18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Anális szex (18+)
Kínos kérdések, őszinte válaszok
Tabunak számít, a férfiak mégis odavannak érte. De vajon miért? Milyen tiltott örömet jelent nekik a popsiszex? Körbejártuk a kérdést.

A nők vegyes érzelmekkel fogadják eme szexuális szokást, ám a férfiak nagy része szereti, illetve szeretné kipróbálni. Hogy miért, az jó kérdés. A válasz nem is olyan egyszerű.

A tiltott gyümölcs

Amit nem szabad, vagy amit nehezebb elérni, az általában izgatja a férfiak fantáziáját.

Mivel a nők többsége nem mond rögtön igent az anális szexre, a férfiak egyre türelmetlenebbül vágynak rá. Az ismeretlen is vonzza őket. Kíváncsiak, szeretik az új dolgokat. Kihívást látnak abban, hogy meggyőzzék kedvesüket a kipróbálásáról.

Miért jó?

Sok nő szeretné tudni, miért élvezik annyira a férfiak a popsiszexet. A válasz egyszerű. A végbél ugyanis szűkebb, mint a hüvely, ezért intenzívebb szexuális érzést eredményez. Persze emiatt kissé bonyolultabb is, gondosabb előkészületeket igényel, de a férfiak szívesen megteszik ezt is. Vannak nők, akik szintén nagy örömüket lelik benne, mások számára fájdalmas, kellemetlen érzés. Ez esetben nem szabad erőltetni.
Az anális szex azért is tartozik a férfiak kedvelt szeretkezési formái közé, mert ilyenkor a nő alárendelt pozícióban van. A pasi ilyenkor férfiasnak érzi magát, és élvezi, hogy a megszelídített nőt magáévá teheti.
Ilyenkor nagyon fontos, hogy a pasi elég figyelmes és óvatos legyen, mert könnyen fájdalmat okozhat.

A síkosító használata elengedhetetlen, és a hímvessző behatolása előtt a férfi az ujjaival puhatolja ki, vajon szabad-e már a bejárás. Az is előfordulhat, hogy csak a második vagy harmadik próbálkozás válik sikeressé és élvezetessé. Ha a két fél egymásra hangolódott, előbb-utóbb örömet nyújt majd a popsiszex is.

Pornó

Sok férfi szereti a pornót, izgalomba jön tőle. Az ilyen jellegű filmekben gyakori látvány az anális szex. Beindítja a pasik fantáziáját, és kíváncsivá teszi őket.

Akad, aki emiatt szeretné kipróbálni, aztán, ha azt kapja tőle, amire várt, természetesen újra és újra át akarja majd élni az érzést. Ha a férfit a pornó motiválja a popsiszex kipróbálására, figyelembe kell vennie azt, hogy a képernyőn látottak nem egyeznek meg a valósággal.

A behatolás előtt hosszas előjátékra és síkosítóra van szükség. A behatolást sokkal óvatosabban kell kezdeni, és csak fokozatosan szabad beljebb haladni, figyelve a nő reakcióit. A pornóban látott anális és hüvelyi szex váltogatása tilos. Nagyon csúnya fertőzések okozója lehet a cserélgetés. Az óvszer szintén elengedhetetlen tartozék az egészség megőrzése érdekében.

Minden kezdet nehéz

Minden pár maga alakítja ki a szexuális szokásait. Ha valamelyik felet zavarja eme együttléti forma, kár erőltetni. Beszélni viszont érdemes róla. Előfordulhat, hogy a tájékozatlanság és az ismeretlentől való félelem miatt mond nemet a nő, vagy akár a férfi.

Legtöbbször a nők tiltakoznak ellene, de akad olyan pasi is, aki nem tartja kívánatosnak a dolgot. Mindenáron nem érdemes kipróbálni, mert ha nem megfelelőek a feltételek, csak csalódás a vége. Ne várjatok csodát az elején. Mint mindent, ezt is meg kell tanulni. A férfiaknak türelmet és óvatosságot, a nőknek egy más jellegű élvezet elsajátítását.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük