18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

16 buja színésznő, aki mindent megmutatott

Kíváncsi vagy a pimaszul bevállalós színésznőkre, akik hadat üzennek Hollywood vaskalapos erkölcseinek? Íme, a legbujábbak!

Dia

Jane MansfieldA színésznő az elsők között volt, aki Hollywood vaskalapos erkölcsi szabályainak dacára pucéron mutatkozott a vásznon. Nem csoda, hogy a szőkeség büszkén mutogatta magát az 50-es években, hiszen ma is a legnagyobb keblű színésznők között tartják számon.Kapcsolódó cikk:Hollywood legszebb mellei »

Jane Mansfield

A színésznő az elsők között volt, aki Hollywood vaskalapos erkölcsi szabályainak dacára pucéron mutatkozott a vásznon. Nem csoda, hogy a szőkeség büszkén mutogatta magát az 50-es években, hiszen ma is a legnagyobb keblű színésznők között tartják számon.

Kapcsolódó cikk:
Hollywood legszebb mellei »

Dia

Brigitte BardotA francia szőkeség Jean Luc Godard segítségével írta be nevét a 60-as évek szexikonjai közé. Az úttörő művészfilmes rendező 1963-as, Contempt című filmjében rántotta le a ruhát Brigitte Bardot-ról.Kapcsolódó hír:Kövér vénasszony lett az egykori szexbombából »

Brigitte Bardot

A francia szőkeség Jean Luc Godard segítségével írta be nevét a 60-as évek szexikonjai közé. Az úttörő művészfilmes rendező 1963-as, Contempt című filmjében rántotta le a ruhát Brigitte Bardot-ról.

Kapcsolódó hír:
Kövér vénasszony lett az egykori szexbombából »

Dia

Sophia LorenAz olasz szexikon, a még mindig ellenállhatatlan Sophia Loren az elsők között volt, aki meztelenül mutatkozott a kamerák előtt. 1952-ben Mario Girolami filmjében fedte fel természetes bájait, de később sem riadt vissza az erotikus és szabadszellemű jelenetektől.Kapcsolódó hír:Irigylésre méltóan szexi a 74 éves Sophia Loren »

Sophia Loren

Az olasz szexikon, a még mindig ellenállhatatlan Sophia Loren az elsők között volt, aki meztelenül mutatkozott a kamerák előtt. 1952-ben Mario Girolami filmjében fedte fel természetes bájait, de később sem riadt vissza az erotikus és szabadszellemű jelenetektől.

Kapcsolódó hír:
Irigylésre méltóan szexi a 74 éves Sophia Loren »

Dia

Maria SchneiderAz Utolsó tangó Párizsban minden idők egyik legarcátlanabb erotikus filmje. Maria Schneider és Marlon Brando feledhetetlen alakítása nem kis részben a bevállalós erotikának köszönhető: a filmtörténetben soha nem ábrázolták még ilyen természetesen a nemiséget, a szerelmet és a szexet.Kapcsolódó galéria:Az erotika története »

Maria Schneider

Az Utolsó tangó Párizsban minden idők egyik legarcátlanabb erotikus filmje. Maria Schneider és Marlon Brando feledhetetlen alakítása nem kis részben a bevállalós erotikának köszönhető: a filmtörténetben soha nem ábrázolták még ilyen természetesen a nemiséget, a szerelmet és a szexet.

Kapcsolódó galéria:
Az erotika története »

Dia

Julianne MooreAz elefántcsont bőrű visszafogott színésznőről kevesen gondolnák, hogy a szemérmesség legkisebb jele nélkül felvállalja bájait. A tanú teste című filmben fülledt szexjelenete még a főszereplő, Madonna tündöklését is elhomályosítja.

Julianne Moore

Az elefántcsont bőrű visszafogott színésznőről kevesen gondolnák, hogy a szemérmesség legkisebb jele nélkül felvállalja bájait. A tanú teste című filmben fülledt szexjelenete még a főszereplő, Madonna tündöklését is elhomályosítja.

Dia

Nicole KidmanA bájos szőke sztármami nem mindig volt szende és szűzies. A Tágra zárt szemek arcpirítóan szexi jeleneteiben egykori férje, Tom Cruise oldalán tűnik fel meztelenül, meglehetősen erotikus helyzetekben. Bár manapság többnyire magas nyakú blúzokba rejti bájait, Nicole Kidman vitathatatlanul a 90-es évek egyik szexikonja.

