18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Egyéjszakás kaland vagy szerelem lesz?

Tudd meg a testbeszédből!

Ha már az első randi alkalmával szeretnéd eldönteni, mik is pontosan a pasi szándékai, figyeld a mozdulatait!

A testbeszéd sok dologról árulkodik. Ha éles szemmel figyeled meg a pasikat, nemcsak azt derítheted ki könnyedén, hogy ki az, akinek felkeltetted az érdeklődését, de azt is megtippelheted, hogy milyen szándékkal közeledik feléd az illető.

Hegyezd tehát a szemedet, és, ha az apróságokat sem hagyod figyelmen kívül, már az első randin megtudhatod, hogy a pasi komolyan gondolja veled a dolgot, vagy inkább csak ágyba akar vinni!

Tuti nőcsábász - cowboy-állás

Legelőször azt érdemes kiszúrnod, aki inkább csak ágyba akar vinni, és a legmeggyőzőbb kedvesség ellenére sem megbízható. A nőcsábászok tipikus testhelyzete a cowboy-állás, ami nem véletlenül kapta a vadnyugat hőseiről a nevét, a filmekben ugyanis ők is gyakran hangsúlyozzák férfias erejüket ezzel a mozdulattal. Ha azonban udvarlásról van szó, az első zsebek környékén csípőre tett kéz, melynek ujjai egyetlen pont felé mutatnak, vagyis a tulajdonos szerszáma felé, korántsem arról árulkodik, hogy az illető lesz a szíved hőse.

Sokkal inkább az a helyzet, hogy ő az, akiben nem érdemes megbíznod, nem véletlen ugyanis, hogy mielőtt még csak egyetlen csók is elcsattant volna közöttetek, ő már a nemi szervére próbálja terelni figyelmedet.

Kétségtelenül erős vonzalomról árulkodik ez a gesztus, ami azonban sokkal inkább szexuális jellegű, semmint romantikus - amennyiben tehát te többet keresel egy könnyű kalandnál, valószínűleg nem az lesz az embered, aki cowboy-állásba lendül előtted.

Kétesélyes - széttett lábakkal ül

Egy fokkal kevésbé nőcsábász az, aki csak enyhe terpeszüléssel próbálja arra a bizonyos területre irányítani a figyelmedet. Bár az ágy képe minden bizonnyal az ő fejében is felmerült, ha emellett érdeklődően beszélget veled, ez a mozdulat inkább csak tudatalatti dolog, és nem valószínű, hogy a valóságban is csak a szex miatt csábítana a pasi.

Ellenben, ha a testtartását egyéb mozdulatokkal is megerősíti, és miközben beszélgettek, a lábfeje más lányra mutat, netán lopva a szemével is végigmér egyeseket, biztos lehetsz benne, hogy inkább csak szexuális tekintetben érdekli a felhozatal, aminek te is a részét képezed a szemében.

Tény, hogy aki az ismerkedés során akár tudatosan, akár ösztönösen, de észrevehetően előtérbe próbálja helyezni a legérzékenyebb erogén zónáját, nagyrészt nemi örömöket remél a kapcsolattól.

Ez azonban önmagában még nem jelenti azt, hogy csak egyetlen éjszaka erejéig szeretne ágyba bújni veled a pasi - lehet, hogy hosszabb távra tervezne veled, csak éppen igen fontos számára a szex. Amennyiben azonban te is szívesen veted bele magad a testi szenvedély örömeibe, lehet, hogy pont ő a te embered.

Téged akar - kedves érintéssel közeledik

Ha a férfi komolyan gondolja a dolgot, akkor nem hoz zavarba lényegre törő közeledésével, sőt, inkább ő lesz félszeg egy kicsit. Amennyiben úgy érzi, hogy minden szón és mozdulaton eldőlhet, hogy hajlandó vagy-e vele másodjára is találkozni, biztos lehetsz benne, hogy csak óvatosan mer majd elcsábítani.

Az irántad érzett vonzalma persze arra sarkallja, hogy megpróbáljon egyre közelebb férkőzni hozzád, egészen addig, amíg netán meg is érinthet - de mindezt nem fogja tolakodó módon megtenni.

Az ő keze tehát biztosan nem fog a fenekedre tévedni, legfeljebb egy kósza hajtincset igazít ki a látóteredből, vagy megsimogatja a karodat. Mindeközben pedig azt is észreveheted, hogy mindkét lába feléd fordul, és végtagjait nem teszi keresztbe, hanem nyílt, érdeklődő testtartással figyeli minden egyes rezdülésedet.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük