Ahogyan nem szabad pasizni a férfi szerint: riasztó flörttechnikák
Bátran add a pasi tudtára, ha érdekel, csak túlzásba ne ess! Íme, a lista, amit érdemes kerülni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pici cvikipuszik, óvatos simogatás, váratlanul kivillanó boka, ártatlan közelbúvások, dekoltázs - ezekről itt most nemigen lesz szó. Ami most következik, az a flört árnyékos oldala. Az asszonyi túlkapások. Ha sorrendet kellene vágnunk, egy-egy hangosabb mellényúlás a szerelem frontján még Godzilla pajkos rombolási szeánszait is szimpla, senkiházi ezüstérmessé aljasítja le. Felkészülni, vigyázz.

Nyomulós csaj

A vipera és a pióca bizarr szerelemgyereke, holdfogyatkozáskor fogant, már-már túlvilági lény. Nem is vele van baj, hanem a módszerével: ez pedig a ragadás. A tekintete a kiválasztott bakra úgy tapad, mint a rosszindulatúbb rágógumi a fehér cipőtalpra föl. És lerázhatatlan. Ott kattog benne egy perverz telefonbetyár, valami sikamlós, francózus szerelmi ponyva, illetve egy gombnyomásra hangosan fel-felvihogó, fröccsöntött, bántóan tiritarka és kellemetlenül beteges kínai játékmackó összes negatív tulajdonsága.

Viselkedés tekintetében a juszt is akarom elve az, ami vele kapcsolatban végképp kiakasztó. Valószínűleg nem hall, a füle a belevaló bizsuk hordásán túl akasztónak működik csupán. Brit tudósok szerint a hallójáratai a fokozott romantikusfilm-bevitel miatt valamiféle rózsaszín ragaccsal tömődtek el: a nemet ezért nem ismeri.

Ha hallja is, amikor a manus először szépen, cizelláltan, majd hangosan és nyersen, később holmi söröspalackok vehemensebb markolászása közben a szemébe mondja, csak vigyorog. Pedig nem is viszik kufircba, hát éppen ez az. Ne tessenek olyan erősen nyomulni, lányok. Se nem süket, se nem vak a manus.

Szexről csak okosan, szépen

A negatív előjellel rendelkező flörtmachinációkban az a közös, hogy nemfüggetlenek.

Míg ugye, a merészebb dekoltázs nyilván kevésbé működik a manusnál, kivéve, ha az embert úgy hívják, hogy David Hasselhoff, addig ugyanabba a rosszba valahogy a manus és a csaj ugyanúgy belefut. Ennek pedig a legszebb példája mi lehet más, mint a túlzott szexuális utalgatás.

A kajánságból nem kell otrombaságot gyúrni. A férfi szájából az ilyesmit tesztoszteronszag és laza megvetés kíséri - a nőknél ellenben egy bizonyos pontig lehet izgalmas. Ha nincsen meg benne a szándékoltság, a pattanásig feszített akarás, kerekíthet a jól megválasztott szexszurka férfiszembogarat gömbbé. Tudni kell, hol a határ, azon átlépni nem szabad. Nincsen baj azzal, ha egy leányka láthatóan vágyja, remegve akarja az ágymatraccal a gerincére mért csattanós pofont, csak a hapsi őt már nem lánykának nevezi majd magában.

Milyen a szexi nő?

Ha nemcsak az érdekel, mitől menekül a pasi az ismerkedés során, de arra is kíváncsi vagy, hogy mit talál ellenállhatatlanul vonzónak, nézd meg videónkat! Riporterünk az utca emberét kérdezte.

Ne menőzz, te értelmiségi!

Vastagkeretes marketingmacák, nagybölcsész kislányok - orruk felhőbojtár, szatyruk szimat - miniszoknyás felsővezetők kedvenc terepe: az agyvillantás. Az elmedekoltázs. Ők azok, akik éjfél után vékony cigit pengeszájjal szívva Goethéről vagy a napi hírekről papolnak a házibuliban, a konyhaasztal mellett. Olyan okosak, annyira naprakészek, hogy attól az emberben tócsává olvad a józanság. És emellett hangosak.

Affektálva adják az értelmiséget. Olyan édes kapucsínót vedelnek, hogy a diabétesz a látványtól kerti tort ül a mellben. Valamiért azt gondolják, hogy a sznob beszólások és a rongyosra jegyzetelt könyv vagy a százezres retikül kombója mellé elég, ha a nem menő láttán gekkó módra pörgetik a szemük, és a hapsi a padlón van. Lehet fogyasztani. Anya, egy csipkés melltartó jobb lett volna.

Ezt is szeretjük