18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A legerősebb szexuális vágyfokozók

Léteznek olyan serkentő szerek, amelyek hatalmas szexuális vágyat ébresztenek azonnal? Az afrodiziákum mítosz-e vagy valóság!

Mítosz, vagy valóság?

Hosszú történelme során az emberiség lelkesen kipróbált szinte minden anyagot, amelyről azt hitte, hogy felkelti a szerelem vágyát, s ez irányú törekvésében még az sem zavarta, ha a lenyelt anyag enyhén szólva sem volt gusztusos, vagy szalonképes. A szexuális élet felpezsdítésére tett újabb és újabb kísérletek során fogyasztott már osztrigát, hagymát, angolnát, elefántagyart, oroszlánvért, ginzenget, ginkót, bikaherét, tigrisbajuszt, orrszarvúszarvat, kospéniszt, disznó nem szervét, farkasmaszlagot, spárgát, alkoholt, ámbrát, gombát, marihuánát, mandragóragyökeret és a mediterrán vidékekről származó szárított kőrisbogár porított maradványát.


Az afrodiziákum szó Aphrodité, görög szerelemistennő nevéből származik, aki maga is a tenger ajándéka volt, s egy kagylóból lépett elő. Épp ezért a tenger is kiapadhatatlan forrása a legendás afrodiziákumoknak.
Ha komolyan megvizsgáljuk őket, az derül ki, hogy egy részük valóban fokozza a nemi vágyat, más részük viszont csak azért válik be, mert használójuk hisz bennük.

Ami biztos, hogy babona

  • Kubébabors
  • Anyarozs
  • Hánytatódió
  • Vérzőmák
  • Mérges saláta

Szex előtt, fizikai hatásuk miatt fogyasztott gyógynövények

Cayenni bors

Ez nem más, mint a chili paprika. Gyógynövényként és fűszerként egyaránt ismert. Szájon át fogyasztva serkenti a vérkeringést. Külsőleg alkalmazva vérzés- és fájdalomcsillapító, továbbá gyulladáscsökkentő hatású. A cayenni bors a csípős chili paprika bizonyos fajtáinak szárított és porrá őrölt termése. Aktív összetevője révén serkenti a vérkeringés és segíti az emésztést. A cayenni bors kapszula, koncentrátum és tinktúra formájában kapható. Ha afrodiziákumként kívánod használni, szeretkezés előtt egy fél órával kell bevenni. Egy adag 10-15 csepp tinktúra vagy koncentrátum, illetve 400-500 mg kapszula. Tea is készíthető belőle: egy kávéskanálnyi őrölt cayenni borsot forrázz le egy csésze lobogó vízzel. Adagja 1/8 csésze tea.

Gyömbér

A növény gyökeréből nyert anyag erősen stimuláló hatású. Elősegíti, hogy a vér a nemi szervekbe áramoljon, és fokozza a szexuális érzeteket. A friss gyömbérgyökér bevásárlóközpontokban és számos bio boltban megvásárolható. Az őrölt gyökérből tea főzhető: másfél evőkanálnyi őrölt gyömbérgyökeret fél liter lobogó vízzel le kell önteni, majd hét percig állni hagyni. Az őrölt gyömbér műanyagtasakban lefagyasztható. A bevásárlóközpontok ázsiai élelmiszereket forgalmazó részlegében kapható pácolt gyömbér ételízesítőként használható. A gyömbér szárított formában, tablettaként, kapszulaként, cseppként, tinktúraként és kivonatként is megvásárolható. Adagolása: 500-1000 mg szárított gyömbér, illetve 1-2 csepp tinktúra vagy csepp. A gyömbér vérhígító hatású, ezért nem szabad alvadás gátló gyógyszerekkel és aszpirinnal egyszerre szedni.

Ginkó

A ginkó a véredények falának kitágításával elősegíti, hogy a vér a nemi szervekbe áramoljon. A jobb eredmények érdekében naponta érdemes szedni. Ha gyorsan ható afrodiziákumként, szeretkezés előtt fogyasztod, nagyobb adagban kell szedned, egy órával az aktus előtt. Ilyenkor három darab 60 mg-os kapszula javasolt vagy folyadék formájában 30 csepp, a nyelv alá téve. A ginkó vérhígító hatású, ezért nem szabad alvadás gátló gyógyszerekkel és aszpirinnal együtt szedni.

Nancy L. Nickell: Szerelmi serkentők

Cikkünk rövid részletet közöl a Bioenergetic kiadásában megjelent Szerelmi serkentők című könyvből.

A természetes afrodiziákumok iránt megnyilvánuló sok évszázados, szenvedélyes érdekldés során a legkülönfélébb anyagokról bizonyosodott be, hogy fokozzák a nemi vágyat és növelik a szexuális teljesítményt. Vizsgálta-e már a tudomány a varázsszerek hatékonyságát? Nancy L. Nickell fellebenti a fátylat a titokról, elválasztja a valóságot a mítosztól, megismertet bennünket az afrodiziákumokkal és bemutatja, melyiküket mire használhatjuk.

Ár: 1250,- Ft
Kiadó: Bioenergetic
A könyvet itt rendelheted meg »

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük