„Talán nem emlékszel rám, de én rád igen” - Így hódította meg újra amnéziás feleségét a férfi
A szerelmesek története már szinte filmbe illő: a férfi újra elnyerte amnéziás felesége szívét, méghozzá nagyon romantikus módon.

amnezias lany cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Laura Hart Faganello és Brayden Faganello a családjuknak köszönhették, hogy egymásra találtak. A lányt szülei biztatták, hogy írjon egy levelet az Észak-Afrikában kiküldetésen lévő fiúnak, akit bár ők ismertek, Laura nem. Nehezen, de végül megfogadta a tanácsot, és a válasz természetesen nem maradt el: 8 hónapon keresztül leveleztek, az írásokon keresztül pedig igen közel kerültek egymáshoz.

Végül személyesen is találkoztak, és gyorsan egymásba szerettek. A fiatal férfi nem sokkal később megkérte párja kezét, aki persze igent mondott, így a következő évben megtartották az esküvőt, és össze is házasodtak.

Újra meghódította amnéziás feleségét a férfi

Romantikus történetük azonban sajnos korántsem a megszokott módon folytatódott. Egy szerencsétlen, súlyos baleset miatt ugyanis Laura elveszítette az emlékezetét, és fogalma sem volt arról, mi történt vele, sőt saját férjét sem ismerte fel. Annak ellenére, hogy a lány teljesen összezavarodott, és többször visszautasította párját, ő nem adta fel, és addig küzdött, amíg újra meg nem hódította.

Képek: Love What Matters.

Ezt is szeretjük