Így változnak meg az állatok az örökbefogadás után - Előtte-utána képeken örökíti meg az átalakulást a fotós

A fotós látványos képeivel meg akarja mutatni, hogy a kóbor, kidobott állatok is megérdemlik a szeretetet, és megéri megmenteni őket.

Képek: állatok örökbefogadás előtt és után
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elayne Massaini rengeteg olyan fotót látott az interneten, amely a mentett kutyák átalakulását mutatja be, és nagyon megérintették a képek, hiszen mindig óriási különbség volt az előtte-utána felvételeken: az ebek szomorúsága a gazdis létnek köszönhetően eltűnik, és örömbe, boldogságba csap át.

Ezek hatására döntött úgy, hogy ő is szeretné megörökíteni a hasonló változásokat, és meg akarja mutatni, mennyit számít egy állat esetében is a biztonság, a törődés. Közben pedig arra is fel akarta hívni a figyelmet, hogy a kidobott, beteg, kóbor négylábúak is megérdemlik a szeretetet, és megéri segíteni rajuk, megmenteni őket.

Állatok örökbefogadás előtt és után

Az 52 éves kétgyermekes anya egyébként is imádja az állatokat, most pedig régi álma vált valóra azzal, hogy fotósként elkészíthette ezeket a felvételeket. Ő maga egyébként nyolc cica és két kutya büszke tulajdonosa, kedvencei közül pedig mindegyik mentett: néhányukat az utcáról fogadta be, néhányukat a menhelyről adoptálta. A következő képeken megmutatja, mit tesz egy kidobott, árva, kóbor vagy beteg szőrmókkal az, ha szerető gazdit kap. Megható fotók következnek.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Képek: BoredPanda.

Ezt is szeretjük