18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 szextipp, amitől biztosan lecsúszik a bugyi

Ha valóban jó szeretővé szeretnél válni, olvasd el az alábbi ötleteket, és vesd be mindegyiket! Barátnőd biztos értékelni fogja.

Ha szeretnéd, hogy a barátnőd maradéktalanul elégedett legyen a pásztoróra végén, akkor kövesd tanácsainkat. A hatás garantált!

Érzelmek

A nők többségét az érzelmeik vezérlik az ágyban is. Ahhoz, hogy igazán képes legyen átadni magát az örömöknek, a feltétlen bizalom nélkülözhetetlen. Hacsak nem egyéjszakás kapcsolatról van szó, a nőnek fontos, hogy érezze, mellette állsz, és komolyan veszed őt. Elfogadod olyannak, amilyen, és így szereted.

A legszégyenlősebb nő is oldottabbá válik, ha tudja, hogy párjának úgy tetszik, ahogy van. A szeretkezés is legyen minél érzelemdúsabb! A szenvedélyes csókok, gyengéd simogatások nélkülözhetetlenek az előjáték során. A szebbik nem képviselői szeretik, ha azt mondják nekik, hogy milyen szépek, csinosak, és a szeretlek szót is jólesik ám hallani.

Hangulat

Ha jó az előjáték, az már fél siker. Ha a ráhangolódás során sikerül kedvesedet kellőképpen izgalomba hozni, nagy eséllyel jut majd el a csúcsra. A nőknél sok minden az agyban dől el, és sok minden a szívben. Ezért aztán ne hagyd, hogy kedvesed különböző problémákon rágódjon, mert nem tud majd a szexre összpontosítani. Érzelmileg pedig légy stabil partner mellette. Az előjáték hatásosabb, ha a környezetet is összhangba hozod a pillanattal. Tegyél be kellemes zenét, és gyújts gyertyát! A figyelmességet nagyra értékelik a nők.

A kényes pontok

Amit szinte minden nő imád, ha a melleit simogatod, vagy a hasát cirógatod. A derék és fenék is tele van érzékeny idegekkel, amik jól ingerelhetőek. A belső combok nagyon intim részek, és a gyengéd érintést élvezik leginkább. Az arcról se feledkezz meg! A legtöbb nő szereti, ha legalább az előjáték során megvan a szemkontaktus, aztán a póztól függően ez már rugalmasabban kezelhető kérdés. Az ajkak nem csak a szenvedélyes csókokért vannak oda, de a finom érintésekért is.

A fülcimpa csókolgatása a legtöbb nőre rendkívül izgatóan hat. Ha már úgy érzed, mindketten eléggé belemelegedtetek, mélyebb barlangokat is felfedezhetsz. Mielőtt behatolnál kedvesedbe, győződj meg róla, hogy elég nedves-e! A csikló és a szeméremajkak izgatása ujjal, nyelvvel egyaránt nyerő ötlet a nőknél. De soha ne feledd, ezek a legáltalánosabb testrészek, amelyek kényeztetése minden nőnek örömet okoz, de ezeken kívül még számos egyedi erogén zóna is létezik. Ezek felfedezése az egyik legnagyobb örömforrás az újdonsült párok között, így hát kalandra fel!

Meglepetések

A vágy annál tovább marad fenn, minél több az izgalom. Ha már régóta együtt vagy barátnőddel, akkor is okozhatsz számára meglepetéseket. Ne legyél szégyenlős, bátran próbálj beszélni a szexről kedveseddel! Érdekes dolgokat tudhattok meg egymásról, még hosszú évek után is. Kérdezd meg, van-e valamilyen titkos vágya! Ha szégyenlős, kezdd te! Mondd el neki, te mire vágysz, milyen új dolgokat próbálnál ki szívesen! Előbb-utóbb megjön a bátorsága, és új, izgalmas vizekre evezhettek a szexuális életetekben.

Rajongj érte!

Ha egy nő szexinek érzi magát, nagyobb a kedve a szeretkezéshez is. Kedvesed önbizalmát te tudod a leginkább növelni.

Ha fáradtnak érzi magát, este vegyetek együtt egy jó meleg fürdőt, és közben masszírozd meg a hátát! Rendkívül jó feszültségoldásra, valamint arra is, hogy barátnőd kipihentebbnek és vonzóbbnak érezze magát.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezekért a figyelmességekért a nők nagyon hálásak. És mivel adni öröm, a nők ezeket a kedvességeket biztos meghálálják, akár az ágyban, akár másnap este a fürdőkádban.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük