Ilyet még nem láttunk! Örökbefogadása óta egyfolytában mosolyog a cica

Imádni való képeket készített gazdija a mosolygó cicáról.

mosolygo cica cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sajnos rengeteg négylábú tengeti a mindennapjait gazdi nélkül az állatmenhelyeken, ahol nem kaphatják meg azt a mennyiségű szeretetet és törődést, amire vágynak. Ezért, amelyiküknek van olyan szerencséje, hogy jó otthonra talál, biztosan meghálálja a gondoskodást. Néhány állat pedig igen különleges és cuki módon teszi ezt meg.

Egy cica például, mióta rátalált az álomgazdi, csak az ő kezét fogva hajlandó nyugodtan aludni. Egy másik szőrmóknak pedig az arcára van írva a boldogság az örökbefogadása óta.

Folyamatosan mosolyog a cica

A nőnek elmondása szerint esze ágában sem volt új cicát befogadni két másik macskája mellé, de egyszer csak támadt egy furcsa ötlete, és a munkából hazafelé beugrott egy állatmenhelyre. A Purr World oldalának mesélte el, hogy egyfajta megérzés által vezérelve sétált be az árva négylábúak közé, ahol meglátta a pici Rey-t. Abban a pillanatban, azonnal beleszeretett, és nem volt kérdés számára, hogy, bár nem így tervezte, a csöppséggel állít majd haza.

mosolygo cica1

A cicával otthon sem volt gond. Azonnal megszokta az új helyet, és a társaival is jól kijött annak ellenére, hogy a nő kicsit aggódott emiatt. Sőt, elárulta, hogy a nagyobb tesók szinte gondoskodtak róla, és azóta is rengeteget mosdatják, játszanak vele. Rey imádja a gazdiját, és folyamatos dorombolással, hízelgéssel hálálja meg, hogy örökbe fogadták. De van ezeken kívül is egy igen különleges módja a hála és a boldogság kimutatására: az imádni való szőrmók szinte állandóan mosolyog, mióta örökbe fogadták.

mosolygo cica2

Gazdája rendszeresen készít róla aranyos képeket, melyeken Rey pofija mindent elárul. Tényleg jól látni, ahogy mosolyra húzódik a szája, szemeiből pedig szintén a vidámság és a szeretet tükröződik vissza. A nő meg is osztotta a cica fotóit az Instagramon, sőt, saját profilt is készített neki. Azóta a macska már hatalmasat nőtt, és több mint 15 ezer követővel büszkélkedhet, amit a fotókat elnézve nem csodálunk.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük