Így változnak meg az állatok az örökbefogadás után - Előtte-utána képeken örökíti meg az átalakulást a fotós

A fotós látványos képeivel meg akarja mutatni, hogy a kóbor, kidobott állatok is megérdemlik a szeretetet, és megéri megmenteni őket.

allat elotte utana cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elayne Massaini rengeteg olyan fotót látott az interneten, amely a mentett kutyák átalakulását mutatja be, és nagyon megérintették a képek, hiszen mindig óriási különbség volt az előtte-utána felvételeken: az ebek szomorúsága a gazdis létnek köszönhetően eltűnik, és örömbe, boldogságba csap át.

Ezek hatására döntött úgy, hogy ő is szeretné megörökíteni a hasonló változásokat, és meg akarja mutatni, mennyit számít egy állat esetében is a biztonság, a törődés. Közben pedig arra is fel akarta hívni a figyelmet, hogy a kidobott, beteg, kóbor négylábúak is megérdemlik a szeretetet, és megéri segíteni rajuk, megmenteni őket.

Állatok örökbefogadás előtt és után

Az 52 éves kétgyermekes anya egyébként is imádja az állatokat, most pedig régi álma vált valóra azzal, hogy fotósként elkészíthette ezeket a felvételeket. Ő maga egyébként nyolc cica és két kutya büszke tulajdonosa, kedvencei közül pedig mindegyik mentett: néhányukat az utcáról fogadta be, néhányukat a menhelyről adoptálta. A következő képeken megmutatja, mit tesz egy kidobott, árva, kóbor vagy beteg szőrmókkal az, ha szerető gazdit kap. Megható fotók következnek.

Képek: BoredPanda.

Ezt is szeretjük