Nicole Kidman

A bájos szőke sztármami nem mindig volt szende és szűzies. A Tágra zárt szemek arcpirítóan szexi jeleneteiben egykori férje, Tom Cruise oldalán tűnik fel meztelenül, meglehetősen erotikus helyzetekben. Bár manapság többnyire magas nyakú blúzokba rejti bájait, Nicole Kidman vitathatatlanul a 90-es évek egyik szexikonja.

Dia

Halle BerryAz egykori modell a vásznon sem szégyelli hibátlan alkatát. Amellett, hogy előszeretettel mutogatja formás cicijeit, néhány filmjében vérforraló szexjelenetekben is látható. A Szörnyek keringőjében és a Vadidegenben még az extrémebb pózoktól sem riad vissza.Kapcsolódó hír:Pajzán csókkal tüzelte a nézőket Halle Berry »

Halle Berry

Az egykori modell a vásznon sem szégyelli hibátlan alkatát. Amellett, hogy előszeretettel mutogatja formás cicijeit, néhány filmjében vérforraló szexjelenetekben is látható. A Szörnyek keringőjében és a Vadidegenben még az extrémebb pózoktól sem riad vissza.

Kapcsolódó hír:
Pajzán csókkal tüzelte a nézőket Halle Berry »

Dia

Bai LingBai Ling az a színésznő, aki nem szégyelli mutogatni bájait a siker érdekében, bár ehhez némi tehetség sem ártana. A csinos kínai hölgy bár szerepelt a Play Boyban, különösebben fajsúlyos filmművészeti alkotásban egyelőre még nem tűnt fel.Kapcsolódó cikk:Híres cicivillantások »

Bai Ling

Bai Ling az a színésznő, aki nem szégyelli mutogatni bájait a siker érdekében, bár ehhez némi tehetség sem ártana. A csinos kínai hölgy bár szerepelt a Play Boyban, különösebben fajsúlyos filmművészeti alkotásban egyelőre még nem tűnt fel.

Kapcsolódó cikk:
Híres cicivillantások »

Dia

 	Kate Winslet  	A színésznő saját bevallása szerint hozzászokott a vásznon való meztelenséghez. Talán éppen ez áll annak hátterében, hogy buja jelenetei sokkal inkább természetesek, semmint vérforralóak: ő valóban művészetté emeli a csupasz emberi testet. Nem véletlen, hogy A felolvasó szexjeleneteiben is sokkal nagyobb szerepet kapnak az érzelmek, mint a puszta testi vágy.

Kate Winslet

A színésznő saját bevallása szerint hozzászokott a vásznon való meztelenséghez. Talán éppen ez áll annak hátterében, hogy buja jelenetei sokkal inkább természetesek, semmint vérforralóak: ő valóban művészetté emeli a csupasz emberi testet. Nem véletlen, hogy A felolvasó szexjeleneteiben is sokkal nagyobb szerepet kapnak az érzelmek, mint a puszta testi vágy.

Dia

Angelina JolieA vadóc hölgy bizony tudja, mitől döglik a légy, és miért bolondulnak a férfiak. Testét semmilyen formában nem szégyelli: az Eredendő bűn című filmben Antonio Banderast csábítja ellenállhatatlanul, a Beowulfban pedig egy gyönyörű, de veszélyes démont testesít meg meztelenül, animált formában.Kapcsolódó galéria:Angelina Jolie életének állomásai »

Angelina Jolie

A vadóc hölgy bizony tudja, mitől döglik a légy, és miért bolondulnak a férfiak. Testét semmilyen formában nem szégyelli: az Eredendő bűn című filmben Antonio Banderast csábítja ellenállhatatlanul, a Beowulfban pedig egy gyönyörű, de veszélyes démont testesít meg meztelenül, animált formában.

Kapcsolódó galéria:
Angelina Jolie életének állomásai »

Dia

Maggie GyllenhaalA szerény színésznők sem olyan ártatlanok. Maggie Gyllenhaal nem tartozik a közismerten buja szépségideálok közé, de ha arra kerül a sor, ő sem szégyelli megvillantani hófehér bájait. A titkárnő című film tűzforró kötözős szex jelenete mellett egy HBO-s filmben is nekivetkőzött: a Vallatás című filmben bizonyítja, hogy nem csak a durva testiség, de a szépség sem áll távol tőle.

Maggie Gyllenhaal

A szerény színésznők sem olyan ártatlanok. Maggie Gyllenhaal nem tartozik a közismerten buja szépségideálok közé, de ha arra kerül a sor, ő sem szégyelli megvillantani hófehér bájait. A titkárnő című film tűzforró kötözős szex jelenete mellett egy HBO-s filmben is nekivetkőzött: a Vallatás című filmben bizonyítja, hogy nem csak a durva testiség, de a szépség sem áll távol tőle.

