18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 dolog, amit elvárhatsz a pasitól a szexben (18+)

Természetes, hogy megtegye

A párodtól legalább annyi figyelmet érdemelsz, amennyit te adsz.

Természetes, hogy szeretnéd a pasid számára a legjobbat nyújtani az ágyban, ám az sem kevésbé lényeges szempont, hogy a női igények is éppolyan súllyal bírjanak a szexben, mint a férfi kielégülése. Persze a pasiktól elvárható minimumot nem feltétlenül a pornómítoszok alapján kell felállítanod, sőt, a permanens szexkész állapot vagy a méret mint kritérium a valóságban nem mércéi a férfiasságnak, és nem túl bölcs dolog az elvárások közé sorolni őket.

Ettől függetlenül léteznek alapvető igények, amelyeket jó, ha a férfi is szem előtt tart, ha fontos számára, hogy te is legalább annyira élvezd az együttlétet, mint ő.

Bemelegítés

A két nem szexuális működése nem feltétlenül van szinkronban egymással: vagyis hiába gondolja a pasi azt, hogy ami rá bizsergetően hat, attól hasonlóképpen a nő is azonnal beindul. Ha igazán figyel rád, rá kell jönnie, hogy egy-két kéjterület izgatásánál alighanem valamivel többre lesz szükség ahhoz, hogy a te is bevetésre kész légy.

Vezesd rá a megfelelő mozdulatokra, hiszen attól, hogy nála elegendő néhány célzott simogatás a sikerhez, lehet, hogy neked ennél többre és hosszabb ideig lesz szükséged. Mutasd meg, hogy a fő erogén zónákon kívül más területekre is eltévedhet, és inkább kérdezzen meg a következő lépésről, mint hogy tévesen értelmezze a tested jelzéseit.

Olykor a nedvesedést már az izgalom szexkész szakaszának értékelik a férfiak, siettetve a beteljesülést, holott a síkosság sok más tényezőtől is függhet, és egyáltalán nem jelenti azt, hogy bele is vághat a dolog közepébe.

Szeretkezés

A női vágy is lehet sokféle, és egyáltalán nem törvényszerű, hogy romantikus fantáziákban csúcsosodjon ki menetrendszerűen, de az sem, hogy csupán a férfiigényeket kiszolgálva rutinszexbe fulladjon.

Ahogy orgazmus és orgazmus között is nagy lehet a különbség, úgy maga az együttlét sem éghet mindig száz fokon, mégsem szabad beletörődni abba, ha az unalom befészkeli magát az ágyatokba. Ha lassan már csupán a lényegi funkciót ellátó guminőnek érzed magad az aktus alatt, semmiképp ne hagyd szó nélkül. A párodnak nem szabad megfeledkeznie arról, hogy a gyors éhségcsillapítás helyett te szívesebben adnál teret a gyengédségnek, hiszen ettől válik a szimpla szex érzéki szeretkezéssé.

Orális szex

Az nem kétséges, hogy a férfiak többsége rajong az orális szexért, ha a fogadó oldalon áll, ám sokan hajlamosak elfeledkezni a viszonzásról. A nők pedig hajlamosabbak a gátlásokra ezen a téren, ezért előfordul, hogy inkább nem erőltetik a témát. Pedig ez olyan érzéki örömforrás lehet, melytől kár magad feleslegesen megfosztani. Ezért ha a pasi csak a saját kielégülésére figyel, bátran tedd szóvá, hogy mik az elvárásaid.

Kerek legyen

Sok nő számára ismerős helyzet, hogy akkor ér véget hivatalosan a hancúr, amikor a férfi átbillent a csúcson, a következő pillanatban már bágyadtan piheg a párnán. Pedig normál esetben ennek nem kellene így működnie, attól ugyanis, hogy az ő vágya lankad, ez nem jelenti, hogy a tiédnek is automatikusan le kell állnia.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha erre nincs tekintettel, és meggyőződése, hogy a zárszót csakis ő mondhatja ki, nyugodtan emlékeztesd arra, hogy valami félbemaradt. Persze nem kell striguláznod, vagy orgazmusversenyt rendezned vele, a mennyiségi hajsza helyett inkább arra figyeljetek, hogy mindketten érezzétek, mire vágyik a másik!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük