4 pont a női testen, ahol kimondottan vonzóak a plusz kilók: a férfiakat kérdeztük
Megkérdezetteink szerint imádják a férfiak, amikor ezt látják a nőkön.

Dia

	Imre, 32	- Egy kis plusz kiló sosem zavart a nőkön, több kapcsolatom volt már husisabb lányokkal. Mivel alapvetően popsipárti vagyok, ezért először ezt nézem meg rajtuk, ezen pedig kimondottan jól állnak a kerekdedebb vonások. Emellett szerintem a combokon is szexi egy kis plusz, egyszerűen jól néz ki.

Imre, 32

- Egy kis plusz kiló sosem zavart a nőkön, több kapcsolatom volt már husisabb lányokkal. Mivel alapvetően popsipárti vagyok, ezért először ezt nézem meg rajtuk, ezen pedig kimondottan jól állnak a kerekdedebb vonások. Emellett szerintem a combokon is szexi egy kis plusz, egyszerűen jól néz ki.

Dia

	Máté, 29	- Ha választani kell, mindig a picit teltebb lányok mellett teszem le a voksomat. Nem is tudnék egyetlen testrészt megnevezni, én az összhatást nézem inkább. Azt hiszem, akkor a legszexisebb egy nő, ha arányosan telt idomokkal rendelkezik. Emellett persze az sem mellékes, hogy a lány adjon magára, és vonzóan öltözködjön, ne közönségesen akarja kiemelni a dús idomokat.

Máté, 29

- Ha választani kell, mindig a picit teltebb lányok mellett teszem le a voksomat. Nem is tudnék egyetlen testrészt megnevezni, én az összhatást nézem inkább. Azt hiszem, akkor a legszexisebb egy nő, ha arányosan telt idomokkal rendelkezik. Emellett persze az sem mellékes, hogy a lány adjon magára, és vonzóan öltözködjön, ne közönségesen akarja kiemelni a dús idomokat.

Dia

	Zoli, 37	- Először mindig azt nézem meg egy nőn, hogy összességében csinos-e, majd az arca következik. Ezen szerintem kifejezetten jól áll egy kis mosolygós kerekség. Ha sugárzik róla, hogy jól érzi magát a bőrében, úgy érzem, muszáj megnéznem tüzetesebben.

Zoli, 37

- Először mindig azt nézem meg egy nőn, hogy összességében csinos-e, majd az arca következik. Ezen szerintem kifejezetten jól áll egy kis mosolygós kerekség. Ha sugárzik róla, hogy jól érzi magát a bőrében, úgy érzem, muszáj megnéznem tüzetesebben.

Dia

	Albert, 31	- Az én gyengém egyértelműen a szép dekoltázs. Egy kicsit teltebb nő esetében ez nagyon szexi tud lenni, ezért nem is értem, amikor nagy zsákokat húznak magukra a ducibb csajok. Az nem tetszik, amikor valaki durván kirakatba teszi a melleit, és másra nem is lehet nézni, de egy csinos ruha sokat sejtetően hangsúlyozza a szépségét.

Albert, 31

- Az én gyengém egyértelműen a szép dekoltázs. Egy kicsit teltebb nő esetében ez nagyon szexi tud lenni, ezért nem is értem, amikor nagy zsákokat húznak magukra a ducibb csajok. Az nem tetszik, amikor valaki durván kirakatba teszi a melleit, és másra nem is lehet nézni, de egy csinos ruha sokat sejtetően hangsúlyozza a szépségét.

Ezt is szeretjük
Fotó: