18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A pasik kedvenc szexjátékai (18+)

Ha szeretnél a forró éjszakába egy kis játékosságot is csempészni, hogy párod mindennél jobban kívánjon, próbáld ki tippjeinket!

Ne gondold, hogy a pasinak csak a lényeg a fontos a szexben, és teljes mértékben elzárkózik a játékosságtól. Bár a pózok terén biztos szívesebben kezdeményez, ha előállsz egy számára testre szabott ötlettel, ő is benne lesz a mókában, amivel még élvezetesebbé tehetitek az együttlétet.

Ha szeretnéd, a szexshopok kínálatát is kihagyhatod: az elemes szerkezetek helyett otthon is bőven találhatsz kellékeket, melyekkel felizgathatjátok egymást. Kacatokkal vagy nélkülük is te lehetsz párod legizgatóbb múzsája, csak el kell kezdened a játékot, és a következő szemérmetlen ötlettel már ő fog előállni! Hogy biztosan élvezze a huncutkodást, összegyűjtöttünk néhány férfiakra szabott szexjátékot: ezek közül bátran válogathatsz.

Kockapóker

Ehhez a játékhoz csak egy kocka, egy lista és a szemérmetlen képzeletetek kell. Írjátok fel egytől hatig a számokat egy papírlapra, majd mindegyikhez találjatok ki egy kívánságot - te is, párod is. Bátran engedjétek szabadjára a fantáziátokat, és vegyétek tollhegyre azokat a merész helyzeteket, melyeket biztosan élveznétek.

Érdemes lehet az enyhe kényeztetéstől haladni az egyre gyönyörteljesebb élményekig: ebben az esetben az egyes még csak masszázsról szól, míg a hatos a legkedveltebb szexpózod vagy egyéb orgazmushozó technika legyen.

A játék menete igen egyszerű: amikor te dobsz, párod lapjáról hajtsd végre a kapott számot, majd az ő dobása után tegyen hasonlóan veled.

Amennyiben többszörös élményre vágytok, ne csak egy kockával játsszatok, hanem dobáljatok akár hármat, és szépen sorban hajtsátok végre egymáson a számok által diktált forró feladatokat!

Incselkedő fegyőr

Mindenekelőtt szükséged lesz egy karosszékre, néhány nyakkendőre és egy kisebb üveg finom likőrre. Ha a holmik megvannak, öltöztesd fel magad a nyakkendőkkel: akár hármat is magadra tehetsz, de ezen kívül más ne legyen rajtad. Ültesd partneredet a székbe, és legyen kéznél a likőr is. Ezt követően vetkőznöd kell, azonban ne dobd le magadról csak úgy a nyakkendőket.

Az egyikkel kösd be óvatosan párod szemét, a másik kettővel pedig rögzítsd a kezeit a székhez, úgy, hogy a tenyere fölfelé nézzen. Miután sötétségbe borítottad a pasidat, jöhet a likőr: ezt csepegtesd a mellbimbódra, és engedd, hogy párod innen kóstolgassa. Ha felforrósodik a hangulat, már az italra sem lesz szükség, egyszerűen csak hagyd, hogy kényeztesse a melleidet.

Ne maradj azonban te se mozdulatlan, és kacéran dörgölőzz hozzá. Ülj az ölébe, vetkőztesd le, és engedd, hogy a kezeivel is célba vegye kebleidet, vagyis vidd őket megkötözött tenyeréhez. Az öléről se feledkezz meg: meztelenül simulj hozzá, és kacérkodj a péniszével, de csak annyira, hogy a behatolás ne történjen meg!

Zseblámpával

Ha szeretnéd, hogy ez az este valóban arról szóljon, amit a pasid akar, adj a kezébe egy zseblámpát. A játékhoz fektesd az ágyra, sötétítsd el a szobát, és kérd meg, hogy irányítson a lámpa fényével. Ahová a meztelen testén vezeti a világító karikát, ott kényeztesd, de ne rögtön a legforróbb módszerekkel.

Eleinte megteszi a simogatás is, ám idővel a kezed helyett jobb, ha az ajkaiddal, majd a nyelveddel kergeted a lámpa fényét. Persze nem nehéz kitalálni, hogy hol fog kikötni a kis jel rövid időn belül, azonban neked is lehetnek feltételeid, hogy ne kalauzoljon a pasi túl hamar a péniszéhez. Jelentsd ki, hogy az a környék csak akkor ér, ha már harcra kész állapotban van, előbb tehát az összes többi erogén zónáján lesz kénytelen végigvezetni.

Néma élvezet

Sokszor említettük már, hogy, ha szeretnél örömet okozni a pasinak, és azt akarod, hogy neked is a lehető legjobb legyen, akkor nem kell mást tenned, csak beszélned. Elárulni, hogy mi, hol és hogyan esik jól. Ezúttal ennek éppen az ellenkezőjére biztatnánk: eszköz nem kell a játékhoz, legfeljebb egy lenge selyemsál, amivel végleg megakadályozzátok, hogy szavakkal irányítsátok egymást.

Bár a csóknak kár lenne akadályt állítani, rád bízzuk, talán ezzel is fokozhatod a szenvedélyt. Ha felkészültél a hallgatásra, bármilyen módon kényeztethetitek egymást, de csak kézzel vagy bemutatóval adhatod párod tudtára, hogy mit szeretnél tőle - és nem ér hagyni, hogy azt tegye, ami az eszébe jut!

Miután elnavigáltad a testeden, a következő kihívás, hogy a simogatásokat és a csókokat is egyetlen szó nélkül tűrd, azonban minden egyéb gesztussal próbáld a tudtára adni, hogy mennyire élvezed, amit csinál.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mielőtt túl forróvá válna a helyzet a részedről, iktassatok be egy szerepcserét, és te kövesd az ő néma utasításait, hogy megtapasztaljátok a néma gyönyör édes kínját!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük