52 évvel a születése után láthatta először édesanyját - Videón a megható pillanat
Nem adatott meg nekik, hogy eddigi életüket együtt töltsék, de hosszú évtizedek múltán egymásra találtak.

anya lanya cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg az emberek nagyobb részének természetes, hogy ismeri a szüleit, velük nő fel, és folyamatosan tartják a kapcsolatot, vannak, akik nem ilyen szerencsések. Előfordul, hogy a sors, a nehézségek vagy a nagyszülők közbeszólnak, és egy anyának le kell mondania a gyermekéről, akármennyire is nehezére esik.

Többen ilyenkor egész életükben nem ismerik meg az utódaikat, csak azt tudják, hogy szerető nevelőszülőkhöz kerültek. Azonban a kíváncsiság és a vágy gyakran végig ott lapul az iránt mind az anyában, mind a gyermekben, hogy milyen lenne hosszú évek után először találkozni.

Megható anya-lánya találkozások

Néhány nőnek valóra is vált ez az álma: évtizedek után először láthatták vér szerinti édesanyjukat, a megható pillanatot pedig a környezetük videóra is vette. Sharon Glidden például egész életében nem tudta, hogy örökbe fogadták. Aztán, amikor adoptáló szülei elhunytak, a nő úgy döntött, szeretne többet megtudni a családfájáról, hogy felvehesse a rokonokkal a kapcsolatot. Amikor megkapta az adatokat, teljesen ledöbbent: a megbízottak ugyanis megtalálták vér szerinti édesanyját. Sharon szinte sokkot kapott, és alig akarta elhinni ezt az egészet, viszont semmiképpen sem akarta kihagyni a lehetőséget, hogy megismerhesse édesanyját. Kiderült, hogy az idős nőt a szülei kötelezték arra, hogy örökbe adja a lányát annak ellenére, hogy ő egyáltalán nem szerette volna.

- Tudtam, hogy egyszer majd a Mennyországban találkozunk, de arról álmodni sem mertem, hogy eljön ez a nap - mondta az anyuka a KVUE Austinnak. A találkozás perceit videóra rögzítették, és biztos, hogy mindenkinek könnyeket csalnak a szemébe. Sharon és Donna azóta már azt tervezik, hogy egymás mellé költöznek majd.

Ez az anya-lánya páros szintén hasonló okokból csak ötven év után találkozhatott először. Videón a gyönyörű, könnyfakasztó pillanat.

Chris Shirley az előző nőkhöz hasonló cipőben járt, és a médiának köszönhetően sikerült rálelnie édesanyjára, akit annál nagyobb boldogság nem is érhetett, minthogy a lánya felhívta telefonon. 47 hosszú, külön töltött év után pedig személyesen is megismerkedhettek egymással.

Amie Beckert születése után azonnal örökbe adták, bár vér szerinti anyukája mindent megtett azért, hogy ő nevelhesse. A lány örökbe fogadó szülőkhöz került, de mindent megtett, hogy megtalálja Dellát. Az interneten keresztül sikerült is, és 41 év után végre személyesen is láthatták egymást.

Egy másik anya 16 évesen adott életet lányának, de örökbe adásra kényszerítették. Később született egy másik gyermeke, akit már szerencsére ő nevelhetett fel, és aki felnőttként egyre erősebb vágyat érzett arra, hogy megismerje a testvérét. Természetesen az anya is szerette volna ezt, ezért az interneten kezdte keresni őt. Éveken keresztül nem járt sikerrel, és borzasztóan elkeseredett. Hosszú kutatás után viszont 34 év elteltével egymásra találtak, és kiderült, hogy a lány, Dina is kereste vér szerinti anyukáját. Az első találkozásukkor egyikük sem tudta visszatartani a könnyeit.

Ez a nő 58 éven keresztül csakis az örökbe fogadó szüleit ismerte, de végül egy internetes oldal segítségével rátalált vér szerint édesanyjára is. Gyönyörű videó készült az első találkozásukról.

A 22 éves Carrie Leach az esküvője előtt szerette volna megkeresni anyukáját, mert azt akarta, hogy ő kísérje majd az oltárhoz. De nem tudta, hogy álljon neki, ezért egy Facebookra posztolt képpel kereste őt. Szerencsére sikerült is megtalálni az emberek összefogásának köszönhetően, és 22 év után élőben is láthatták egymást.

Ezt is szeretjük