Sírva hívta fel anyukáját a kislány, hogy bepisilt a suliban - Amit az apa tett, téged is megmosolyogtat
Rögtön a lányáért rohant, de előtte még tett valami nagyon furcsát és aranyosat. Így viselkedik egy igazi férfi.

kislany-apa-vagott
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Utah állambeli Ben Sowards 11 gyermek édesapja. A kicsik közül hétnek vér szerinti apukája, a négy porontyot pedig örökbe fogadtak. A hatalmas családban pezseg az élet, mindig történik valami, a szülők szeretete és türelme mégis végtelen.

Kislányuk, a hatéves Valerie egy nap zokogva telefonált haza az iskolából édesanyjának. Szégyenkezve vallotta be, hogy baleset történt, bepisilt, és nem tud mit csinálni, haza szeretne menni. Ben egy röpke otthoni akció után rögtön elindult a kétségbeesett lánykáért.

Hamar elszállt a rosszkedv

Amikor az apuka a kislány elé lépett, egy rózsaszín iskolatáskát szorongatott a kezében, szorosan maga előtt tartva azt. Majd pironkodva megmutatta, mi is van a táska mögött, amivel nem kis döbbenetet okozott. Nadrágján ugyanis egy jókora folt látszott. 

Bennek ugyanis indulás előtt bámulatos ötlete támadt: a konyhában bevizezte a nadrágját a kritikus helyen, hogy ezzel is megmutathassa kislányának, bárkivel előfordulhat ilyen baleset. Valerie azonnal fel is kacagott, elfelejtve minden röstelkedését, sőt, azt is kijelentette, hogy az apuka látványát tényleg nagyon viccesnek találta. 

Az apuka szívmelengető gesztusát a nagyobbik testvér osztotta meg a Twitter-oldalán, a megmosolyogtató történet azóta gyakorlatilag végigsöpört a világhálón, jogosan bezsebelve az emberek elismerését.

Ezt is szeretjük