Dia

Pénelope CruzPedro Almodóvar kedvenc színésznője nem csoda, ha különösebb szégyenérzet nélkül vetkőzik a vásznon. A spanyol színésznő legutóbb az Elégia című filmben vetette le ruhái egy forró ágyjelenet kedvéért, partnere pedig Ben Kingsley volt.Kapcsolódó hír:Már látszik Pénelope Cruz pocakja »

Pénelope Cruz

Pedro Almodóvar kedvenc színésznője nem csoda, ha különösebb szégyenérzet nélkül vetkőzik a vásznon. A spanyol színésznő legutóbb az Elégia című filmben vetette le ruhái egy forró ágyjelenet kedvéért, partnere pedig Ben Kingsley volt.

Kapcsolódó hír:
Már látszik Pénelope Cruz pocakja »

Dia

Anne HathawayAz őzikeszemű Anne Hathaway a többi szende színősznőhöz hasonlóan minden erejével próbál megszabadulni a romantikus filmek skatulyájától. Nagy igyekezetében olykor még néhány ruhadarabját is elveszíti, ahogy azt a Havoc című filmben is tette. No azért nem vedlik egyből vadmacskává: csak fokozatosan lehet megválni a trendi naiva szerepétől.

Anne Hathaway

Az őzikeszemű Anne Hathaway a többi szende színősznőhöz hasonlóan minden erejével próbál megszabadulni a romantikus filmek skatulyájától. Nagy igyekezetében olykor még néhány ruhadarabját is elveszíti, ahogy azt a Havoc című filmben is tette. No azért nem vedlik egyből vadmacskává: csak fokozatosan lehet megválni a trendi naiva szerepétől.

Dia

Natalie PortmanA visszafogott lány sem riadt vissza a buja kihívástól. Wes Anderson rövidfilmjében, a Holtel Chevalier-ban röpke erotikus látogatást tesz Jason Schwartzman lakosztályába, ami a 2007-es év legszebb meztelen jelenete lett. A karakterek Anderson későbbi filmjébe, az Utazás Darjeelingbe is bekerültek.Kapcsolódó cikk:Hollywood legszebb színésznői kopaszon »

Natalie Portman

A visszafogott lány sem riadt vissza a buja kihívástól. Wes Anderson rövidfilmjében, a Holtel Chevalier-ban röpke erotikus látogatást tesz Jason Schwartzman lakosztályába, ami a 2007-es év legszebb meztelen jelenete lett. A karakterek Anderson későbbi filmjébe, az Utazás Darjeelingbe is bekerültek.

Kapcsolódó cikk:
Hollywood legszebb színésznői kopaszon »

Dia

Christina RicciA teltkarcsú serdülőből gyönyörű fiatal nővé érett színésznő A tegnap és ma című filmben még ragasztószalaggal próbálta ellapítani telt kebleit. Woody Allen Csak az a szex című filmjében azonban már nem szégyellte nőiességét, A lánc című filmben pedig megfékezhetetlen nimfomániást játszik. A szexualitás szerves része törékeny alkatának, filmjeiben azonban szinte mindig frusztrációként jelenik meg.

Christina Ricci

A teltkarcsú serdülőből gyönyörű fiatal nővé érett színésznő A tegnap és ma című filmben még ragasztószalaggal próbálta ellapítani telt kebleit. Woody Allen Csak az a szex című filmjében azonban már nem szégyellte nőiességét, A lánc című filmben pedig megfékezhetetlen nimfomániást játszik. A szexualitás szerves része törékeny alkatának, filmjeiben azonban szinte mindig frusztrációként jelenik meg.

Dia

Marisa TomeiAz olasz származású színésznő a 21. században egyre inkább kötelező kellékké váló szexualitást egyedi módon ragadja meg, és még egy erotikus táncosnőből is elővarázsolja a nőt. A pankrátor című film egyedülálló, Cassidy, a sztriptíztáncosnő ugyanis nem akkor különleges, amikor pucér, hanem amikor smink nélkül, ruhában mutatkozik: ekkor válik ugyanis törékennyé és valóban meztelenné.

Marisa Tomei

Az olasz származású színésznő a 21. században egyre inkább kötelező kellékké váló szexualitást egyedi módon ragadja meg, és még egy erotikus táncosnőből is elővarázsolja a nőt. A pankrátor című film egyedülálló, Cassidy, a sztriptíztáncosnő ugyanis nem akkor különleges, amikor pucér, hanem amikor smink nélkül, ruhában mutatkozik: ekkor válik ugyanis törékennyé és valóban meztelenné.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük
Fotó: