18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A nagy fenékkérdés - Mit eszik a pasi a különböző formákon?

Kemény fogyókúra helyett inkább karbantartás kell a nőies popsinak: hallgass a férfira!

A legnagyobb formatervező érti a dolgát: gyümölcsöskert a hapsinak a világ. Azért jó ez, mert hiába nem bánja a szexvegetarianizmust, alma helyett időnként azért szakítana ő egyebet is: barackokat. Körtét. Beszaladna a vágyszatócshoz fokhagymáért. Valljunk színt: ha nem lenne kerítés, meg csősz az asszony, magát mindennap különböző rózsafélével zabálná tele. Szaktársak: fenékkel kerek a világ.

Attól fokhagymás

A formáknak előnyei vannak inkább: a túl nagy is kerekíthet gömböt a férfiagy kockájából. És akkor még nem is beszéltünk a manapság divatosnak számító fokhagyma-tomporról.

Mert most az passzol. A kétmarokra való asszonyi altáj korát éljük. Amivel semmi baj sincs, mert például a fittség is remek, amíg megmarad hobbinak. Életformára tömni, ne adj' Isten, mániát kavarni belőle riasztó kicsit - mondom én ezt kisasztalnyi pocakkal.

Az izmos hátsó örök toplistás, jóleső darab: nincs benne semmi kunszt, illetve a megcsinálása volt az. Simán siklik rajt a férfi mancsa. Szívesen csúszik a kéz rája. Harapni való. De úgy vagyunk mi itten a Málnás kocsma fémpultjánál ezzel, mint ahogy az egyszeri sofőrember a Ferrarival: édes istenem, azért a Trabantban ott volt a kunszt, azzal dolgozni kellett, abban munkálkodott az NDK-romantika, ez meg csak megy, mint részeg kés a vajba bele. A hibátlanságnak is megvan a maga baja.

Alma

Nagy fenekű lányok, tiétek a szívünk. Nincs mit szégyellni a kerek popsin, illetve csak annyi van, amennyi egy tisztességes lottóötösön.

Karban kell tartani: az almaforma csajtompornak nincs más híja a hapsitetszéshez. A nagyság legkevésbé sem jogosít lustaságra. Azon dolgozni kell. Néhány kör futás senkinek sem ártott meg, sőt, egy brit tudósokból álló, korábban pornósztár szextudor-kör bebizonyította, hogy a kocogás után sokkal kellemesebb a kufirc. A hamvas, almaforma hátsó darázsderékkal körítve pedig a legfinomabb falat, amit a szerelem asztalára valaha is szervírozott a puttóformaCupido.

A férfi kedvenc női testrészei

Ha tudni szeretnéd, a popsin kívül még mit tartanak csábítónak a pasik a női testen, nézd meg videónkat! Szakértőnk segítségével mindig csábító lehetsz a párod szemében!

Zsírok

A szexvegetarianizmus ősellensége. A túl teli. Amikor elfeledkeznek a tomporról, az meg bánatában túlhízza kicsit a fodros alsót. Nem tragédia, el lehet takarni, nagyibugyi, ilyenek, de az egyszer úgyis lekerül. És akkor lehet agyalni azon, hogy jaj, ízlik neki vajon a hurkám?

A pasi a púpos popsi láttán nem szól. A pasi hallgat. Ilyen rendes. De azért rendszerez. Fejben pontoz. Szívbürokrata. Pedig mondom, pocakja van neki is! Gondozni kell a feneket, nem a plusz kilók fölött siránkozni. Megérdemli a popsi az óvó szemeket. Ezen lehet segíteni, nem Shakespeare-dráma a plusz fenékfodor. Nem olyan nagy dolog az: mondom, két kör a grundon.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük