18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A férfi kedvenc szexjelmezei (18+)

Nővérke és Leia hercegnő

A pasi szerint nem érdemes farsangig várni egy kis beöltözésre. De vedd szexire a figurát!

A férfi kedvenc szexjelmezei természetesen nem azok a cuccok, melyeket szíve szerint ő viselne, ha az érzékiség beüt. A férfi olyankor pőre - ha nagyon hajazna egy dán pornó hímtagjára, hát fennhagyja a zoknit. Ellenben az asszony! Na, az mint a tortán a hab, olyan ancúgot vegyen!

Gyerekség a szerepjáték, nyilván az. Valahol ott lakik a harisnyatartó után, a megkötözős játékok és a teljes elmebaj előtt. Hülyeség, de olyannal hülyülni, aki szeret, tényleg nagyon jó.

A filozófia

Olcsó játék, ami filléres volta ellenére olyan pároknál működik csupán, akiknek egymás előtt semmi titkuk nincsen. Merthogy a néma gyerek hiába menekülne a misszionárius pózból valami mézesebb felé, ha anyja sem érti a szavát. Dióhéjban ennyi lenne. Mondom: egyszerű, mint egy kalapács. A szerepjáték holmi régről maradt vágybogáncsok, pornófantázia és egyéb miskulanciák kiélésére alkalmas, társas tevékenység. Amit sosem szabad komolyan venni - illetve lehet, csak akkor már másképp hívják, és a pincéből esetleg előkerül a Béna is.

Érdemes megharagudni, ha a kan maskarát kér? Nem. Nem fogja kérni egyébként: a jószimatú lányoknak be kell vetni azt a híres asszonyi hatodik érzéket, amiről az összes szerelmetes ponyvaregény énekel. Pici benyomásokból összephotoshoppolni a teljes ábrát. Utána lehet morfondírozni azon: kiszolgálod-e azt a kisfiút, aki a férfi mellében még mindig a fagyiért sír, avagy sem.

Alig több ez, mint hülye hóbort: még csak vágynak sem nevezhető. A manus akkor sem haragszik, ha nem bújsz macskajelmezbe soha. Ellenben, ha megtörténik, akkor az első röhögések hamar felszívódnak - a végére viszont ott marad a hálás pislogás.

Diáklány

Ha mindig azon tetszenek keseregni, hogy jaj, éhes rozsomákként közelít a 30, szarkalábakat harap a szemem alá, cicit rogyaszt, és narancsbőrrel csúfít, akkor a tárgyalt maskara még talán a kisasszonykák számára is frissítővé lehet. Nem is jelmez ez: inkább szerep.

Milyen a hapsi fejében a tipikus diáklány, az archetípus? Ártatlan, kacér, pici szoknyás levadászandó. És úgy kuksiz, mint Bambi, mikor a 66-os úton átkeltében a kamion reflektora pár méterről rávillant.

Nem találunk egyéb magyarázatot a hamvas diáklánynak vetkőzött asszonykák megregulázásának vágyára a nosztalgián túl, csakis az ördöngösséget. Nem hiába férfi a sátán. Akár, ha az ember a fehér, udvaron száradó lepedők láttán a szíve szerint gépzsírba mártaná a kezét, és kéjes vigyorral a pofáján állna neki rosszalkodni - olyan érzés ez.

Melyek a legérzékenyebb pontok a férfitesten?

Nem csak az érdekel, hogy milyen jelmezzel hozhatod izgalomba a pasit, és szeretnél a tettek mezejére lépni? Nézd meg videónkat, melyből kiderül, hogy melyek a legérzékenyebb pontok a férfitesten!

Szexi nővérke

Egyszerű, mégis csábító megoldás: maga a mézesmadzag. Legalábbis azok számára, akik a magyar kórháziparban huzamosabb ideig nem működtek vagdalt húsként. Ebben az esetben is kifoghatta a pasas a köpeny alatt a minden felfogás nélkül ringó keblekkel operáló nővérkekommandót - de valljuk be, inkább csak pornóirodalom ez. Abból viszont elsőrangú. Már csak azért is, mert maga az ancúg sem tartozik a farsangi ördöglakatok sorába: kell egy köpeny, valahová cici fölé egy piros kereszt, egy pár kivillanó harisnyatartó. A sztetoszkóp már luxus.

Leia hercegnő

Scifi-rajongó, hangalámondott korosztályom első számú, szemmel szopogatott selyemcukra. Mielőtt George Lucas-t a Gragmart bolygó sáfrányszagú-pudingtestű ligécei egy sanda fejű, dollárbankó-faló biorobotra ki nem cserélték, nevezett rendezett egy filmet, minek címe Új remény.

Szerepel benne egy leány, bizonyos Carrie Fisher, aki a Halálcsillag legmélyén nem átall egy merő fehér lepedőben olyan combot villantani, hogy annak láttán az egyszeri néző valamiért rögvest a szexhúsoshoz vágyódik, szaftos falatok lemérésének céljából.

Tegyük hozzá: Leia hercegnő abban a jelenetben a kacérságot kettő, szétcukrozott kakaós csigával a fülei fölött gyakorolja - mégsem a jókedv az, ami akkor a férfiak többségében a világba emelkedik. Hanem.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ez a típus a gyerekkorból megmaradt, tipikus nosztalgiahulladék. A nagy elsők közül való, akikre a magunkfajták erekciót produkáltak. Ilyen szegényes a férfifantázia, most tessenek hozzászólni. És ilyen nagy a képek ereje, most tessenek hozzászólni.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük