18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Amivel örökre megtarthatod a pasit

A szerelmes nő fegyvertára

Úgy érzed, megtaláltad azt, akivel leélnéd az életed? Érd el, hogy ő is csak téged akarjon!

A szerelem sötét verem, mégis mindenki arra vágyik a szíve mélyén, hogy megismerje az ideális társat. Ám nemcsak megtalálni nehéz a tökéletes férfit, hosszútávon megtartani legalább annyira küzdelmes - főleg, ha a rózsaszín köd helyett a szürke hétköznapok az uralkodóak. A női praktikák kimeríthetetlen tárháza azonban számodra is kínál megoldást, ha szeretnéd elérni, hogy párod soha ne vágyjon másra.

Elfogadás

Akármennyire is szeretnéd a pasidat tökéletesnek látni, előbb-utóbb rájössz, hogy bizony ő sem az - ahogy senki más. Neki is vannak idegesítő rigolyái, melyek a nehezebb pillanatokban számodra őrjítőnek tűnhetnek, ugyanakkor őt is zavarhatja, ha rendre órákon át tollászkodsz egy-egy program előtt, mégsem hagy otthon. Ha te sem szeretnéd őt elüldözni magad mellől, a zavaró apróságok ellen a legjobb megoldás, ha megbékélsz.

Ugyanis a változtatásra tett kísérleteid akár véget nem érő vitákat is generálhatnak, és mindenkinek vannak apróbb hiányosságai, melyekkel együtt kell őt elfogadni.

A folyamatos piszkálódás csak feszültséghez vezet, ami elől nem csoda, ha menekül a pasi, jobban jársz tehát, ha a megbékélés taktikáját választod. Amennyiben így teszel, és nem idegesíted magad a kis hibáin, még az is előfordulhat, hogy megszereted őket, hiszen ezek is hozzájárulnak ahhoz, hogy partnered olyan, amilyen.

Hallgatás

Ha már tudod kezelni a rigolyákat, csak a nehéz esetekkel kell megbirkóznod. Törekedj arra, hogy még mielőtt vitába szállnál, mérlegeld a helyzet komolyságát, nem biztos ugyanis, hogy érveiddel mindig célt érhetsz.

Dicséretes tulajdonság, ha könnyedén kiállsz az igazadért, és nem menekülsz a szócsatáktól, azonban a férfi-nő kapcsolatban adódhat olyan helyzet, amikor többet érsz a hallgatással. Nem arra biztatunk, hogy kerüld a konfliktusokat, de amikor nem valódi problémákról van szó, hanem csak kötekedő kedvében van valaki, jobb taktika lehet a hallgatás, mint az érvelés.

Amikor tehát egyértelműen nehéz napokat él át a pasid, és a korábbi magabiztosság helyett csak idegesség sugárzik róla, ne vedd személyes támadásnak, ha erőteljesebb hangnemben sürgeti a vacsorát, vagy épp kiakad az általános politikai helyzeten. Hasonló esetekben csak olajat öntenél a tűzre azzal, ha vitába szállsz vele, és még közöttetek is feszültséget teremtene a veszekedés.

Ha nehéz is, megéri olykor az ajkadba harapva szemet hunyni a céltalan férfias puffogás fölött, hogy, ha estére kimorcoskodta magát partnered, megkaphasd a hálás jutalmat.

Kedvességek

Nem csupán közös programokkal tarthatod fenn a meghittséget, de a monoton hétköznapokban is érdemes figyelned a párodra. Ha nem feledkezel meg arról, hogy érzéseidet időről időre kifejezésre juttasd, és erre nem a könnyen kiüresedő szeretlek szót használod, partnerednek valószínűleg eszébe sem jut, hogy máshol keressen egy kis törődést. A kedves szavak, a figyelmes bókok és a kedvenc sör a hűtőben mind képesek megszépíteni a napokat, arról nem is beszélve, hogy a törődés hasonló gesztusokat von maga után. Ha tehát mindketten odafigyeltek az apró részletekre, nem kell attól tartanod, hogy kapcsolatotok rövid életű lesz.

Apró érintések

Az apró érintések legalább annyira fontosak, mint a szavak és a gesztusok. Ha láttál már idősebb párt, akik nem felejtették el, hogy egy apró csóknak is fontos szerepe lehet, te is tudod, mire gondolunk. Ahhoz, hogy párodat örökre magadba bolondítsd, nem kell mást tenned, mint ügyelned rá, hogy a testiség hosszútávon fennmaradjon közöttetek, és nem feltétlenül csak a heti fix szeretkezéseket illetően.

A simogatásokkal sokat tehetsz azért, hogy megőrizd az intimitást, hiszen ezek az apróságok hormonálisan is erősítik a kötődést. A testi érintkezés ugyanis beindítja az oxitocin hormon termelődését a szervezetben, ami a ragaszkodás és a boldogság hormonja. Hiába hangzik el minden búcsúzáskor vagy telefonbeszélgetés végén a szeretlek szó, ha ezek az apróságok hiányoznak, könnyen eltávolodhattok egymástól.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük