletezned, hiszen ezáltal több olyan területet is felfedezhetsz, melyről korábban nem is gondoltad volna, hogy több figyelmet érdemelne. Ide tartoznak a következők is!

A felkar belső oldala

A felkar belső oldalának kényeztetésével felélesztheted kedvesed szexuális energiáit. Ez az erogén zóna kapcsolatban áll a szívvel, a keringéssel, valamint a nemi szervekre is hatással van. Amennyiben apró, de szenvedélyes csókokban részesíted ezt a területet, akkor a párodnak érzéki bizsergésben lehet része.

A gerincoszlop

A gerincoszlopon számos idegvégződés található, ezáltal érdemes elidőznöd itt is. Indulj el fentről, majd gyengéden, enyhe nyomást gyakorolva simogasd a gerinc vonalát egészen a legalsó pontig. Ezzel a finom, mégis hatásos kényeztetéssel egy csapásra felébresztheted a szunnyadó vágyat a kedvesedben.

A fül mint erogén zóna

A fül az akupresszúrás térkép szerint több  szexpontot is tartalmaz: képeken mutatjuk, hogy hol érintsd meg!

A szemhéjak

A szemhéjak rendkívül érzékenyen reagálnak az érintésre, ami nem is csoda, hiszen a bőr itt vékonyabb. Amikor a párod éppen csukva tartja a szemét, finoman lehelj rájuk csókot, közben az ujjbegyeddel lágyan simogathatod is a szemkörnyéki bőrfelületeket. Ilyen módon szintén felélénkítheted a kedvesed érzékeit.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük