18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 rafinált előjáték, mellyel búcsút mondhatsz a rutinszexnek

(18+)

A jó szex előfeltétele, hogy mindketten belemelegedjetek.

Ha azon kapod magad, hogy a szex leginkább a gyorséttermi kajáláshoz kezd hasonlítani, amikor válogatás nélkül dobod be egymás után a falatokat, a lényeg, vagyis az étkezés élvezete pedig teljesen elveszett, csupán éhséget csillapítasz, akkor ideje lelassítani kicsit, és szervezni végre egy igazán extra többfogásos vacsorát.

Bár általában a nők igényének tartják a szexet megelőző izgalmi akciókat, valójában a férfiak is legalább annyira élvezik a főfogás előtti kényeztetést. Nemcsak azért fontos az előjáték, hogy mindketten ráhangolódjatok a szexre, de néhány technika variálásával az egész együttlét megújulhat.

Kéjmasszázs

Ha előjátékban gondolkodsz, ezúttal egy fokkal lépj túl a szimpla simogatás gyakorlatán, és próbáld ki az erotikus masszázst. Hogy igazán profi legyen, szánj időt némi előkészületre is: szerezz be illatos masszázsolajat vagy -gélt, és hangold át a környezetet is, készíts be néhány gyertyát - a lámpafény rontja az élményt, a teljes sötét pedig nem túl praktikus -, és szóljon egy lassabb ütemű zene a háttérben.

Melegítsd fel a tenyeredben az olajat, és haladj a párod talpától fölfelé: enyhén nyomkodd végig először a lábfejét, majd a talprészt, óvatosan húzogasd a lábujjakat, majd fektesd a hasára, és masszírozd át a hátát.

Haladj a gerinc két oldalán fölfelé úgy, hogy óvatosan a teljes testsúlyoddal ránehezedsz a tenyeredre, majd ugyanígy folytasd lefelé is, közben írj le apró köröket a hüvelykujjaddal.

Ha a fenekéhez érsz, folytasd lassú, körkörös mozdulatokkal, változó intenzitással. Mielőtt az intim területekre tévedne a kezed, cseréljetek, és folytassa ő a kényeztetést. Persze, a masszázsból viszonzást is várhatsz, főleg, ha már megmutattad, mi az útja-módja.

Pajzán társas

Ha kész forgatókönyvek élnek a fejedben arról, hogy miféle kényeztetéseket fogadnál szívesen a partneredtől, vigyél egy apró csavart a dologba, írd fel őket külön kártyákra vagy papírlapokra, és építsétek be egy pikáns társasjátékba.

Csinálhattok saját pályát is, amin végig kell haladni, és alakítsátok ki a szabályokat az ízlésetek szerint. Már csak egy dobókocka kell hozzá, és persze néhány pikáns ötlet, amit egy-egy mezőre lépve meg kell valósítani. Ha igazán pasivadító előjátékot akarsz, akkor bedobhatod a vetkőzős pókert. Nem baj, ha kezdő vagy, hiszen minden vesztes kör után lekerül egy ruhadarab, a párod biztosan nem bánja majd, hogy föléd kerekedhet.

Szexkarakterek

Mielőtt a hancúr tényleg hétköznapi rutinba fordulna, a masszázson vagy a különböző szextechnikákon kívül valami egészen merészet is beújíthattok. Próbáljátok egy idegen bőrébe bújva elcsábítani egymást. A szerepjátékot nem csupán a pornófilmek ócska sablonjaiból lehet felépíteni, valójában bármilyen karaktert kipróbálhattok, a lényeg, hogy egymás számára izgató legyen a játék, és ne ijesztő vagy taszító.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ennek az a lényege, hogy itt mindketten kiélhetitek a fantáziáitokat, persze közös megegyezéssel. Ha téged például vonz az egyenruha, bújtasd rendőrszerkóba a pasidat. Ha ő diáklányként látna téged szívesen, húzz térdharisnyát, kösd copfba a hajad, és improvizáljatok egy izgalmas jelentet, aminek ágyrengető szex lehet a vége.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük